Close
Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 142
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Cfare duhet te besh ? Te jesh vetvetja . Mos ndryshosh per hir te situates .
    Ne rastin tend eshte xhelozi per mamane ? Oh well do kaloje , bej ndonje kalama me te dhe do shohesh primare per ate do jene kalamajte , gruaja dhe pastaj mamaja. Po megjithate keto jane dashuri te ndryshme nga njera tjetra dhe nuk mund ti krahasosh asnjehere.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Per Baptistin!...ne rastin tim thjesht nuk kam dashur veten...as per ate qe isha dhe as per ate qe mund te isha...ndoshta nuk e kam kuptuar se ne kete menyre nuk lendoja thjesht dhe vetem veten time por dashur pa dashur kam rene pre e egos sime qofte edhe me kete indiference te cilen e quaja te pademshme per te tjeret...me sa duket kam gabuar edhe me mosveprimet e mia....me sa duket qenka e veshtire te jesh nje njeri...

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Une mendoj se komplekset jane ato qe na bejne njerez!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga DESA
    hahah salto mortale

Jo kete drejte por eshte problemi se kur njeri ka kompleks e ben tjetrin te kete komplekse ... cikel i keq ky no ?

Si te zhvishemi nga komplekset ?
    Nuk eshte e thene,mund te ndodhe edhe e kunderta,pra ai qe nuk ka komplekse
    te ndihmoje tjetrin te zhvishet nga komplekset...

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Une mendoj se komplekset jane ato qe na bejne njerez!
    Gjithmone jo te teperuara se pastaj harrojme qe jemi njerez....nuk dime me c'fare jemi...

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Te demshme jane vetem paragjykimet, ato te demtojne ty edhe rrethin.

Eshte interesan "though" ne relacione te ketilla kur paragjykon tjetrin ke demtuar ate, por kur e paragjykon veten ke demtuar edhe veten edhe tjetrin...

Mbase keto i quajm "komplekse te keqija" paragjykimi yne ndaj vetes. "Si do ti dukem une asaj?" Si do t'i ngjaj nese i them/bej/tregoj...etj.

Keto jane ato te demshmet por keto nuk jnae komplekse ne ralitet paragjykime qe prodhojne komplekse te cilat uk i ke me te lindur.
    Keto shkaterrojne ardhmerine para se te ngjaje ajo.

Mos paragjyko veten, beje, thuaj, ate qe te nget nga brenda mos paragjyko por beje dhe shih rezultatet. Keshtu mbase nuk do ta privosh edhe palen tjeter nga mundesia te te perfitoje ty. Mos bej dem te dyfisht.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

_-bluesman-_ Maska e Jimi_Hendrix
    Anëtarësuar
    22-12-2006
    Vendndodhja
    Arkivol
    Postime
    116
    Citim Postuar më parë nga Baptist

Ta besh nje mashkull per vete, duhet te dish ta ruash "qendrimin" ashtu qe ne fillim te zgjosh me teper respekt se joshje te ai. Me shoket te kesh nje qendrim dhe raport te qarte per syte e tij. Ta shoh se ke integritet. ...

Tjerat tjera here

Taman! Kjo eshte nje pike e rendesishme per te bere nje mashkull per vete. Normal nuk eshte e vetmja.

Jam i sigurte qe per te bere nje mashkull apo femer per vete eshte e njejta gje: Pra femrat e kane vete pergjigjen e pytjes!

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Mjaft me se me duket sikur kam shkuar ne nje seance psikologu..per me teper kam pershtypjen se po largohemi edhe nga tema....po te lexojne vajzat keto shkrimet tona do te mendojne se eshte me mire te rrine te vetmuara se sa te lidhen me njerez kaq te komplikuar

i/e regjistruar Maska e DESA
    Anëtarësuar
    17-06-2006
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Mjaft me se me duket sikur kam shkuar ne nje seance psikologu..per me teper kam pershtypjen se po largohemi edhe nga tema....po te lexojne vajzat keto shkrimet tona do te mendojne se eshte me mire te rrine te vetmuara se sa te lidhen me njerez kaq te komplikuar

Jo une qe po ju ndjek....e keni shume te drejte kete te fundit per komplekset.

Baptist e ka tamam... duhet te mos jemi me komplekse sepse c'do gje mund te zgjidhet vetem nese do te hapet si muhabet ndryshe thjesht do sjell shkatrrim nga brenda qe gjithmone do e lere njere pale teper te konfuzuar dhe te vrar.

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga DESA
    Jo une qe po ju ndjek....e keni shume te drejte kete te fundit per komplekset.

Baptist e ka tamam... duhet te mos jemi me komplekse sepse c'do gje mund te zgjidhet vetem nese do te hapet si muhabet ndryshe thjesht do sjell shkatrrim nga brenda qe gjithmone do e lere njere pale teper te konfuzuar dhe te vrar.
    Komplekset jane dicka e cila nuk mund te hiqet me dore,gjithashtu nuk mjafton vetem vullneti...duhet me patjeter te hasesh me nje njeri qe te te kuptoje dhe te te ndihmoje qe te permiresohesh...edhe ky njeri qe ne pretendojme te na ndihmoje ka komplekset e veta por duke qene dy,keto probleme i lufton me mire
    se sa mund ti luftosh duke qene i vetem...

Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si Behet Nje Mashkull Per Vete ???
    Nga klandestini në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 18-12-2024, 02:47
  2. Cilat janë vetitë që vlerësoni tek një mashkull apo femër?
    Nga Poetesha në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:23
  3. Arti i joshjes.
    Nga shigjeta në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:35
  4. Si ndihet nje mashkull kur ...?
    Nga biloba në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 01-12-2008, 18:20
  5. Është e vështirë të jesh mashkull
    Nga Kryeplaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 02:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •