Postuar më parë nga brandon
E PO JA QE KRISTIANIZMI KA SHUM GJERA TE MIRA TE CILAT VETEM NE TEORI I DIME DHE NE PRAKTIKE HIC
Postuar më parë nga brandon
E PO JA QE KRISTIANIZMI KA SHUM GJERA TE MIRA TE CILAT VETEM NE TEORI I DIME DHE NE PRAKTIKE HIC
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Absolutish nuk mendoj se demokracia ka te beje me kristianizmin, kristianizmi dhe sidomos orthodoksia jane ne kundershtim te plote me demokracine. Komunizmi me i eger doli pikerisht nga shtetet ku kristianizmi u zevendesua me kete religjion te ri pa zot ne menyre qe kete rol te merrte ne duar njeriu qe gjindej ne krye.
Prej zenkave nuk ka asgje te keqe perderisa behen me qellim te permiresimit te marredhenieve dhe ardhmerise se perbashket. Ato heret a vone do te gjejne nje zgjidhje shume me te mire se ato me te cilat fillon zenka.
tjeter gje eshte kur zenkat burojne nga egoizmi i paleve.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Postuar më parë nga theodora*
Kush e ka fajin?! Se mos është zor për ta gjetë?! Një i tretë abstrakt apo konkret! Ose plagë të vjetra me dhëmbje( të herëpashershme) të reja!
pse qenka e prere me thike keshtu?
kur ka zenka ka gjithnje nje fajtor per ca duhet te debatohet ne kete teme?
proud 2 be me, the eagle's son
Shof i tip Super Feminist ke ty une Theodora..Postuar më parë nga theodora*
Bohu pak mo Open Mind.
Menimi im? Zenkat duhen....sqarohen gjonat me mire...shifet ku qendron gabimi pak renci ka nga kush ane...rregullohet qe te mos perseritet mo dhe krijohet besim e afrimitet ne njeriun qe ke ne krahe( nqs existon dashuria flas ) krijohet besim dhe kshu hidhet benzine tek ajo qe quhet Flak Dashurie.
E ke vene re se pas zenkave 2 te dashuruar duhen me shume se perpara?
Ky osht efekti qe jep zgjidhja e suksesshme e Zenkave.
Postuar më parë nga LlaCiPaCi
keshtu sic i thua ti i dashur llacipaci.jam dakord
por ama sa per ate titullin super feminist,e di ti qe djemte e kan fajin qe jam un super feministe?se degjoj: "ai me shavi.ai me merziti,ai me la me femijen e iku,ai...ai."
e un e kam fajin pra?
Grate i kane fajin, llaka llaka bejne gjithmone, dhe ti mbajne mend gjerat ketu e 6 muaj.
Mendoj se ne pjesen me te madhe te rasteve "zenkat" nisin nga nxitimi dhe padurimshmeria per te degjuar personin tjeter qe te mbaroje fjalene e tij.
Keto mund te jene edhe zenka te lezecme eqe shpesh here rrisin ndjenjen per njeri-tjetrin, por kur keto kalojne ne extreme... kjo kthehet ne te kundert.
Gjeja me e mire qe duhet te bere eshte qe personi te degjohet deri ne fund e ne momentin e pare qe ka mbaruar se shprehuri atehere mund te jemi ne ata qe ta diskutojme ne menyren me te mire te mundshme.
Por thone dhe qe "ata qe zihen... duhen"![]()
Everything has its opposite: although this is never absolute, only relative... :)
Ne bote nuk ka cift qe te mos grindet sado pak...eshte njesoi si te jesh i semure...duhet te gjesh ilacin qe duhet...ka dhe semundje te pasherueshme.
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
hahahahahaPostuar më parë nga Dageus
e ju djemte nuk shkoni prapa
Krijoni Kontakt