Close
Faqja 3 prej 18 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 173
    automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    E keni fjalen per zenkat ne cift,apo per mos theksimin e gjinise perkatese ne profilin e anetarit?!

Kudo...
    Jeta ime, mban emrin e saj..

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE
    Kudo...
    Kjo do te thote se ne diskutojme dhe ankohemi kot"...te faleminderit nga zemra,
    je vertet nje burim optimizmi

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    >>>Dhe faji mbeti te kush?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Graria. Dhe pike.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Faji i asnjerit , se me kohe ato balancohen njehere femra , njehere mashkulli dhe voila fruti i dashurise , akoma me te forte dhe te dashuruar.

keto gerr verr-et e vogla nuk i eviton dot , vetem me qene buf . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Leila
    Graria. Dhe pike.
    Per pike te inatit, -mashkullnia dhe pike!
    Hëh,...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Mashkulli s'do t'ia dije per shume gjera. Femrat gerricen, femrat enderrojne me presh ne... per princin e kalter, per jeten dashurore, e po femrat kerkojne divorce e gjera -- neper filma e jete e vertete, sepse e dijne qe do dalin me te pasura prej divorcit. Kurse mashkulli, gruan me te shemtuar te kete, me gerricesen, ahuuu... s'do t'ia dije, e sjell koken ne shtepi ne fund te fundit, ngado ka qene gjate dites. Meshkujt s'jane as shume articulate... si do grinden kur nuk flasin? Le qe ku ua mban atyre te maten me femrat qe kane dyfishin e fjalorit te tyre?

E shoh te vetja sa shume e ngacmoj tjetrin. "He mo, ca po ben? Si kalove sot? Si u ndjeve? Do hash keshtu? Aty je? Cfare po ben? Takove filanin? Tha gje filani? Hajde shiko nje film me mua. Hajde dalim. Jo, jo, jo, s'kam mbaruar akoma te ky dyqani. Mos u be burre tipik qe s'rri dot 5 sekonda ne dyqan. Shi, une kam dale ne mes te bores per te te bere nje dhurate e jam semure me temperature e grip e sinuse, e ti s'vjen me mua? Cfare s'kam bere per ty! Te te bej ndo nje gje per te pire? Do sandwhich? Do hot dog? Do e shoqerosh me mustard se eshte e mire (ai e urren mustard). Te kam bere vasken gati. Pse nuk iken? Po ftohet uji! Po ftohet gjella! U ftoh buka! Hello? Hellooooo?" E thuaj qe nuk u grindkan femrat... une duke qene lepur i bute, pa le te te bjere ndo grifshe.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga theodora*
    te dashur forumiste e forumista

perse nje cift zihet per gjera te vogla fare?
    kush e ka fajin?
    mos valle nga qe duhen shume?mos valle nuk duhen fare?apo mos valle djali e ka fajin pak me shume se do te tregoje qe cfar thot ai duhet te behet?
    Thone qe njerezit qe duhen zihen shume,po sa e vertete eshte kjo fjale smund dot ta gjykoj!
    Pse te mos ishte me mire......Pikerisht kur duhemi shume dhe kur kemi mirekuptim,dashuri dhe gjithcka te nevojshme ne nje lidhje,pikerisht kur kjo dashuri ka permasa te papershkrueshme,pikerisht atehere nuk kemi pse te zihemi!
    Perse te zihemi dhe te mundohemi te gjejme kush e ka fajin!!!
    A eshte e nevojshme te zihemi?
    Sbesoj..............
    E nevojshme per mua eshte dashuria dhe te dashurohemi!

respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    mbase DI_ANA ka te drejte.por edhe LEILA po ashtu
    demek fajin e ka dashuria e shumte dhe egoizmi i madhe i made from albania boys

paqe mbi gjith ciftet
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Citim Postuar më parë nga Leila
    Mashkulli s'do t'ia dije per shume gjera. Femrat gerricen, femrat enderrojne me presh ne... per princin e kalter, per jeten dashurore, e po femrat kerkojne divorce e gjera -- neper filma e jete e vertete, sepse e dijne qe do dalin me te pasura prej divorcit. Kurse mashkulli, gruan me te shemtuar te kete, me gerricesen, ahuuu... s'do t'ia dije, e sjell koken ne shtepi ne fund te fundit, ngado ka qene gjate dites. Meshkujt s'jane as shume articulate... si do grinden kur nuk flasin? Le qe ku ua mban atyre te maten me femrat qe kane dyfishin e fjalorit te tyre?

E shoh te vetja sa shume e ngacmoj tjetrin. "He mo, ca po ben? Si kalove sot? Si u ndjeve? Do hash keshtu? Aty je? Cfare po ben? Takove filanin? Tha gje filani? Hajde shiko nje film me mua. Hajde dalim. Jo, jo, jo, s'kam mbaruar akoma te ky dyqani. Mos u be burre tipik qe s'rri dot 5 sekonda ne dyqan. Shi, une kam dale ne mes te bores per te te bere nje dhurate e jam semure me temperature e grip e sinuse, e ti s'vjen me mua? Cfare s'kam bere per ty! Te te bej ndo nje gje per te pire? Do sandwhich? Do hot dog? Do e shoqerosh me mustard se eshte e mire (ai e urren mustard). Te kam bere vasken gati. Pse nuk iken? Po ftohet uji! Po ftohet gjella! U ftoh buka! Hello? Hellooooo?" E thuaj qe nuk u grindkan femrat... une duke qene lepur i bute, pa le te te bjere ndo grifshe.
    ooooooooo sa kam qeshur zbor i paske bere me

poooo me te bukuren e di ti qe kur s'i ben keto gjerat tipike te femrave fillojne ankohen, pse je bere kaq e qete? Ore s'me intereson te merrem me budalliqe? Pse s'te intereson? c'a ka qe s'te intereson? S'me do me prandaj s'te intereson? C'a ka ndryshuar qe s'te intereson?

E kshu sido qe t'a kthesh robi zorr se knaqet ndonjehere

Faqja 3 prej 18 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  2. Zënkat me Prindërit.
    Nga shefqeti11 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 14:20
  3. Top-lista e kërkimeve më të shpeshta në Japoni
    Nga Davius në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 15:37
  4. Pytje te shpeshta nga Historia e Arkitekturë...
    Nga Postmodern në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-04-2005, 21:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •