Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 65
    DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071

Të do ai që t'i fshin lotët apo ai që të lë të lotosh?

Sot degjova ne nje radio ne Shqiperi nje teme shume interesante po ashu dhe shume pergjigje te njerezve qe sinqerisht jam habitur nga menyra se si i jepnin pergjigje.
    Kshu qe kam deshir te di nga ju pergjigje e pyetjes:

Kush Te Don Ai Qe Te Fshin Lotet Apo Ai Qe Te Len Te Lotosh?

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Asnje ... pervec atij qe s'te ben te qash por jeton per buzeqeshjen tende.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga Bledari
    Sot degjova ne nje radio ne Shqiperi nje teme shume interesante po ashu dhe shume pergjigje te njerezve qe sinqerisht jam habitur nga menyra se si i jepnin pergjigje.

Te do ai qe nuk e con kurre punen deri ne ate pike sa te nisin lotet sepse po nisen pak rendesi ka kush ti fshin edhe kush te len te lotosh.

Por per tju pergjigjur me sakte Pyetjes tende Kamikaze Bledo

Te do me shume ai qe te fshin lotet.

i/e regjistruar Maska e Sarita
    Anëtarësuar
    03-01-2007
    Postime
    6
    Përshëndetje të gjithëve !
    Po më duket pyetja shumë interesante dhe desha të jep mendimin tim
    S’jam shumë e sigurt nëse të donë ndonjëri nga ata të cilët të lënë të lotosh, apo nga ata që ti fshijnë lotët
    Por jam shumë e sigurt se ata të cilët i meritoj lotët s' të bëjnë KURR të derdhësh LOT

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Kurr mos u derdhshin lote,por....lote ka edhe teke gezimi dikush shpreh gezimin me lote e ateher do i fshij vet po nese ndokush me ben te derdhi lote p.sh.nga tradhetija nuk pres kurre nga ai te mi fshij po as nuk do derdhi lote per te.Nese te don pse te shpij te lotosh????

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061

Ai,ajo ,Qê tê lên te lotosh tê do ma fort seç ai,ajo, qê ti fshin ato lotê qe bien mbi lêkurên tênde tê butê .....

i/e regjistruar Maska e Eda64
    Anëtarësuar
    01-09-2006
    Vendndodhja
    eda_19642000
    Postime
    104
    une per vehte kam mendimin per kte pyetje ,me do ai njeri qe jeton gjithmon me gezimin tim dhe me ben jeten te lumtur ,as te mi fshi lotet as te mi lej lotet te bjer se kur te behem te mi fshi ose te mi lej lotet te bjere mbaroi cdo gje vetem stres ke .por nganjehere sic tha ai me lart njeriut i bien lotet edhe nga gezimi ajo eshte gje e mir se e shpreh ate qe ja ndjen shpirti flm.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Personalisht mendoj se kur do dike nuk e ben te qaje dhe gjen te gjitha menyrat e duhura per te shmangur nje gje te tille.
    Eshte mire mendoj te qash sepse je e lumtur dhe qan nga gezimi po eshte e kunderta kur qan nga mosrespekti,nga mungesa e dashurise,nga zhgenjimi.
    Te duash do te thote ti japesh tjetrit lumturine,gezimin,ti japesh shkelqim sysh,ti japesh cdo ndjenje te paster qe karakterizon shpirtin e njeriut.Te duash do te thote te japesh ngrohtesi dhe te marresh po te njejten doze nga tjetri!

Nga ana tjeter per dike qe mund te me fshinte lotet nuk do te thoja qe ai me do me shume po mbase do te thoja me kupton me shume!Mbase do te thoja qe me respekton me shume.

Gjithesesi lotet jua uroj te gjitheve ju vetem neper gezime se nuk ka gje me te keqe se loti i trishtuar!
    "Carpe Diem"

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    ma shum te do aj qe ste len te qasH

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824

asnjeri nga te dy nuk te do .....por nese ne kete rast duhet te zgjedh...do te thoja per ate qe te le te qash se te pakten te le ne hallin tend
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •