po e percjell textin e Brarit ketu, sa nuk e ka fshi Albo...
----------------------------------------------------Postuar mė parė nga Brari
vagu..
Pse humbi PD -ja e kam thene me kohe ne fakt..
Ka 1 vit e ca qe kam folur se..
Pd nuk po e vlereson 3 korrikun..
Se 3 kOrrikasit po vihen ne gjume..
Se Pd po fle e Ps po marshon perpara..
Se dyshoj mos eshte shitur .. ai ose ata qe zevendesojne Saliun ne Parti..
Dhe meqe nuk injoh strukturat e Pd-se kam akuzuar ketu Bamir Topin duke e menduar ate si personin qe mbulon ceshtjet partriake ne PD..
kam kohe qe jam alarmuar qe ilir m.uti kudo po shkel e po antareson enveriste e bij e nipo mbesa enveristesh an e kend dhe po i aktivizon ne falangat e tije..kurse Pd nuk po ben asnji veprimtari ..
E kur LSI uturonte ne aktivitet..mendo cbente mjeshtri Edvin me televizionet dhe gazetat qe kishte nen hyqem.. sikurse ZP-ne GSH-ne e New 23 e plot tjera me ne krye Mafien top chanell e tash se fundi dhe Shekulli qe u cfaq agrsiv e provokativ ne permasa te papara..
Pra PS e mafia rreth saje kishin fill mbas 3 korrikut qe po benin nje lufte totale kunder Pd-se dhe perderisa Pd fjeti.. boshllekun e mbushi Mafia..
ju lumte pra se punuat e fituat.. dhe Pd e pagoi shtrenjte ate kryesoren.. qe nuk e vleresuan vrdiktin historik te 3 korrikut..
Kjo tregon se ne lidershipin e Pd-se ska organizim..Ska kulture politike e cila kulture te con ne te kuptuarit e " sa eshte sahati".. ne politiken e dites..
ne se Pd do te njihte edvinin si nje tiger teper te rrezikshem.. sic e kam pershkruar une me kohe.. athere ajo do kishte mbajtur sy e veshe ngrehur..
nje nga te metat e antarsise demokratike eshte se nuk lexojne gazetat..sidomos ZP-ne dhe bishtat e saje GSh etj..
Po nuk lexove cdo dite se cfar "uji" dergon kupola tek anteresia e saje.. me ane te ZP e cfar insinuatash krijon me ane te GSH etj.. athere nuk ke kuptuar se ku ta ka zene priten kundershtari.. e kuptohet me krismen e pare e ke ngrene..
PS vlon cdo dite..me pune.. sigurisht pun djallezore sepse ajo mase njerzish nuk din tjetr vec djallezi e ndyresi.. Ju vet qe jini te asaj ane e dini mir cpo them sepse e shihni tek vetja juaj qe jeni kopila te eger e te pabese edhe vete..
Nuk po ju shaj jo..
po te ini ndryshe humbni pronat qe i vute me poshtersi hile e vjedhje.. dhe nukku kini mundesi te bridhni boten pa ju dridhur syri per cmime hotelesh e avionesh..
Pra PD harroj qe me 4 korrik se.. ke kishte mundur perkohesisht..
dhe e hengri..
une fola me kohe por sma futi kush ne por.dhe..
po sot e ndjejne demokratet se sa e hidhur eshte humbja.. se sa e ndyre eshte te jesh i dhj.ere para triumfit te kanibaleve gjakatare..
harruan birucat qe u kalben mijra njerez te mire nga keta kodoshet vampire te edvin rames..
sa ironike tingellon.. se dikur nga 90 91-shi me 20 shkurt hodhem enverin nga bronxi..
c'hodhet more..
Enveri eshte gjalle aty tek sahati brenda ne bunkerin e Edvin rames.. dhe me i forte se kurre aty tek Selia Roze..
Tash vampiret imorren te gjitha bunkeret..
Ka mbetur formale zyra e Berishes..me celsa kashte..si selim myrtja..
Por po nuk e vleresuan dhe ate.. do ta humbin brenda 30 40 ditesh..sepse edvini per aty eshte nisur..
edvini kryeminister.. meta zv kryeminister.. neritani si bir gestapoveci.. e kelysh i vjetr sigurimi do jete minister i brendeshem dhe pa e vrare berishen si vrau azemin nuk e le..e milua kenaqet me zanatin.. minister i punve te jashtme..
Ky eshte plani..
e ftoj Pd-ne te mos fleje.. te mbaje mendjen e celikte e te hidhet ne beteje..per ta ckulur rracen vampire te enveristave njehere e mire..
duke filluar me mafiozin moisi sallak e deri tek hysi i belshit..
me pune politike ne cdo dere shpije.. qe ka nje burre me karakter.. e me vote ta permbyse situaten kur ti vije momenti..
e te shohim nje dite .. ne gjyq edvin altinet per vrasjet qe kan bere..
edhe nje tjeter:
Postuar mė parė nga MI CORAZON
Sinqerisht me duket qesharake te shqetesoheni e merziteni se kush e drejton Tiranen, ne nje kohe, qe as jetoni atje fare .
Per ata qe jetojne atje, le te votojne per ke te duan.
Brari, mos u merzit yll. I vendos zoti fatet e njerezimit. Mos i shti vetes kasavet aman, se mezi te kam.
Krijoni Kontakt