Close
Faqja 18 prej 18 FillimFillim ... 8161718
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 173 prej 173
    beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga Infinite Lexo Postimin
    Si fillim do te lutesha te mos me drejtoheshe kaq personalisht pasi nuk me njef absolutisht fare dhe nuk e di ti apo tjeterkush ne jam e pavarur apo jo.
    Ca lidhje ka varesia ekonomike se na habite tani? Mos guxo te me thuash mua qe e hedh peshen ekonomike e morale te nje mashkull, ske konfidence me mua ta besh kete prandaj do te lutesha te qendroje brenda temes e mos e kthesh personale.
    Po te flas per tjeter gje: ec njeher ktu ku jam un dhe jo te dashur te kesh perkrahu po dhe bab e vella cunat kthejn koken e te hedhin llafe. Normalisht do preferoja qe i dashuri im te mos hynte ne sherre por dhe te mos reagoje me vjen keq po kete nuk e pranoj. Mos e co punen deri te vrasja se nuk po flas per kete gje, se me mire e bej vete sherrin e vritem une se sa ai qe dua. Flas per gjeste dhe sjellje te caktuara. Nje shembull te vogel: te jesh ne nje makine dhe nga makina ngjitur te zgjatin koken disa meshkuj te te shohin, si do te pelqente ty te kishe nje te dashur qe do bente sikur nuk pa gje apo nje njeri qe do u ndriste syte dhe ata te mos e benin me kte? Per kete reagim e kam fjalen mjafto dhe nje shikim shtrember nuk ka nevoje ta cosh deri ne vrasje, po mesa duket vetem vrasjen njifke ti si shpjegim te reagimit.
    Sa per mbrojtjen e dinjitetit tim mos ma qaj hallin sepse di ta mbroj, por cdo femre i behet qejfi te kete mbeshtetje dhe mbrojtje nga mashkulli i saj.
    Sic keni permendur dhe vete me larte se ne vendin ku jetoni me kedo et jeni e shiqeruar meshkujte rruger do te ngacmojne, atehereeee.... kur delni me partnerin tuaj do kaloni rrugen duke u ferkuar me njeria a po me tjetrin qofte me fjale apo edhe me nje shikim te eger.
    Une personalisht do preferoja rrugen drejete dhe pa i hedhur as edhe nje shikim personit qe porvokon.

Kam ardh ne situate te tille ku nje njeri i rruges dhe ethejsoj kete, te provokoje, personalisht kam tipin qe bej sekur nuk degjoj dhe shikoj punen time, por partneri im nuk u permbajt dhe i foli... e kapa forte prej dore dhe i fola ashper te largoheshim(dhe ashtu beme) dhe vertet u ndjeva ne pozite shume te keqe dhe e merzitur me kete te timin. Nuk me pelqen aspak qe meshkujt te zihen per nje femer ose ne rastin konkret per mua(do ndihesha shume e ulur nese do lejoja dicka te tille).
    Nese kapesh me njeres te rruges te nje kapaciteti =0 , fatkeqsisht pa dashur bie dhe ti ne kategorine e tij.

Ah moj vaze dukeni ma ato mendimet e femres tipike qe mashkulli duhet ti ofroj gjithcka nje femre.
    Duhet ne tia ifrojme gjithcka vetvetes.
    Ju s'besoj se dilni vazhdimishte me te dashurin tuaj, kur dilni vete e ju ngacmojne cbeni???Nuk i perballoni dote dhe u fiksoni fytyrat tua tregoni te dashurit tuaj. Dy dyar jane per nje koke, keshtu qe duart e tua beni mire ti perdorni per te ''mbrojtur koken tuaj''
    Ndryshuar për herë të fundit nga jesu : 07-01-2008 më 20:32
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    kam pas gjithmon respekt per ty .qeke si nruja ime e shun gjithmon zjarrin.

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Xhelozia, tradhetia, braktisja shpesh provokojne gjeste estreme si vrasje apo dhe vetvrasje.
    Por ne me te shumten e rasteve, ne jeten e perditshme, normalisht jo te gjithe vriten apo theren me thike ( apo helmohen si "Madame Bovary" e Flaubert-it).
    Pjesa me e madhe ndahet pa gjakderdhje dhe shpesh nuk eshte trupi ai qe vuan por shpirti.
    Dhe helmi i ndarjes mund te ngelet ne qarkullim per shume kohe.
    Pjesa me e madhe e cifteve qe zihen qe dhe mund te ndahen nuk eshte se kane ndonje dyshim apo tradheti kushedi se cfare, por thjesht se zenkat kane kaluar kufirin e tolerances.
    Njeri prej te dyve se duron me tjetrin apo te dy nuk e durojne me njeri -tjetrin.
    N q s zenkat ushqehen edhe nga familjet e lindjes ,atehere behen nje mine e vertete qe mund te plase ne cdo cast.
    Dashuria ne keto cifte eshte shuar prej kohesh , shpesh me nje konsumim te ngadalte ,si nje qiri qe fiket, here me shpejt, sidomos kur zenkat ( si i thone nje fjale) kane bere te mungoje oksigjeni.

Ciftet me ne rrezik jane ata shume te "nxehte" dhe ata shume te "ftohte"
    Te "nxehtet" jane persona te motivuar, qe kerkojne luks dhe sukses me cdo kusht ; jane njerez qe nuk jane ne gjendje te kontrollohen ne momente tensioni dhe qe e cojne lidhjen e tyre drejt prishjes. Kjo prishje ndodh zakonisht shpejt , qysh ne vitet e para te mareteses.

Ciftet e " ftohta" jane e kunderta : emocionet e tyre ,por dhe ndjenjat , veniten , dhe raporti ftohet gradualisht duke u trasformuar ngadale ne indiferentizem dhe shkeputje.
    Por kjo situate shpesh degradon deri ne piken qe e con ciftin ne prishje edhe pse mund te kene jetuar me vite te tera bashke.
    La vida es un carnaval

Faqja 18 prej 18 FillimFillim ... 8161718

Tema të Ngjashme

1. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  2. Zënkat me Prindërit.
    Nga shefqeti11 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 14:20
  3. Top-lista e kërkimeve më të shpeshta në Japoni
    Nga Davius në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 15:37
  4. Pytje te shpeshta nga Historia e Arkitekturë...
    Nga Postmodern në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-04-2005, 21:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •