Close
Faqja 13 prej 18 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 173
    i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Une e kam nje shok s'do ta quja shok sepse e kam dhe titollar pune,ai jo shpesh por shume shpesh ben te njejten gje keshtu qe po i lexova keto fjale ketu,edhe une shpesh here them qe ketyre u mungon nje gje respekti dhe karakteri ndaj njerit tjetri,me then te drejten edhe nuk jane te rinje jane te 45pestat.
    Dihet se ne nje çift ka zenka por zenka qe kam pa une,me mire them pse nuk ndahen se keshtu si po e kalojne kohen vjen nje dite dhe behet dhe me keq ndonje aksident madhore edhe nuk jane shqipetare.

Nuk eshte ketu qe vetem shqipetare me çifte kane zenka kane dhe te huajt dhe kur ti shikojshe vertet them se ne shqipetaret jemi pula per grate tona ne jemi shume te urte se cfare kam pa me sy te mija neper europe me keta te huajt.

Por e them shkurt e shqip po spate nje armoni karakter dhe respekt ndaj njeri tjetrit kot sa jetoni bashke mire nje minute sa me para se sa me vite te rish me halle.

BoOm Maska e simplyxcreazy
    Anëtarësuar
    31-05-2007
    Vendndodhja
    ne hene
    Postime
    35
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky
    Femrat jane shume me te keqija ne tradhetine psikologjike,kurse meshkujt bejne hapin me shpejt ne tradhetine fizike.Kur te tradheton nje femer dije mire qe ka shume djallezi mbas atij akt,eshte shume e miremenduar dhe ajo lidhje me bashkeshortin ka marre fund emocionalisht.Meshkujt jane pak me mendjelehte ne kete prizem: hajt mo,me doli kjo dhe po e provoj njehere.Pra s'kane nevoje per lidhje emocionale per te tradhetuar fizikisht. Meshkujt jane shume lozonjare,nganjehere dhe kokepeshk por ky eshte efekti anesor i species se tyre

Femrat tradhetojne me mendje ndersa meshkujt me trup apo jo Blue_sky
    Epo ta dini mire ju meshkujt se kjo e dyta dhemb me shume!!
    Prite fatin, por mos harro ti hapesh deren!

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    gjithsesi mashkulli eshte me pergjegjes per gjith cfar ndolle!
    ndonse ju femrave mos tu behet qefi!se dhe ju keni cik faj apo jo!?

BoOm Maska e simplyxcreazy
    Anëtarësuar
    31-05-2007
    Vendndodhja
    ne hene
    Postime
    35
    po Behar dhe ne kemi i cik faj po pjesen me te madhe e keni ju
    Prite fatin, por mos harro ti hapesh deren!

Perjashtuar Maska e NoCi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    duke qeshur.
    Postime
    111
    te dyja palet kane faj se e gricin njeri tjetrin nga ana tjeter femrat jan shume xheloze dhe ne shumicen e rasteve jan femrat shkaktare apo jo simplyxcreazy
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 05-01-2008 më 15:33

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Ka dhe dicka tjeter qe desh na shkau nga mendja:Si pasoje e keqkuptimit te lirise dhe demokracise femrat mendojne se mund te merren me cdo lloj problemi.
    Problemi eshte se femrave nuk u pelqen roli i dores se "dyte" qe natyra i ka dhene.
    Qe ne femijeri ishte nje model ku burri komandonte ,merrte vendime dhe thoshte fjalen e fundit. Nje model ku hierarkia funksiononte dhe as qe diskutohej.
    Ne fund te fundit hierarkia eshte akoma sot forma me e perhapur ne natyre dhe shoqerite njerezore edhe per faktin qe ka per qellim te neutralizoje konfliktet.

Nje dite Jul Qezari pa nje femer ne biblioteken e qytetit qe interesohej per nje veper,.
    Kur e pyeti se ku ish burri ,ajo i tha qe s dinte gje.
    C a gruaje je ti - i tha- kerkoje dhe gjeje, rri me te dhe mendo te besh femije.
    Qe nga ajo dite u ndalua hyrja e grave ne biblioteke.
    La vida es un carnaval

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga simplyxcreazy
    Femrat tradhetojne me mendje ndersa meshkujt me trup apo jo Blue_sky
    Epo ta dini mire ju meshkujt se kjo e dyta dhemb me shume!!
    Te tradhetosh me mendje eshte shume here me e rende...eshte nje tradheti e cila nese behet realitet,shkaterron gjithshka...e shkaterron ne menyre te pariparueshme...mund te tradhetosh me trup,por te tradhetosh me mendje,do te thote te mos ndjesh me asgje per partnerin..

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga brandon
    Si pasoje e keqkuptimit te lirise dhe demokracise femrat mendojne se mund te merren me cdo lloj problemi.

Problemi eshte se femrave nuk u pelqen roli i dores se "dyte" qe natyra i ka dhene.

Qe ne femijeri ishte nje model ku burri komandonte ,merrte vendime dhe thoshte fjalen e fundit.

Nje model ku hierarkia funksiononte dhe as qe diskutohej.

Nje dite Jul Qezari pa nje femer ne biblioteken e qytetit qe interesohej per nje veper,.
    Kur e pyeti se ku ish burri ,ajo i tha qe s dinte gje.
    C a gruaje je ti - i tha- kerkoje dhe gjeje, rri me te dhe mendo te besh femije.
    Qe nga ajo dite u ndalua hyrja e grave ne biblioteke.
    Me duket qe Cazari ka vdek shum kahere edhe ato qe permende femnat rolin e dores se dytê....nuk ka nevoj per role sot po suget qift e jo burr e gru ...

mundemi me than se ka ende tradita siq i permende por jan shum shum pak e ne qytet harroje ....
    -------------------------------------------------------
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Feniks. Maska e niktironci
    Anëtarësuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Me budallai qe se le tjetrin rehat.
    Ai qe i duket vetja me i mencem se tjetri, dhe do te beje ligjin ne familje.

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    tani boll me kete teme them une
    mashkulli e ka fajin me shum,jo se femra nuk ka faj fare.Por ai perderisa e di qe me sjellje te mir e me fjal te bukura e me nje kiss e qeteson ate,pse te mos veproje kshu?e veshtir eshte?plus asaj te harroje edhe tradhetine se nuk esht gje e mire.

p.s. e kam 70% per djemt e 30% per femrat.
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Faqja 13 prej 18 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  2. Zënkat me Prindërit.
    Nga shefqeti11 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 14:20
  3. Top-lista e kërkimeve më të shpeshta në Japoni
    Nga Davius në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 15:37
  4. Pytje te shpeshta nga Historia e Arkitekturë...
    Nga Postmodern në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-04-2005, 21:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •