te dashur forumiste e forumista
perse nje cift zihet per gjera te vogla fare?
kush e ka fajin?
mos valle nga qe duhen shume?mos valle nuk duhen fare?apo mos valle djali e ka fajin pak me shume se do te tregoje qe cfar thot ai duhet te behet?
te dashur forumiste e forumista
perse nje cift zihet per gjera te vogla fare?
kush e ka fajin?
mos valle nga qe duhen shume?mos valle nuk duhen fare?apo mos valle djali e ka fajin pak me shume se do te tregoje qe cfar thot ai duhet te behet?
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Theodora, besoj qe kjo ndodh ne te shumten e rasteve nga pa pjekuria.
Si psh, po te akuzova qe ti ke buz te bome llom, a do me puthesh me to, per tme vertetuar gabim?![]()
tani shife se si plas sherri per nje gje kaq te vogel....lool
po mire o homza
cfare duhet te beji robi i gjore qe te mos behet sheri?
se ate me buz me llom hera e pare e degjova.
Postuar më parë nga theodora*
Jam e sigurt qe shumica e cunave shqiptar e kane te theksuar "c'far them une dhe pik ose sherr "
C'fare duhet te bejne vajzat ...nese edhe ne dalim me shpat ne dore ... relata nuk do funksionoje. Tani varet se sa e dashuron dhe se sa here do te pranosh fjalen e tij mbi tenden. Por ketu behet fjal per zenie te vogla por perseri pse te jete fjala e cunit me e forte ?
Postuar më parë nga DESA
e po kjo me vjen plasja mua.se duhet te jene te barabarte si djali edhe vajza ne nje lidhje.po kujt t'i thuash?
se keta djemte made in albania nuk marin vesh fare
ke shum te dtrejte theodora eshte shum e vertete se keto djemt made in albenia sta vendojne veshin fare por une mendoj se nuk duhet edhe ne vajzat tua vendojme veshin apsak se atyne u ritet shani,keshtu qe me mire ta leshojme rafsh krejt.Sa te na duan ti duam hic ma shum .mendimi im
Postuar më parë nga theodora*
theodora e ke dhene vete pergjigjen,per mendimin tim.
Ne dashuri egsistojne dhe llafe,por jo per gjera te kota si thua ti.Ndonje here duhet dhe ti hapin rruge njeri-tjetrit.
Mbase mes atyre nuk ka me dashuri dhe cdo gje mere nje rruge tjeter.
Forza Milan
Nese flasim per zenka te vogla...them se eshte me se normale se njerez jemi dhe kemi nerva...merzitemi per shume gjera gjate dites dhe pastaj nuk durojme as hijen tone...
Nuk mendoj se kjo varet nga fakti nese duhen apo jo...
Sa per ca djem made in albania(jo ne pergjithsi)...duhet te dine se kushtetuta thote se njerezit jane te barabarte pa dallim femer mashkull...keshtu qe skane pse ta ndjejne veten superiore...pastaj aq me keq per ato vajza qe u hapin rruge...respekti per njeri tjetrin ne radhe te pare
Sado te perpiqesh te tregohesh e ekuilibruar, prape do ta shfaqesh ate anen tende feministe...nese ecim keshtu...gjithmone duke bere me faj njeri tjetrin, nuk kemi per te arritur asgjekundi...mosmarreveshjet lindin si pasoje e natyres sone te komplikuar keshtu qe nuk mund te ngarkohet detyrimisht me faj njera gjini apo tjetra....Postuar më parë nga theodora*
grindjet jane krypa e dashurise. ja te paevitueshme. por nje cift i sakte duhet te dije si ti zgjidhe dhe te perparoje vete dhe lidhjen. ne rastin tend, just give him a bj. win-win situate per te gjithe.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Krijoni Kontakt