Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27

Tema: Foshnja

♥Nice♥ Maska e cool
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Ajer
    Postime
    73

Foshnja

E hapa kete teme sepse kemi nje problem me mbesen time, e cila eshte 5 muaj e gjysme dhe kur pin qumshtin e nenes, pas nje kohe te shkurter te gjhithen e humb me vjellje.
    Nje gje interesante eshte sepse ushqimin qe e merr nuk e qet, vetem qumshtin e nenes.

Pres ndonje pergjigje nga ju.
    Flm per mirkuptim.
    ~Proud to be Albanian~

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    182
    me sa di un kshu e kan femijet e vegjel ne pergjithesi.qumshti del me kollaj sepse esht leng.megjitha nuk e kam te sigurt.uroj qe te jet keshtu
    !

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anėtarėsuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    me sa di une nga eksperienca si nene,
    po te them qe pasi pi femija duhet mbajtur ne nje pozicion
    te tille qe te gromesije,pra duhet te mbahet ngritur ose mbeshtetur ne
    supin e nenes,dhe nuk duhet tundur shume pasi ka pire.
    mendoj se kjo eshte gjeja e pare qe duhet pasi ke ushqyer foshnjen me
    gji.

♥Nice♥ Maska e cool
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Ajer
    Postime
    73
    Po po pozita ne krah te nenes gjithsesi pasi qe te pije, por me vone e kthen te teren...vetem qumshtin e nenes, ushqimin jo.
    Nuk eshte ndonje rrezik por mund te jete edhe me e shendosh po qe se nuk e qet te terin qumesht.

flm nga ju
    ~Proud to be Albanian~

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    182

qetesia_e_shpirtit_m

Citim Postuar mė parė nga cool
    Po po pozita ne krah te nenes gjithsesi pasi qe te pije, por me vone e kthen te teren...vetem qumshtin e nenes, ushqimin jo.
    Nuk eshte ndonje rrezik por mund te jete edhe me e shendosh po qe se nuk e qet te terin qumesht.

flm nga ju
    mos u merzisni epse femijet e vegjel kshu e kan,e qisin shum qumeshtin qe pin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-01-2007
    Postime
    112
    Citim Postuar mė parė nga cool
    E hapa kete teme sepse kemi nje problem me mbesen time, e cila eshte 5 muaj e gjysme dhe kur pin qumshtin e nenes, pas nje kohe te shkurter te gjhithen e humb me vjellje.
    Nje gje interesante eshte sepse ushqimin qe e merr nuk e qet, vetem qumshtin e nenes.

Pres ndonje pergjigje nga ju.
    Flm per mirkuptim.
    Mesa di une se me ka ndodhur kjo me djalin tim qe qumeshtin sa e pinte e nxirrte dhe doktoret ketu ne usa me kane thene qe gryka e stomakut te femijve ne pergjithsi eshte me e madhe sec duhet dhe aciditeti i tepert ben qe lengjet zakonisht ti nxjerrin menjehere.Por kjo sdo te thote qe sduhet kontrolluar qumeshti i nenes se mbase nena e ka qumeshtin me shume acid dhe kjo e keqeson femijen, gjeja me e mire eshte te kontrolloj qumehtin e gjirit ose ta heqi nga gjiri dhe ti japi formula dhe ta shikoj si do reagoj femija. Shpersoj qe informatat qe kam marre une nga doktoret te te hyn ne pune.
    Me mendje e shpirt ne Vlore.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    E para~~~ mos nena i jep mbi masen e ngopjes
    E dyta~~~mos nena eshte shtatzan dhe nuk e din (ne javet e para) zakonisht femijet e vjellin qumshtin e gjirit nga nena shtatzan
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

sexy_mama Maska e nadule
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Citim Postuar mė parė nga bebushja
    E para~~~ mos nena i jep mbi masen e ngopjes
    E dyta~~~mos nena eshte shtatzan dhe nuk e din (ne javet e para) zakonisht femijet e vjellin qumshtin e gjirit nga nena shtatzan
    E treta~~~te bej analizen e qumeshtit, pasi ka raste qe edhe pa qene me shtatezane mamaja, qumeshti eshte i hidhur ose me aciditet te tepert, varet edhe nga organizmi i nenes edhe nga ushqimet edhe nga shume faktore te tjere.
    E katerta~~~femija mund te jete lactose free (nuk di ta them ne shqip, po dmth qe mund mos t'ia pranoje organizmi qumeshtin) dhe per kete pune ka kuti qumeshti pa lactose. te provoje njehere ate ndoshta ja mban stomaku.

Kaq dija kaq thash...
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke
    Se une do te te shkruaj...

♥Nice♥ Maska e cool
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Ajer
    Postime
    73
    Falemindert per pergjigjet e juaja,,,shtatzene nuk eshte (ajo eshte e sigurt) por mund te jete qe lengjet i qet e ushqimin jo.
    Po shoh qe paska raste te tilla, keshtu qe nuk qenka per tu brengosur shume.
    ~Proud to be Albanian~

i/e regjistruar Maska e adibela
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    larg dhe afer
    Postime
    46
    Pershendetje!

Uroj qe mbesa te jete duke u bere gjithnje e me mire!

Une i respektoj te gjitha keshillat e mesiperme, disa jane shume ok po keshilla ime eshte ta vizitoni me kujdes tek pediatri se ka shume foshnja qe kane nje problem te lindur me stomakun dhe qe u vazhdon per disa muaj. kalon me kohen po eshte e veshtire sidomos ne muajt e pare.
    Une po kerkoj pak sesi quhet me gjuhen mjeksore se nuk dus t'ja fus kot, dhe ma pas do ta postoj.

Shume te shkuara bebushes se vogel.
    Best
    koha eshte armiku i vetem qe kam

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrplasin ambulancen, vdes foshnja katėrditėshe , plagosen rende familjaret
    Nga daniel00 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-02-2009, 05:39
  2. Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-12-2008, 07:24
  3. Tradita ilire tek shqiptarėt e Maqedonisė
    Nga alibaba nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  4. Dyshime pėr atėsinė, zhvarroset foshnja
    Nga Davius nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 01-12-2005, 05:05
  5. Barcaleta
    Nga Kuksjan_forever nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 20-01-2004, 13:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •