Postuar më parë nga
Infinite
Si fillim do te lutesha te mos me drejtoheshe kaq personalisht pasi nuk me njef absolutisht fare dhe nuk e di ti apo tjeterkush ne jam e pavarur apo jo.
Ca lidhje ka varesia ekonomike se na habite tani? Mos guxo te me thuash mua qe e hedh peshen ekonomike e morale te nje mashkull, ske konfidence me mua ta besh kete prandaj do te lutesha te qendroje brenda temes e mos e kthesh personale.
Po te flas per tjeter gje: ec njeher ktu ku jam un dhe jo te dashur te kesh perkrahu po dhe bab e vella cunat kthejn koken e te hedhin llafe. Normalisht do preferoja qe i dashuri im te mos hynte ne sherre por dhe te mos reagoje me vjen keq po kete nuk e pranoj. Mos e co punen deri te vrasja se nuk po flas per kete gje, se me mire e bej vete sherrin e vritem une se sa ai qe dua. Flas per gjeste dhe sjellje te caktuara. Nje shembull te vogel: te jesh ne nje makine dhe nga makina ngjitur te zgjatin koken disa meshkuj te te shohin, si do te pelqente ty te kishe nje te dashur qe do bente sikur nuk pa gje apo nje njeri qe do u ndriste syte dhe ata te mos e benin me kte? Per kete reagim e kam fjalen mjafto dhe nje shikim shtrember nuk ka nevoje ta cosh deri ne vrasje, po mesa duket vetem vrasjen njifke ti si shpjegim te reagimit.
Sa per mbrojtjen e dinjitetit tim mos ma qaj hallin sepse di ta mbroj, por cdo femre i behet qejfi te kete mbeshtetje dhe mbrojtje nga mashkulli i saj.
Krijoni Kontakt