Close
Faqja 8 prej 18 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 173
    ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Theodora... Sosht aq e lehte me u martu lali. Ajo ka dash me i njel nanjonit ne dore ene ka thon : e gjeta dudumin une pse mos ta mor???

Sa per te dyten : Sduhet te merrni vetem shembujt e kqinj . ps emos te frymezojme pak optimizem ne shoqerin tone? ka shume nevoje. Pranej kom inot kur flasin si te revoltum shumica ktu.

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar më parë nga LlaCiPaCi
    Sosht aq e lehte me u martu lali. Ajo ka dash me i njel nanjonit ne dore ene ka thon : e gjeta dudumin une pse mos ta mor???
    pse mendon se femra e ndare kur gjen nje tjeter do me i ngel ne dore....
    Vetem pse ka qene me pare e martuar??? edhe ajo njeri eshte ashtu si djemte dhe don te filloje 1 jete te re...cte keqe ka?
    cdo te thuash "do me i ngel ne dore"??? Pse mendon se femra paska kaq shume nevoje me e vene jeten e vet se sben ne duart e 1 mashkulli??????????
    Po me ben te qesh ti se me lart ke folur sikur vajza don me ja kall djalit!!!
    e po jeta ne cift nuk kalohet me te kallme por me mirekuptim dhe respekt ndaj neri tjetrit

PS:eshte me mire qe ti te rrish in your fucking paradise me keto mendime qe ke!!!!!!!!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga xhuliana : 27-02-2007 më 16:14

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Haha, nese e do mendimin tim te sinqerte, une vertete mendoj se femrat i kane fajet pothuaj (pa pothuaj fare) rregullisht per zenkat. Thjeshte pse gjejne qime ne veze. Meshkujt jan ne pergjithesi pak me te gjere dhe pertojne ta tu nxjerrin dhjamin pleshtave. Ndersa femrat kete e kane specialitet.

Femra sillet me mashkullin si nje skulptor i fiksuar pas detaleve deri ne idiotesi deri sa t'i deshtoje teresia e figures plotesisht aq sa ne fund ngelet i befasuar -si mi ra qafa?!! Pa vene re se e ka tjerrur teper holl...

C'thua ti per kete?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    eshte nje gje me sa mora vesh une theodora !!! ti jep vetem shembujt e keqinj !!! i bere meshkujt si me qene idiota fare !!! po me thuaj meqe keta meshkuj qe ti i konsideron idiota !!! ose me mire idiota para moshes 40 vjec !!! pse lidhesh me mashkullin !!! pse nuk lidhesh me nje femer edhe kshu kuptoheni me mire ??? eshte mire qe secili te marr pergjesite e veta ne nje lidhje !!!edhe mos flasi me shembujt e shoqeve !!! ti ke shembull te tendin se po filluam me shembujt e shoqeve edhe shokeve dalim te gjithe qe jemi per tu djegur ne turren e drruve aq shume gjona te keqija nxerrim si konkluzion !!! une per vete nuk jam ktu per te bere boten me te mire ndermjet gruas edhe burrit !!! por po them nga shembulli im qe pa femren qe kam ne krahe smund te isha ky qe jam po edhe ajo pa mua megjithse jemi zene edhe jemi ngrene!!! kshu pra edhe ti theodora po pate ndonje gje kundra meshkujve flit me shembuj personal edhe mos fol nga eksperiencat e shoqeve sepse normale qe ato ne syte e tu engjej do duken !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Haha, nese e do mendimin tim te sinqerte, une vertete mendoj se femrat i kane fajet pothuaj (pa pothuaj fare) rregullisht per zenkat. Thjeshte pse gjejne qime ne veze. Meshkujt jan ne pergjithesi pak me te gjere dhe pertojne ta tu nxjerrin dhjamin pleshtave. Ndersa femrat kete e kane specialitet.

Femra sillet me mashkullin si nje skulptor i fiksuar pas detaleve deri ne idiotesi deri sa t'i deshtoje teresia e figures plotesisht aq sa ne fund ngelet i befasuar -si mi ra qafa?!! Pa vene re se e ka tjerrur teper holl...

C'thua ti per kete?

me kot nuk behet
    sepse djemve ju pelqejne lojrat e femrave llafet e bukura
    kjo po po jo ato qe thua ti
    jan pa kuptim fare
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga theodora*
    me kot nuk behet
    sepse djemve ju pelqejne lojrat e femrave llafet e bukura
    kjo po po jo ato qe thua ti
    jan pa kuptim fare
    Po, po. Pranoje se ju i konsideroni mashkujt si material pune. E keni fiksim t'i modeloni sipas deshires suaj pa i pyetur nese iu pelqen edhe atyre ajo cfar doni te beni me ta.

I doni "gjysem te kryer" por jo te perkryer. (Megjithese ne mashkullin, sado i perkryer qofte, gjithmone ekzistojne reparte qe duhen permiresuar me tuje)
    Kete ta pranoj.
    ---
    Athua kemi arritur ne ndonje kompromis deri ketu?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    363
    po me habisni fare ju. e si mund te pergjithesohen gjerat keshtu? me miliona çifte (miliarda mbase) qe ka bota dhe rrjedhimisht po aq histori te ndryshme dhe po aq karaktere te ndryshme, duhet me do e mos ta kene fajin ose meshkujt ose femrat? pse mo ne shtepite tuaja e ka fajin ose gjithmone mami ose gjithmone babi? ne çiftin tuaj e ke gjithmone fajin ti ose gjithmone tjetri?

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Meshkujt jane ato qe vene ne pune motorin e grindjes,e femrat pastaj s'dine te shtypin butonin e stop-it.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky
    Meshkujt jane ato qe vene ne pune motorin e grindjes,e femrat pastaj s'dine te shtypin butonin e stop-it.
    Te lumte ajo dore qe ke shkruajtur
    Vet e nisin te paret grindjen gjithmon,,, E NE JA U KTHEJM RESTON TAK FAK
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

N3ra5htarja Maska e rina_
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Diku....
    Postime
    450
    xhelozia..................

Faqja 8 prej 18 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  2. Zënkat me Prindërit.
    Nga shefqeti11 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 14:20
  3. Top-lista e kërkimeve më të shpeshta në Japoni
    Nga Davius në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 15:37
  4. Pytje te shpeshta nga Historia e Arkitekturë...
    Nga Postmodern në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-04-2005, 21:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •