Qe 1 femer te bej mashkullin per vete boll te jete Vetvetja edhe mos te nisis me naze edhe gjera te kota.Kjo mjafton!
Qe 1 femer te bej mashkullin per vete boll te jete Vetvetja edhe mos te nisis me naze edhe gjera te kota.Kjo mjafton!
Postuar më parë nga DESA
Nqs nje mashkull eshte dashuruar me nje femer ashtu sic ai e ka njojtur qe ne fillim femra sduhet te ndryshoje. Kjo eshte Esenciale. Te tjerat vijne me kohen. Ashtu dhe falja.Dhe rikthimi i besimit.
Eshte nje gje qe nuk dihetpor qe ndihet.
Mendoj se secila femer duhet ta njoh mashkullin e saj. Me njeriun qe ke kaluar me pak se 1 vit bisedash e komunikimesh me permbajtje te thelle interpersonale, thjeshte do ta dish a ti besosh apo jo. E njejta vlene edhe per mashkullin ndaj femres. Nuk ka lidje me ate se sa shume te do ne keteapo ne ate periudhen tjeter sa ka lidhjeme personalitetin e tij apo asaj. Ka tipa qe tradhetojne. Ka tipa qe nuk tradhetojne as ne rastin kur nuk te do me.
Por te siguroj se keta njerez jan shume te rralle.
Nese e njeh se ka natyre te paqendryeshme - eshte me mire ta ruash nga situatat provokative!
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Se di nese mund te ekzistoj mundesia e rikthimit te besimit pasi ka humbur apo eshte thyer.Postuar më parë nga DESA
![]()
Me mendje e shpirt ne Vlore.
po e pate humbur besimin nuk ka se si te kthehet me (mendimi im ).vec se po u bere qorre(une) dhe ti marresh gjerat shkel e shko .pastaj varet se ne cfar grade eshte besimi qe ai/ajo ka humbur !!!Postuar më parë nga vlonjatja_usa
qelqi po u thye nuk ngjitet me ......
O po leri qelqerat ti se keto jane shprehje te vjetra,te dala mode...sot kane dale ngjitesa qe e bejne qelqin si te riPostuar më parë nga alnosa
Ti rikthehem seriozitetit,besimi eshte dicka reciproke...nese ti ke besim te plote te partneri,atehere edhe ai do te ta ktheje kete besim...nese ti i qendron korrekte partnerit,atehere edhe ai duhet te beje te njejten gje me ty....nese nuk e ben,atehere duhet te shohesh nese i ke lene ndonje boshllik,nese nuk i ke lene boshlliqe,atehere perse te qendrosh me me te?!...duket hapur qe nuk te vlereson!
Perse te perpiqesh te besh te pamunduren per nje njeri qe nuk te vlereson?!
Qe te beje per vete nje mashkull me here te pare,femra duhet te kete nje minifund te shkurter,nje bluze te hapur,pra qe te duket sa me sexy.Dhe me here te pare,pau,qellon ne sheje dhe mashkulli cmendet pas saj.Flas ne pergjithsi ë,dhe per ato vajza qe jane si shpirt.
pse qendroi me te ?Postuar më parë nga shoku_tanku
sepse e DUA DHE ME MUNGON shoku tanku !!!!
Te shkaterrosh veten per nje njeri qe nuk te do dhe nuk te vlerson mua nuk me duket dicka e arsyeshme"....ne prape e bejme dicka te tille!...perse e bejme?!Postuar më parë nga alnosa
...mister i pazgjidhur ky!
Ka tipa meshkujsh qe natyra i la "te cale", ndaj nese nuk te shikon me aq besimPostuar më parë nga DESA
mos ja var shume muhabetin.Beje ate te te vije rrotull.Ky eshte ilaci i kohes se sotme.LoL...
-Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!
Krijoni Kontakt