Close
Faqja 4 prej 18 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 173
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Leila
    Mashkulli s'do t'ia dije per shume gjera. Femrat gerricen, femrat enderrojne me presh ne... per princin e kalter, per jeten dashurore, e po femrat kerkojne divorce e gjera -- neper filma e jete e vertete, sepse e dijne qe do dalin me te pasura prej divorcit. Kurse mashkulli, gruan me te shemtuar te kete, me gerricesen, ahuuu... s'do t'ia dije, e sjell koken ne shtepi ne fund te fundit, ngado ka qene gjate dites. Meshkujt s'jane as shume articulate... si do grinden kur nuk flasin? Le qe ku ua mban atyre te maten me femrat qe kane dyfishin e fjalorit te tyre?

E shoh te vetja sa shume e ngacmoj tjetrin. "He mo, ca po ben? Si kalove sot? Si u ndjeve? Do hash keshtu? Aty je? Cfare po ben? Takove filanin? Tha gje filani? Hajde shiko nje film me mua. Hajde dalim. Jo, jo, jo, s'kam mbaruar akoma te ky dyqani. Mos u be burre tipik qe s'rri dot 5 sekonda ne dyqan. Shi, une kam dale ne mes te bores per te te bere nje dhurate e jam semure me temperature e grip e sinuse, e ti s'vjen me mua? Cfare s'kam bere per ty! Te te bej ndo nje gje per te pire? Do sandwhich? Do hot dog? Do e shoqerosh me mustard se eshte e mire (ai e urren mustard). Te kam bere vasken gati. Pse nuk iken? Po ftohet uji! Po ftohet gjella! U ftoh buka! Hello? Hellooooo?" E thuaj qe nuk u grindkan femrat... une duke qene lepur i bute, pa le te te bjere ndo grifshe.
    He-he-he, qe jeni llafazane jeni po ka nga ata qe dijne se ku fikeni dhe ndrydhin pullen ne qast. Ose pa mbaruar keto llafe qe ke shkruar ta zdrite shuplake per se treti aty.

Tjeter eshte nese lidhja ka arritur gjer aty se te ndiheni te lire si vella e moter gje qe len te kuptohet nga ky shkrim te mos them me keq nje hibrid moter-nene. jak!

Marredhenia me nje person qe ke keso raporte sigurisht te len nje shije te pakuptimte incestuoze ndoshta. Me mire eshte te ndahesh ose te ndryshosh pak raportin. E pse jo te besh nje loje: Kur te vjen ne dere, t'i thuash "kush je ti?", si e ke emrin. dhe te vazhdosh me: "h paske buzeqeshje te mire", "urdhero brende", "ne jam ****" por me quaj Lila, Po ti si quhesh... e gjera te shpeshta me kete logjike

Por kete s'ta kuptoj, c'kuptim ka: "une duke qene lepur i bute, pa le te te bjere ndo grifshe."?

C'drecin nenkupton te renit e grifshes?!! Grifshes se kujte?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    Thone qe njerezit qe duhen zihen shume,po sa e vertete eshte kjo fjale smund dot ta gjykoj!
    Per mua eshte thenie patetike dhe pa kuptim, kur dy duhen shume s'ja u ndjen shume per hollesirat e jetes, se i kane syte e mbyllura nga dashuria. Nuk them, se pa zenka s'ka kuptim asnje lidhje, por gjella me kripe e kripa me mase ................ se te nxihet jeta edhe s'ka dashuri te te mbaje bashke pastaj. Te merzitet personi me pak fjale, kur personi = acarime, nerva, te gjitha keto lene nje shije te hidhur dhe jo te embel. E pastaj mezi pret te takosh ke? ate qe te ben te hidherohesh? ate qe te acaron?

jo jo, pastaj thua shyqyr qe s'e takova, ose qe s'erdhi se je me gjak te ngrire obobo sherri ... epo keto lloj lidhje kane mbaruar dhe pse cifti mund te mos jete ndare se rrojne me shpresa qe njeri nga te dy do ndryshoje .............................................. mbase nje dite kur t'i jene zbardhur floket

i/e regjistruar Maska e DESA
    Anëtarësuar
    17-06-2006
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga Visage
    Per mua eshte thenie patetike dhe pa kuptim, kur dy duhen shume s'ja u ndjen shume per hollesirat e jetes, se i kane syte e mbyllura nga dashuria. Nuk them, se pa zenka s'ka kuptim asnje lidhje, por gjella me kripe e kripa me mase ................ se te nxihet jeta edhe s'ka dashuri te te mbaje bashke pastaj. Te merzitet personi me pak fjale, kur personi = acarime, nerva, te gjitha keto lene nje shije te hidhur dhe jo te embel. E pastaj mezi pret te takosh ke? ate qe te ben te hidherohesh? ate qe te acaron?

jo jo, pastaj thua shyqyr qe s'e takova, ose qe s'erdhi se je me gjak te ngrire obobo sherri ... epo keto lloj lidhje kane mbaruar dhe pse cifti mund te mos jete ndare se rrojne me shpresa qe njeri nga te dy do ndryshoje .............................................. mbase nje dite kur t'i jene zbardhur floket

Yayks e frikshme kjo ... te te ike jeta me gerrr-verr

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    C'drecin nenkupton te renit e grifshes?!! Grifshes se kujte?
    Grifshes tende! Ta kam fjalen qe sherret e mia jane gjithnje se dua qe te haje, te clodhet, dmth se perpiqem per mire, etj.. Ndo nje tjeter do sherroseshe per pse i ve kembet mbi tavoline, pse i le rrobat rrotull shtepise, pse derdhe uje ne banjo, mos dil me shoket, mos keshtu e mos ashtu, etj. etj.. Ky pra, eshte ndryshimi midis sherrit te bute e sherrit te keq qe bejne grifshat... grate e rrepta, dmth.

Vella e moter tu duk skenarioja ty? lol S'e imagjinoj midis moter e vella keto lloj debatesh po kush jam une te gjykoj dynjane
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    zenka ka edhe do te kete ashtu sic ka erresire edhe drite !!! sic ka nate edhe dite !!!mjafton qe te kuptosh qe pas nates vjen agimi pra drita !!! eshte anormale te pretendosh nje lidhje pa zenie edhe te gjesh kush e ka fajin !!! rendesi ka qe te rregullosh kto grindje edhe te vazhdosh lidhjen duke gjetur mirekuptimin me ane te komunikimit edhe veprime te ndersjellta nga te dy partneret qe te kuptojne te dy qe nuk jane armiq po jane te dashuruar !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Leila
    Grifshes tende! Ta kam fjalen qe sherret e mia jane gjithnje se dua qe te haje, te clodhet, dmth se perpiqem per mire, etj.. Ndo nje tjeter do sherroseshe per pse i ve kembet mbi tavoline, pse i le rrobat rrotull shtepise, pse derdhe uje ne banjo, mos dil me shoket, mos keshtu e mos ashtu, etj. etj.. Ky pra, eshte ndryshimi midis sherrit te bute e sherrit te keq qe bejne grifshat... grate e rrepta, dmth.

Vella e moter tu duk skenarioja ty? lol S'e imagjinoj midis moter e vella keto lloj debatesh po kush jam une te gjykoj dynjane

Iha, shaka po beja
    por megjithate nje faze e tille shenjon nje monotoni ne lidhje.
    Aty po sahija rutine. (Te mos them meshkujt, por njerezit pa dallim gjinie e urrejne rutinen).

te hedhesh pak freski ne raport duke e vene ne loje, duke e hutuar, te mos kuptoje se cfare po ben me te. Pse jo ta trajtosh ne shtepi te vet o tenden si te huaj te cilin po e josh si per here te pare, sikur nuk e ke njohur qe tani. Keto gjera do ta cmendin. Dhe nese je drec spontan, do ta besh te bije ne dashuri me ty per te dyten here.

Ta tash ate se kur ma thote nena "u ftoh buka" une e di sigurt qe nuk do te ha deri ne darke, per arsye se nuk kam qef ta ha te ftohte

Keto gjera te bejne nervoz. Eshte me mire te pyesesh a je i uritur? Dhe ta lesh me kaq.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 20-02-2007 më 18:27
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga PINK
    Faji i asnjerit , se me kohe ato balancohen njehere femra , njehere mashkulli dhe voila fruti i dashurise , akoma me te forte dhe te dashuruar.

keto gerr verr-et e vogla nuk i eviton dot , vetem me qene buf . lol
    Mos ndoshta duhet tia veme fajin dashurise?!...po po,keshtu duhet te jete,
    ajo eshte fajtorja

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Citim Postuar më parë nga theodora*
    te dashur forumiste e forumista

perse nje cift zihet per gjera te vogla fare?
    kush e ka fajin?
    mos valle nga qe duhen shume?mos valle nuk duhen fare?apo mos valle djali e ka fajin pak me shume se do te tregoje qe cfar thot ai duhet te behet?
    Nuk ka paqe pa fitore.Per sa kohe vazhdojne zenkat do te thote se akoma nuk eshte vendosur se kush do te komandoje.Kur arrihet qetesia do te thote se njera pale pranohet si padron.Kur gruaja gjen nje burre te vertete do te kenaqej me shume me varesine e tij se sa me barazine pasi lufta e tyre eshte e perjetshme.
    Barazia,feminizmi,socializmi dhe demokracia e kane origjinen tek kristianizmi.
    Si rezultat dhe sekset i ngjasojne njeri-tjetrit "burrat" behen gra dhe grate behen burra.
    La vida es un carnaval

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Visazhja ma di... lol (hallin). Thashe te jap edhe mendimin tim sepse karakteri mashkullor u sulmua ne nje teme femrash, ne nenforum (pak a shume) femrash ku meshkujt me shume marrin pjese per tu mbrojtuar nga propaganda femerore qe e tregojne mashkullin xhelat dhe gabim gjithshka. Edhe kjo teme eshte rast ekzemplar ku femrat ankohen per ligesine apo paditurine e meshkujve. Mua me duket debat i kote -- pse te ankohesh per dicka kur fare lehte mund t'i largohesh situates duke mos u shoqeruar me tipa qe te japin kaq shume material per tu ankuar? Apo mos valle tema sherben si per te ngushelluar bashkevuajteset me komente te tipit, "Ti ke te drejte. AI, AI e ka gabim! AI i ka te gjitha fajet." Atehere le te themi qe ketu nuk kerkohen pergjigje, por ngushellime.

Ku ankohen burrat per femrat, mer aman? (Burrat, thashe, jo meshkujt.)
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar më parë nga brandon
    Nuk ka paqe pa fitore.Per sa kohe vazhdojne zenkat do te thote se akoma nuk eshte vendosur se kush do te komandoje.
    Tani fole kot fare.....
    Me vjen keq per ty por mendoj se njerezimi e ka kaluar fazen primitive ku zgjidhej komandanti ne 1 grup...

Faqja 4 prej 18 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  2. Zënkat me Prindërit.
    Nga shefqeti11 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 14:20
  3. Top-lista e kërkimeve më të shpeshta në Japoni
    Nga Davius në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 15:37
  4. Pytje te shpeshta nga Historia e Arkitekturë...
    Nga Postmodern në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-04-2005, 21:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •