Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 73
    i/e regjistruar Maska e XX22
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Po besoj.Shkencetaret kane arritur ne perfundimin se toka ka ardhur ne lekundje sizmike te pareshtura.Gjithashtu jemi ne periudhen e akullnajave gje qe do te thote se toka rrezikohet mjaft,sepse kjo periudhe eshte ne gjendje me kritike se cka qene shekuj me pare.Pasurimi i fshehur i disa shteteve me uranium per krijimin e bombave berthamore dhe krijimi i kampioneve qe do te sherbejne per sulme biologjike jane ne gadishmeri.Arritja dita e dites e varferimit te popullsise dhe rritjes se cmimeve apo humbjes se vendeve te punes duke bere keshtu nje degradim te te gjitha shtresave te shoqerive dhe pasiguri totale ne bote verteton me se miri veprimtarite e disa forcave ose te nje grupi qe kerkon te mbizoteroje boten ose ne veprime djallezore do te thosha shkaterrimin e saj.etj se pastaj dal jasht teme.C'do fe e sqaron mjaft qarte se fundi eshte i pashmangshem.

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student
    nese mundet interi nga valencia mesiguri se po.... edhe une jam pro kesaj ...
    haha shume bukur e the nese Interi mundet nga valencia
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

8cubanezi3 Maska e Cub
    Anëtarësuar
    22-02-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    111
    nese mundet interi nga valencia mesiguri se po.... edhe une jam pro kesaj ...
    eh po isha mpref qe do vinte kte jave fundi i botes..Po ajo qe thu ti hum interi nuk ka me ndodh naj her...rrini pa merak se nuk ka fund bote kte jave
    Tålkìng behind my båck? While yoù re there..Kiss My Ass!!

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Cub
    eh po isha mpref qe do vinte kte jave fundi i botes..Po ajo qe thu ti hum interi nuk ka me ndodh naj her...rrini pa merak se nuk ka fund bote kte jave
    prej tash hape nje vend ku deshiron te te japin ngushllime te tjeret ...por si preferenc nga une hape nje teme per ngushllime dhe njeherit ajo tem sherben si ngushllim per interin si iliminuar e pastaj si ngushllim tjeter eshte fundi botes ...heheh por kesaj here ky fundi botes eshte vetem per ty...heheh
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    [=fisniku-student]o vllacko po e shof se te paska ra ne sy ajo pyetja per diellin dhe te eshte bere pik dyshimi...por ajo ishte pyetje ne forme aforizmenuk ishte qellimi te beje ate pyetje per ate qellim sepse nuk ishte synimi im por ne menyre te terthorte te perkufizoje titullin e temes ...sepse e di qe kesaj pyetje mund te i pergjigjet ndonje femije me magjistrature te shkolles fillore...kete e kam pasur ne mendje ...

edhe tjetra eshte po e shof se te eshet bere objekt vrojtimi biografia ime personale madje ky termi student te eshte bere dyshues...jo vetem kete here por kete perseritje te kesaj natyre e kam verejte edhe ne nje teme tjeter ...nese je kaq kurreshtare ateher me ke detyruar ta shkruaj nje liber biografik per veten time...dhe te te ofroj deshmi per studimet e mia ..keshtu qe ti ofroje indexin copy se originalin nuk mundem sespe akoma nuk e kam perfunduar fakulltetin...mirpo nese insiston ateher prit vetem edhe nje kohe te shkurter ta ofroje edhe identifikimin per kryerjen e magjistratures ...keshtu qe ke para vetes koleksionin tim biografik dhe ndoshte me te shuhen keto dyshime ...dhe me ndoshta nuk devijon ne teme...

nje keshille per ty:Nëse doni që goja juaj të mos gaboj, kini parasyshë këto pesë gjëra : kujt i flisni, për cilin flisni, si flisni, kur dhe ku flisni.

suksese...
    Nuk më intereson biografia e askujt ( me këtë ka kush të merret), ndaj as biografia e "Fisnikut-Student"! Uroj të jesh student, uroj që sa më shpejt t´i mbarosh studimet dhe të tregosh aftësi në profesionin tëndë që e ke zgjedhur! Më vjen mirë, sinqerisht!
    Porse, pasi që më jep këshilla, dua të të tregoj dicka edhe unë! Mallin e shet reklama, ndërsa njeriun e vlerëson puna e tij! Njeriu nuk ka nevojë të reklamohet dhe as "Fisniku-Student" nuk ka nevojë të reklamohet se është student, sepse fundja shumë nga ata që diskutojnë në forum mund të jenë student, apo sish që ishin dikur astudent, por që tashmë nuk e reklamo0jnë vetën e tyre. Pasqyrë e rangut intelektual, në këtë rast është vlera e shkrimit të tij, e pjekuria e mendimeve, urtësia dhe gjykimet e thella dhe të përmbajtura në temën që e shtjellon!
    I kuptoj të rinjtë ( të moshës tënde) që duan të tregohen, porse ata do të kenë kohë të kenë kohë të tregohen sepse jeta është e gjatë dhe para se të tregohen duhet të tregohen të matur, modest dhe gjithmonë të arsyeshëm në gjykime.
    Këshillat e tua për mua i vlerësoi, këto të miat mos i keqëkupto!

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga DardanG
    Nuk më intereson biografia e askujt ( me këtë ka kush të merret), ndaj as biografia e "Fisnikut-Student"! Uroj të jesh student, uroj që sa më shpejt t´i mbarosh studimet dhe të tregosh aftësi në profesionin tëndë që e ke zgjedhur! Më vjen mirë, sinqerisht!
    Porse, pasi që më jep këshilla, dua të të tregoj dicka edhe unë! Mallin e shet reklama, ndërsa njeriun e vlerëson puna e tij! Njeriu nuk ka nevojë të reklamohet dhe as "Fisniku-Student" nuk ka nevojë të reklamohet se është student, sepse fundja shumë nga ata që diskutojnë në forum mund të jenë student, apo sish që ishin dikur astudent, por që tashmë nuk e reklamo0jnë vetën e tyre. Pasqyrë e rangut intelektual, në këtë rast është vlera e shkrimit të tij, e pjekuria e mendimeve, urtësia dhe gjykimet e thella dhe të përmbajtura në temën që e shtjellon!
    jo nuk kam pase qellim te reklamohem me termin student ...por thjeshte ishte ide spontane..d.m.th asnje planifikim nga e kaluara...se po te kisha si qellim te reklamohesha ateher nuk do e kisha reklamen "student " por mesiguri "shkenctar"
    sespe ka student qe ka filluar si student por ka perfunduar si qoban...d.m.th nuk e shof si reklame termin "STUDENT"...flm per sygjerim e pranoje me sinqeritet...

I kuptoj të rinjtë ( të moshës tënde) që duan të tregohen, porse ata do të kenë kohë të kenë kohë të tregohen sepse jeta është e gjatë dhe para se të tregohen duhet të tregohen të matur, modest dhe gjithmonë të arsyeshëm në gjykime.
    Këshillat e tua për mua i vlerësoi, këto të miat mos i keqëkupto
    ok flm per bisede dhe flm per keshilla dhe sygjerime...me shume i dua kritikat se komplimentet...

klm dhe rrespekte fisniku..

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    [QUOTE=fisniku-student]
    jo nuk kam pase qellim te reklamohem me termin student ...por thjeshte ishte ide spontane..d.m.th asnje planifikim nga e kaluara...se po te kisha si qellim te reklamohesha ateher nuk do e kisha reklamen "student " por mesiguri "shkenctar"
    sespe ka student qe ka filluar si student por ka perfunduar si qoban...d.m.th nuk e shof si reklame termin "STUDENT"...flm per sygjerim e pranoje me sinqeritet.....
    Thuj o burr qe je Taleban e bjeri shkurt muhabetit se na hape koken
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    [QUOTE=Qafir Arnaut]

Thuj o burr qe je Taleban e bjeri shkurt muhabetit se na hape koken
    jo bre shqiptar jam ...por ti a ki qen?

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    [QUOTE=fisniku-student]
    Citim Postuar më parë nga Qafir Arnaut

jo bre shqiptar jam ...por ti a ki qen?
    Jo bre, po kom i dac te modh

P.S Taliban dmth student jo Pashtun
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit

Shqiptari Maska e J-X
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Ne Kasolle
    Postime
    121
    o besimtar te fuqishem.

sot ne gazete lexova nje artikull qe thoshte per mbarimin e tokes, sipas shkencetareve dhe zbulimeve qe kane bere ata deri tani toka do te shkaterohet ne vitin 2012 dhe ne daten 21-22 dhjetor, sipas tyre kjo do te shkaktohet nga ngrohja globale, (mbase po them mbase nga lufte berthamore) dhe nga mundesit e goditjes se ndoje meteori, nga te gjitha keto shkencetaret u shqetesuan dhe filluan te kerkojne neper libra, si bibla, profecira, shkrimet e majave dhe astrologji, dhe mbasi u be kjo gje dolen ne konkluzion qe bota do te shkaterohet ne daten e dhene mesiper. ju qe mereni me keto gjera a thot gje kurrani, bibla, buda per kete gje??????

informacioni mar nga gazeta e perditshme daily star e britanis se madhe.

Lyco Jay

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Besoni tek dashuria platonike ?
    Nga Kryeplaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-07-2011, 09:25
  2. Berisha: Dita e sotme shenon fundin e tranzicionit shqiptar
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 30-11-2009, 16:08
  3. A besoni se ka korrupsion ne institucionet e Kosovës?
    Nga ILMGAP në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 22-09-2009, 15:14
  4. A besoni në bestytni...?
    Nga master2006 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 29-10-2006, 07:22
  5. Përse besoni në Zot?
    Nga Albo në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 06-03-2004, 11:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •