Close
Faqja 17 prej 18 FillimFillim ... 715161718 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 173
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga theodora* Lexo Postimin
    Po shyqyr qe erdhe bre.
    Ajo fjalija e pare qe the me pelqevi shum.Po nuk mund te them qe dhe fjalija e dyte s'eshte reale.Se nganjer kshu tamam jane gjerat.

p.s.ku e ke gjetur kete maske te bukur?
    Hehhe arsyeja qe nuk kam shkruajtur ka qene ajo qe temen e hasa sot rastesisht

Per maskat mos me pyet fare hehehe
    Sui generis

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Anxhelen nga e keni ju?
    LoL
    Anxhela s'arriti te shprehte talentin kendej. Ka emigruar andej nga perendimi. Kemi dhe nje Monda, aktualisht pa pune, mbledh kanace neper plera.

Mgjth kot beni dhe ju ne Shqiperi,mesa pashe dhe atje jua kishin marre fuqine femrat neper shtepia, ama fshehurazi. E pastaj ju benin qejfin meshkujve me fjale si te ishin kalamaj demek se kane forcen. Them me vete, hajde meshkuj hajde
    Neper shtepia thua? Jo mer jo se s'ke ndenjur dhe aq shume sa per te arritur ne kete gjykim.
    Gjithsesi gjeja per te cilen duhet duartrokitur femra ne shqiperi eshte se ka filluar te punoj e te tentoj drejt te qenurit e pavarur ekonomikisht. Por ky mentalitet duhet perhapur ne mase ne trurin femeror. Gjithsesi ka akoma shume per te bere femra ne Shqiperi. Nje pjese e mire vazhdon me teorine "E duam gjithcka te goja".

P.s. Mos u zini se ju du fort
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    per mendimin tim varet e gjitha nga njohja e paket ndermjet femres edhe mashkullit: njohja nga ana e ndjenjave, nga menyra e te sjellurit, menyra e jeteses e keshtu e me rradhe. Shpesh here mund te jete edhe ajo arsyeja qe mashkulli do te dominoje, do te jete burri, do te jete ai qe vesh pantallonat me pak fjale, por harrojeni mer cuna harrojeni se sot i veshim edhe ne pantallonat e na rrijne me mire madje hahahahahaha shaka
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e Infinite
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    275
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    1. Nga njerez qe s'njoh, nga njerez qe s'ju hedh as syte nuk pres ngacmime. Pra nese femra eshte njeri i qete e nese eshte ne shoqerine e nje mashkulli zor se mund te cohet nje aty dhe ta ngacmoje. Vetem nese eshte psikopat.
    2. Dhe sikur te ndodhte,jam ne gjendje te zgjedh vete situaten. S'kam nevoje per truproje. Biles do ofendohesha sikur ai me te cilin shoqerohem, te cohet te beje rremuje aty "ngaqe i hodhen nje sy mikeshes". Fyese kjo.
    Theodora,jo,nuk e kapish. Do ma spjegosh.
    Fyese per mua eshte te jem me te dashurin dhe tjetri te me shofe e te ma luaje hapur se ofendon te dashurin tim e para dhe mua duke menduar se do bie ne lojen e tij pavaresisht se jam me te dashurin perkrahu.
    Vallaj ne rast se ai qe kam ne krahe nuk reagon kur nje tjeter me hedh llafe do ndihesha tmerrrrrrr e ofenduar dhe e ulur se i bie o qe kam te dashurin legen ose qe te dashurit tim as ja ndjen per mua.

Mos flisni kot, se nje femer ka nevoje per mbrojtjen e mashkullit te saj cdo sekonde!
    Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Infinite Lexo Postimin
    Fyese per mua eshte te jem me te dashurin dhe tjetri te me shofe e te ma luaje hapur se ofendon te dashurin tim e para dhe mua duke menduar se do bie ne lojen e tij pavaresisht se jam me te dashurin perkrahu.
    Vallaj ne rast se ai qe kam ne krahe nuk reagon kur nje tjeter me hedh llafe do ndihesha tmerrrrrrr e ofenduar dhe e ulur se i bie o qe kam te dashurin legen ose qe te dashurit tim as ja ndjen per mua.

Mos flisni kot, se nje femer ka nevoje per mbrojtjen e mashkullit te saj cdo sekonde!
    Ti je femer qe hedh gjithe peshen mbi nje mashkull; si ekonomikisht, ashtu dhe moralisht. Ti je femer qe mund ta coje partnerin deri ne vrasje se "pse te tha nja llaf". Une jo! Une mund te bej sikur se degjova. Une mund ti kerkoj me lezet partnerin te shkojme diku tjeter. Ne fund fare, mund te gjej formen te jem vetem per vetem me tipin ne fjale e te ja perplasi goten turinjve. Une jam femer ekonomikisht e pavarur. Kam dinjitetin tim. Dinjeteti im NUK eshte dinjiteti i atij qe kam perkrah. Une NUK e perkufizoj veten ne saje te askujt. Per ty jeta eshte e thjeshte, per mua jo. Une mendoj me tutje; po sikur ajo grindje te degjeneroje e ti ndodhe gje atij qe kam ne krah?Ca do ishte jeta ime?Asgje! E per cfare?Per nje llaf rrugaci! E si perfundim, ti je rritur aty ku gjera te tilla i quani normale, une JO!!
    Ti ke nevoje per ndihme qe te mbrosh dinjitetin tend,une JO. Une imponoj dinjitet. S'ka ndodhur asnjehere qe nje njeri te hedhe llafe kur jam ne shoqerine e nje mashkulli. Kjo per vete faktin qe shoqerohem dhe me njerez qe poashtu imponojne dinjitet! Por poashtu aq te zgjuar sa te mos bejne veten pre te ndonje rrugaçi!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 03-01-2008 më 19:32
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Infinite
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    275
    Ti je femer qe hedh gjithe peshen mbi nje mashkull; si ekonomikisht, ashtu dhe moralisht. Ti je femer qe mund ta coje partnerin deri ne vrasje se "pse te tha nja llaf". Une jo! Une mund te bej sikur se degjova. Une mund ti kerkoj me lezet partnerin te shkojme diku tjeter. Ne fund fare, mund te gjej formen te jem vetem per vetem me tipin ne fjale e te ja perplasi goten turinjve. Une jam femer ekonomikisht e pavarur. Kam dinjitetin tim. Dinjeteti im NUK eshte dinjiteti i atij qe kam perkrah. Une NUK e perkufizoj veten ne saje te askujt. Per ty jeta eshte e thjeshte, per mua jo. Une mendoj me tutje; po sikur ajo grindje te degjeneroje e ti ndodhe gje atij qe kam ne krah?Ca do ishte jeta ime?Asgje! E per cfare?Per nje llaf rrugaci! E si perfundim, ti je rritur aty ku gjera te tilla i quani normale, une JO!!
    Ti ke nevoje per ndihme qe te mbrosh dinjitetin tend,une JO. Une imponoj dinjitet. S'ka ndodhur asnjehere qe nje njeri te hedhe llafe kur jam ne shoqerine e nje mashkulli. Kjo per vete faktin qe shoqerohem dhe me njerez qe poashtu imponojne dinjitet! Por poashtu aq te zgjuar sa te mos bejne veten pre te ndonje rrugaçi!
    Si fillim do te lutesha te mos me drejtoheshe kaq personalisht pasi nuk me njef absolutisht fare dhe nuk e di ti apo tjeterkush ne jam e pavarur apo jo.
    Ca lidhje ka varesia ekonomike se na habite tani? Mos guxo te me thuash mua qe e hedh peshen ekonomike e morale te nje mashkull, ske konfidence me mua ta besh kete prandaj do te lutesha te qendroje brenda temes e mos e kthesh personale.
    Po te flas per tjeter gje: ec njeher ktu ku jam un dhe jo te dashur te kesh perkrahu po dhe bab e vella cunat kthejn koken e te hedhin llafe. Normalisht do preferoja qe i dashuri im te mos hynte ne sherre por dhe te mos reagoje me vjen keq po kete nuk e pranoj. Mos e co punen deri te vrasja se nuk po flas per kete gje, se me mire e bej vete sherrin e vritem une se sa ai qe dua. Flas per gjeste dhe sjellje te caktuara. Nje shembull te vogel: te jesh ne nje makine dhe nga makina ngjitur te zgjatin koken disa meshkuj te te shohin, si do te pelqente ty te kishe nje te dashur qe do bente sikur nuk pa gje apo nje njeri qe do u ndriste syte dhe ata te mos e benin me kte? Per kete reagim e kam fjalen mjafto dhe nje shikim shtrember nuk ka nevoje ta cosh deri ne vrasje, po mesa duket vetem vrasjen njifke ti si shpjegim te reagimit.
    Sa per mbrojtjen e dinjitetit tim mos ma qaj hallin sepse di ta mbroj, por cdo femre i behet qejfi te kete mbeshtetje dhe mbrojtje nga mashkulli i saj.
    Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Zenkat jane pjese e jetes edhe nuk mund ti shmangim sepse lindin nga natyra.
    per mendimin tim,rendesi ka qe te dy partneret te kene mirekuptimin, edhe nese nxefen ne ndoj cast mund te mirekuptohen kur te ju kene ulur nervat, edhe mund te sqarojne gjerat dhe te bien ne ndoj marveshje.
    por ne disa lidhje e kane fain edhe ato qe tolerojne ti marin neper kembe, perfitojne nga zemergjeresia ose nga karakteri i tyre i dobet.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga theodora* Lexo Postimin
    te dashur forumiste e forumista

perse nje cift zihet per gjera te vogla fare?
    kush e ka fajin?
    mos valle nga qe duhen shume?mos valle nuk duhen fare?apo mos valle djali e ka fajin pak me shume se do te tregoje qe cfar thot ai duhet te behet?
    theodora nese ke kete problem ti mund ta veresh me lehte, por nese vetem deshiron te dish ne raste te tjera atehere eshte pak me veshtire.
    E para dhe me e shpeshta mendoj qe eshte krenaria e tepert tek te dy personat ( sidomos tek shqiptaret kjo eshte shume e theksuar), varet nga menyra e jeteses qe personi ka bere sa i perkedhelur ka qene nga prinderit.
    E dyta eshte temperamenti i cili na nxjerr mjaft shume probleme.
    E treta eshte mospershtatja e mentaliteteve dhe ndryshimi i madh ne mes personave ne qift.
    Ka dhe shume te tjera qe mund ti imagjinoni dhe vete.

Pra nese ti ke kete problem atehere mund te ndalesh dhe te mendosh a je shume krenare a eshte partneri juaj, apo reagon shpejt ne situata te ndryshme, e shume arsye te tjera.

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354

Thumbs up

Shme dakort me cka keni shkruar me larte.
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Infinite Lexo Postimin

mbrojtje jo qe te shkalloi mashkulli !!! po ti po thua qe mashkulli jot te kete mendjen tek ata persona qe do te shikojne ty edhe jo te te shikoj ty !!!

kshu si po thua ti i bie qe gjithe dita e mashkullit tend te jete puna e nje body guardi !!! nese nje person te shikon ty o i dukesh terheqse ose e shemtuar !!! skemi pse te bejme nje drame edhe te zihemi me tere cunat e botes sepse te shikojne !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 17 prej 18 FillimFillim ... 715161718 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  2. Zënkat me Prindërit.
    Nga shefqeti11 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 14:20
  3. Top-lista e kërkimeve më të shpeshta në Japoni
    Nga Davius në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 15:37
  4. Pytje te shpeshta nga Historia e Arkitekturë...
    Nga Postmodern në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-04-2005, 21:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •