Perse tek forumi i politikes nuk ka nje nen forum per partite?
Psh "Partite Politike Shqiptare".
Apo kerkoj shume?
Gjithesesi nje sugjerim i vogel eshte.
Gjithe te mirat!
KACAKU
Perse tek forumi i politikes nuk ka nje nen forum per partite?
Psh "Partite Politike Shqiptare".
Apo kerkoj shume?
Gjithesesi nje sugjerim i vogel eshte.
Gjithe te mirat!
KACAKU
Nuk me duket mese i nevojshem si nenforum.
Forumi Shqiptar nuk ecen perpara sipas bindjeve politike te x personi.
Nese do te komentosh ndonje shkrim te nje politikani ke nenforume te ndryshme si: Problematika Shqiptare, Aktualitete Shoqerore, Tema e Shtypit te dites, etj. etj.
Gjithsesi Administratoret do te njoftohen per kete sugjerim.
Kalofshit mire.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Kohė mė parė njė anėtar tjetėr kėrkonte tė njėjtėn gjė, qė tė hapen nėnforume djathtiste dhe majtiste nė Forumin Shqiptar. Kėrkesa e atij nuk u morr parasysh nga administratorėt e faqes, sepse me njė hap tė tillė do i jepej forumit shumė ngjyrim politik, qė ėshtė kundrejt rregullores sė shkruar! Sot, shumė anėtarė qė fillet e forumllėkut i kanė mėsuar nga forumishqiptar.com, janė udhėheqės tė dhjetėrave forumeve me bindje politike, qofshin ato forume djathtise apo majtiste! Pra, sipas meje nėndarje tė reja vetėm sa do tė komplikonin gjėrat, nuk do tė sjellnin diēka efektive pėr frekuentuesit e forumit apo pėr komunitetin shqiptar nė pėrgjithėsi! Misioni i Forumit Shqiptar ėshtė qė ti bashkojė tė gjithė shqiptarėt anembanė botės; qofshin ato majtistė apo djathtistė, tironca e durrsaka, kosovar apo emigrantė. Tė gjithė tė bashkuar, nė forumishqiptar.com tė krijojmė njė tribunė diskutimi tė mirėfilltė dhe tė jemi njė pasqyrė e pastėrt e asaj se shqiptarėt mund tė jenė tė bashkuar, nė nje vend, edhe pse si tėrėrsi teritoriale/mentale jemi tė ndarė nė nje milion gjėra. Tė reflektojmė dritė pozitive mbi thėnien e keqe se shqiptarėt nuk mund tė jenė bashkė!
Davius
My silence doesn't mean I am gone!
Atehere pse ky forum te jete me ngjyrim shume fetar?
Se ketu ka nen forume per te gjitha llojet e feve qe jane ne shqiperi, madje edhe feve te reja qe jane futur kohet e fundit.
Ose te jete edhe forum politik edhe fetar, ose mos te jete as me ngjyra politike edhe as fetare.
Jam dakort ne parim me iniciativen, por do na duhet te perveshim menget per te qetesuar forumistet partiak, pasi shqiptaret per politike te gjuajne edhe me karrike kokes!
Thua ta kemi arritur ate demokraci diskutimi ?! Kam frike se jo. Ky eshte mendim i imi, ndoshta edhe gaboj, por mesa lexoj, dyshoj.
Qofsh mire.
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
Nuk me duket ide e keqe ajo e Elvisit por mire e ka dhe Redi : Shqipot e kane ne gjak te gricen njecike per politike
Pershendetje
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Pergjigjen ta ka dhene Clay_More dhe Davius me lart e nuk kam se cfare shtoj me shume.
Besimi fetar dhe perkatesia politike jane dy gjera te ndryshme. E para eshte nevoje e besimtarit per te mesuar e ushqyer boten e tij shpirterore, e dyta eshte nje solidarit i ngritur mbi nje ideologji apo bindje politike. Besimet fetare kane nje tradite shekullore, partite politike kane nje tradite disa dekada dhe ndryshojne forme apo permbajtje cdo shekull.Postuar mė parė nga KACAKU
Per politiken shqiptare mund te informohesh duke lexuar nje gazete apo duke pare a degjuar nje emsion ne televizion apo ne radio, per besimin fetar shqiptaret nuk kane shume mundesi informimi ne gjuhen shqipe.
Forumi shqiptar nuk eshte hapur per te propoganduar bindje politike te ndryshme por per tu dhene shqiptareve nje mundesi per te shprehur mendimin e tyre te lire dhe per te njohur mendimet e lira te bashkeatdhetareve per te njejtat probleme.
Inisiativat per hapjen e forumeve politike mund ti nderrmarin ose vete grupet/partite politike ose individe apo grup individesh te caktuar qe kane nje interes te caktuar. Dhe te pakten ne keto 5 vjetet e fundit te forumit shqiptar, anetare te ketij forumi kane hapur forume te tilla qe kane ngjallur pak ose aspak interes.
Albo
Postuar mė parė nga KACAKU
...
" proud to be an Interista "
Mire do ishte Kacaku, po puna eshte qe i jap te drejte Ingenuous ne kete rast
Shqiptaret per gjene me te vogel nuk te tolerojne (as ke fete) jo me ke partite politike.
I bie qe sa here te futemi ne ate nenforum, te marrin doreza boksi me vete gjithmone LOL
Pikerisht per te shprehur mendimin e lire mendohet te behet dhe ajo gje, pasi nuk mendoj se do hedhe njeri kandidature per deputet ne forum. Gjithsesi nuk besoj se Shqiptaret te kene aq tolerance pa futur hundet ke bindja e dikush tjeter. Nuk u rrihet shqiptareve pa be cik sherr LOLForumi shqiptar nuk eshte hapur per te propoganduar bindje politike te ndryshme por per tu dhene shqiptareve nje mundesi per te shprehur mendimin e tyre te lire dhe per te njohur mendimet e lira te bashkeatdhetareve per te njejtat probleme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zemrushja : 27-02-2007 mė 16:56
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Pershendetje.
Kacaku, po te bejm ashtu sic thua ti atehere do shkoj shume larg.Se mbas atij nenforumi do kerkojne qe te bejn dhe nenforume tjera.Dikush kerkon nenforum per PS(Shqiperi) dikush per PD(Shqiperi) dikush per LDK(kosove), dikush per PDK(kosove) ose dikush per LDD(kosove).
Atehere do shkoj shum large.Dhe do te shkoj forumi i politikaneve, mandej do detyrohet Albo te ndryshoj emrin nga ForumiShqiptar ne ForumiPolitikan
Mire e paska then dhe Albo mund te informohesh per politike neper media radio apo ku ta di une.
Tung
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Krijoni Kontakt