Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-11-2006
    Postime
    4
    Ta mar vesh un jemi Shqipetar apo Arab?

Pa ofendime por: Nese doni te shkruani arabisht apo ku di un ca jan keto shkoni studjoni Arabisht. Muslimanizmi ne Shqiperi duhet te ket identitetin e vet. Shqiperia e mesme zakonisht nuk ka asgje te tille edhe ne Internet eshte hera e pare qe shoh gjera te tilla. Thone jemi musliman e keshtu por nuk festojne edhe Xhamia ne Lushnje eshte e paguar nga Shteti se nuk shkon njeri. Mbaj mend nje dite erdh hoxha tek lagja ime edhe therriti disa veta per tu lutur.
    Jeshil Studios

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    307
    Nese je kundra gjuhes arabe ne te cilen zbriti Kurani atehere duhet te jesh edhe kunder gjuhes latinishte se e gjith mjekesia eshte lyeme me kete gjuhe.
    "Arsyeja e mosarsyes qė i bėhet arsyes sime aq shum ma dobėson arsyen sa qė me arsye e vajtoj bukurinė tėnde"

Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Selamun aljkum !

Hudejb vllai mos jua var te gjith atyre qe lehin rruges. Tek e fundit ti duhet ta dish qe secili pa marre parasysh se cfare thote mendon se ka thene dicka te vlefshme.

Valiii

ue alejkumus-selamu ue rahmetullahi ue berekatuhu
    me then te drejten une mendoj qe ne tre videot e para te vena nga une eshte hafizi i Tanzanise. Po bej nje kerkim per sa kohe ne lidhje me dicka e me terhoqen vemendjen ato tre video. Duket i njejti person ne tre kohe te ndryshme, i vogel fare, pak me i rritur e akoma me i rritur. Do perpiqem ta sqaroj veten dhe juve ne lidhje me kete.

Allahu e din me mire.
    RIPPR

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga valiii
    selam aleikum

acid burn ,desha te beje nje pyetje sepse rrjetin e kam te dobet e nuk po ban me downloudu tersishte, e kam fjalen per video clipin e pare .

a ke informata shtese diqka per kete djalosh ???
    a eshte tersishte hafiz???
    nga vjen..??? apo behet fjale per hafizin nga tanzania ??? apo qka din per to te lutem te na sjedhesh ketu ne forum.

Disa faqe qe i kam gejtur ne internet si psh kjo ketu :

http://www.themodernreligion.com/mis...nvert_boy5.htm e quan genjeshter duke thene se nuk eshte hafiz se vetem di dy deri me tre sure .

Ndersa ne kete faqe , autoret e quajne mrekulli te allahut : http://www.aslamt.com/research/12.html

Kjo faqe http://people.uleth.ca/~faisal.shaff...les/ch-boy.jpg me duket se nuk hapet per ata qe banojne ne Amerik .

Faqet tjera qe mund ti gjejsh ne interent jane forume te ngjajshme me kete ketu ku anetaret japin mendimin e tyre .

Por , personalisht , une kam pasur rastin te shikoj femije ne moshe te re te recitojne Kuranin , dhe ky eshte definitivisht nga te gjithe me moshe me te re . Andaj sikur , edhe vetem nje kaptine te Kuranit te dije ky fimije , qe te pakten dihet qe eshte i lindur ne familje kristiane , dhe duke menduar pasi qe eshte ritur ne nje familje te tille , te ben te habitesh se si e mesoi Kuranin ky fmi ?!!! Andaj me padiskutim , kjo eshte nje mrekulli e Allahut . Zoti udhezon ata qe do ne rugen e drejte .
    Per mua eshte mrekulli qe verteten edhe nje here ekzistencen e Allahut per ata qe kete ceshtje e vene ne dyshim !!!
    sme mbetet asgje vec me thene " Allahu ekbar "

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Steganos
    Ta mar vesh un jemi Shqipetar apo Arab?

Pa ofendime por: Nese doni te shkruani arabisht apo ku di un ca jan keto shkoni studjoni Arabisht. Muslimanizmi ne Shqiperi duhet te ket identitetin e vet. Shqiperia e mesme zakonisht nuk ka asgje te tille edhe ne Internet eshte hera e pare qe shoh gjera te tilla. Thone jemi musliman e keshtu por nuk festojne edhe Xhamia ne Lushnje eshte e paguar nga Shteti se nuk shkon njeri. Mbaj mend nje dite erdh hoxha tek lagja ime edhe therriti disa veta per tu lutur.

Po ti more grekofil emri te tradheton , a nuk e shikon se cfar nofke ke a ?!!! STEGANOS ?!!! Mos mendo qe hame bare, oh grekofil , se emrat greke perfundojne me "s" . ashtu qe ti shko e jeto ne Athine , e muslimanet qe jetojne ne shqiperi , lej rehat te pershendet ne cilen gjuhe te kene qef , fundja ty askush nuk te pershendeti arabisht .

Dhe pa ofendime , nuk ben keq te rish larg kesaj faqe , perderisa vjen ketu , per te ofenduar dhe per te percare njerez .
    Ose te pakten kurr te vish ketu , eja me respekt ,e me nder dhe mos ofendo .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-11-2006
    Postime
    4
    Un grek? Pa shihe ca kompanie eshte Steganos...
    Jeshil Studios

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Steganos
    Un grek? Pa shihe ca kompanie eshte Steganos...

okey eshte kompani gjermane me emer grek
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Perkthimi i librit "Jezusi ne Islam"
    Nga Maximus*_NY nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 24-09-2015, 02:49
  2. Bota mrekulli
    Nga psfrojdi nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-03-2009, 08:46
  3. Tefsir-(komentim suresh)
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 29-07-2006, 16:14
  4. Kur'ani fisnik sfidė dhe mrekulli
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-07-2004, 20:23
  5. Secili ka per te luajtur nje rol...
    Nga huggos nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 22-09-2002, 14:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •