Me rendesi ka tema ose ngjarja e filmit por edhe aktoret jane shume te rendesishem.
Me rendesi ka tema ose ngjarja e filmit por edhe aktoret jane shume te rendesishem.
te them te drejten po nuk qe nje aktor i mir ne film nuk e shoh dot.
Tålkìng behind my båck? While yoù re there..Kiss My Ass!!
per mendimin tim me e rendesishme eshte tema qe trajton filmi,
se po qe nje filme koti ska rendesi loja e aktorit,
une nuk do e shikoja filmin..................
Postuar më parë nga Cub
mendim i mir mendoj edhe une ashtu sepse ne qofte se aktoret nuk jane te
pershtatshem per rolet atehere skemi cka i bejme ngjarjes sepse edhe ato duhet te jene atraktiv,dhe te dine ta luajne rolin.tungiiiiiiiiiiiii
Keto qe diskutohen ketu jane kendveshtrime dhe pershtypje te spektatoreve "te manipuluar nga kamera",dhe jo ato qe ne realitet kane bere te mundeshme kete pershtypje....
Pra duhet pare nga brenda procedura e filmit dhe rolet qe luajne profesionistet ne te.....
Tashme dihet se kinematografia eshte ARTI I REGJIZURES....dhe jo arti i aktorit,(arti i aktorit eshte teatri)....
Pra rolin kryesor ne nje film e luan aftesia e regjizorit (teknikat e tij) per te paraqitur nje ngjarje..rolin dytesor(por te pamohushem) kane aktoret,skenari, muzika etj...
Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 23-02-2007 më 12:17
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
skenari i filmit eshte gjithmone me interesante se sa aktoret,por varet edhe tek skenaret e filmave te ndryshem,,,,,kan te bejne edhe aktoret.por ngjarja eshte interesante,,,sepse ne nje filem nuk argetohesh duke pare nje aktor te mire i cili/a ska vlere ne filem fare ose ngjarja e filmit nuk te terheq.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Krijoni Kontakt