Loz...Ery....ashtu them dhe una.
Loz...Ery....ashtu them dhe una.
Holla Back!!!
digju muve.. pse e komplikon jeten kaq shume.. ti je ne nje vend tjere ai eshte ne nje vend tjeter.. lere dreqi ta haje.. secili per vete zoti per te gjithe.. jeta vazhdon kap ndonje tjeter ka deti peshq plot..
bye
sipas mendimit tim fillo t jetosh jeten tende se ai esht larg...nuk them ta harrosh por ai jeton jeten e vet dhe kjo gje sipas mendimit tim esht evidente,cfar mund te besh esht qe kur te kthehesh ne shq.kerkoje dhe pi nje kafe me te ,bleja mendjen,tregohu indiferente sikur s ke nevoj per te dhe mbi te gjitha mos trego qe i ke dokumentat se mund te interesohet per ty edhe nqs s te do.kjo esht keshilla ime......po mbi te gjitha jeto jeten tende se nuk esht e leht te presesh dike kur nuk e di nese ai person te pret apo jo...... uroj qe cdo gje do shkoj sa me mir......![]()
jeta vazhdon dhe pse loti pikon....
un them merre i her ne tel pastaj ballafaqoheni vet ju......nese nuk eshe gje pastaj rrini thjesht shok ose me mir ruani shoqerin nese e humbisni dashurn te pakten nuk e humb pergjithmon ........ky ishe mendimi ime .....te uroj fat motraa
me rrespekt nga UNA
un pervete skam qen asnjeher ne ate pozicion sdi cte them....harroje me ti se su be qameti
Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.
o goce dhe une para disa muajsh pozicionin tende isha (i dashuri im u kthe ne tirane) u merzita aq shume por dhe kuptova qe nuk kisha ca te beja, te qaja tere diten ato lote nuk do me kthenin ate mbrapa, edi qe eshte e veshtire po kete mundesi te ka dhene Zoti dhe duhet ta pranosh, nuk eshte e lehte por koha sheron gjithmone plagen, i hope u find someone else so u can feel betterbye
Une per mendimin tim them qe ti ta maresh ne tel dhe ti sqarosh te gjitha gjerat..
Pyete me do akoma apo me ke haruar dhe ke gjet ndonjtjeter.
Sqaroi gjerat mir se une them se sado te mundohesh ta harosh nje njeri qe e do me verte nuk e haron dot..
100%SHQIPTARE
I wrote ur name in the sky
But the wind blew it away
I wrote ur name in the sand
But the waves washed it away
I wrote ur name in my heart
And 4ever it will stay
edhe une kete mendim kamPostuar mė parė nga GoDDeSS
ndahu me te...sepse ma merr mendja ai do ta ket gjetur nje tjeter! Dhe ti shiko per nje djale tjeter ketu..dhe mundohu ta harrosh ate.
Baby_girl
Krijoni Kontakt