Close
Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 173
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Mashkulli natyrisht (dhe kur nuk e kane fajin, natyrisht qe s'do pohosh te kunderten.Ndryshe kush dreqin i duron?!) Eshte ai qe do te ruaje i cike maskilitet ne nje bote cdo dite e me teper feministe
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 03-01-2008 më 12:10
    Kam vetem nje limit: qiellin!

"Chercher la femme" kot nuk thone, vetem se femra eshte shkaku ... mashkulli pasoja, kshuqe djema mbajeni tu rroje se ju jeni ata qe shkaktoni me shume zenka ne nje lidhje

Sikur femrat mos te jene aq bisht perdredhura sa jane, sdo kene nevoje cunat te bejn sherr

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Pse jane meshkujt aq mendjelehte sa te bejne sherr per bishtperdredhjet e femrave, s'ju ka faj njeri

Jo o lal se nuk eshte halli aty.

Ja e zeme kemi dal un edhe ti te pime kafe, nis dikush edhe te ngacmon ty, ti me thua mua kshu kshu, tani un nese nuk i them atij mos e ngacmo, dal un legeni ne kte mes, cun pa bo... kupton? Edhe normale do ta bejn rruge te gjithe duke te ngacmuar te dashuren, nje burre qe nuk futet ne sherr per te dashuren e vet, per ke do futet aman?? Ka gje tjeter me më shume vlere se sa nje person qe do??? Tani nese ajo ja luan vete atij tipit, i them ika un se kam pune (lol) e le te paguaje edhe kafet, por ama nese e ngacmon ai, atehere eshte pune tjeter, eshte qeshtje burrerie.

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Vallai une me keto situata si njoh shume se nuk banoj ne Shqiperi, por sikur nje njeri te me fliste nje fjale ne pranine e nje mikut, do e zgjedhja vete ate pune. Me lezet, pa bere buje...Une s'kam nevoje per bodyguard, biles as qe do doja qe nje mashkull te zihet per mua. Jam njeri i pavarur.

Blue Sky kur dikush te ngacmon te dashuren sy per sy.. atehere eshte mashkulli qe futet ne mes, se eshte ofendim per nje mashkull tja ngacmojne te dashuren, mos ja fut kot tani.

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Vallai une me keto situata si njoh shume se nuk banoj ne Shqiperi, .
    po shumica qe po flasim ne kete teme zemer nuk banojme ne shqiperi
    prandaj e theksova qe ne fillim : ju djemte shqipetare..

kapish?
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Citim Postuar më parë nga theodora* Lexo Postimin
    po shumica qe po flasim ne kete teme zemer nuk banojme ne shqiperi
    prandaj e theksova qe ne fillim : ju djemte shqipetare..
    kapish?
    Theo fakti qe nuk banojne ne Shqiperi nuk do te thote se nuk kane gjak Shqipe, edhe ne fund te botes te jesh ti po pate nje mashkull me gjak shqiptar ne krahe dije se ben mire ti kontrollosh shikimet, se ndryshe u hodh biri botes nga tavolina dhe i vuri thonjte ne gryke tjetrit ... ta them nga experienca kete.

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Morning star Lexo Postimin
    Blue Sky kur dikush te ngacmon te dashuren sy per sy.. atehere eshte mashkulli qe futet ne mes, se eshte ofendim per nje mashkull tja ngacmojne te dashuren, mos ja fut kot tani.
    1. Nga njerez qe s'njoh, nga njerez qe s'ju hedh as syte nuk pres ngacmime. Pra nese femra eshte njeri i qete e nese eshte ne shoqerine e nje mashkulli zor se mund te cohet nje aty dhe ta ngacmoje. Vetem nese eshte psikopat.
    2. Dhe sikur te ndodhte,jam ne gjendje te zgjedh vete situaten. S'kam nevoje per truproje. Biles do ofendohesha sikur ai me te cilin shoqerohem, te cohet te beje rremuje aty "ngaqe i hodhen nje sy mikeshes". Fyese kjo.

Theodora,jo,nuk e kapish. Do ma spjegosh.

Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  2. Zënkat me Prindërit.
    Nga shefqeti11 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 14:20
  3. Top-lista e kërkimeve më të shpeshta në Japoni
    Nga Davius në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 15:37
  4. Pytje te shpeshta nga Historia e Arkitekturë...
    Nga Postmodern në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-04-2005, 21:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •