Shkur ne djemt shqiptare, po na ngacmuan te dashuren, kercet kacavida barkut.. LOLprandaj e theksova qe ne fillim : ju djemte shqipetare..
po prandaj them moj djemte shqiptareeeeeee
se si ne shqiperi e jashte shqiperise njesoooooj silleeeeeeeeeeeeeeeeeeen
se kane nje damar pe budalai kur i thone e ngaqe mundohen te fryhen shume e sdin si te levdohen ngaqe kaq mend kane (= edukate), bejne ato qe bejne.
kapish tani s eme lodhe moj.
ciao
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Degjo Blue Sky se ka plot tipa te tille qe te ngacmojne te dashuren, mos mendo qe ska cuna qe hudhin fjale edhe pse eshte e shoqeruar, kta qe e quajn veten tipa "gangsterrash" por qe gjithmone kan perfunduar ne spital, nuk behet fjale per nje shikim, le ta shohin te dashuren fundja qejfi me behet sepse kam te dashuren e bukur, por jo ta ngacmojne me fjale, kupton?
Anxhelen nga e keni ju? :P Po mikeshat e Anxheles? Pse s'thua qe dhe tek ju zoterokan goxha homot dhe transet? :P
Po flasim per boten Perendimore, aty ku femra dikton ligjin, aty ku meshkujt i sheh me kalamaj per dore duke pritur grate para butikeve, aty ku shoh komshine cdo dite duke lare trotuarin e xhamat, aty ku degjoj komshien time duke i bertitur (lemeritur)cunit me te cilin bashkejeton... Ah,kesaj i them jete :P
Mgjth kot beni dhe ju ne Shqiperi,mesa pashe dhe atje jua kishin marre fuqine femrat neper shtepia, ama fshehurazi. E pastaj ju benin qejfin meshkujve me fjale si te ishin kalamaj demek se kane forcen. Them me vete, hajde meshkuj hajde
Staro, ndaj s'vi shpesh ne Shqiperi une,jam qete pa kacavida kendej :P
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 03-01-2008 më 12:59
Kam vetem nje limit: qiellin!
[QUOTE=theodora*;1790090]po shumica qe po flasim ne kete teme zemer nuk banojme ne shqiperi
prandaj e theksova qe ne fillim : ju djemte shqipetare..
kapish?QUOTE]
????????
Ah moj goce po un kapish e understood e kisha me kohe, po ti sikur u ngaterrove icik me fjalet e tua ... nje her me thua ata qe jane jashte dhe thekson se duhet te flasin DJEMTE SHQIPTARE, pastaj thua kudo qe jane nje damar kane ?!?!
Ti sikur nuk me kuptove mua kur fola, dhe te thashe kudo qe jane dhe ne fund te botes nje gjak shqipe kane ... do ta parafrazosh qe ta kuptosh me mire ... ok thuje pra si e kapish ti me mire![]()
Duhet te kesh shume vite qe je larg e qe s'je azhornuar ti e dashur. Te ka ngel sahati tek 1997 se s'ka justifikim tjeter per kete paragjykim.
Ose, ose te kane qelluar te gjithe budallenj ty. Njera nga keto te dyja duhet te jete.
Po e dija une qe e ke me te degjuar ti se ndryshe s'do shpreheshe kaq apriori.por flas per ato qe kam degjuar e me kane thene.
ti mendo si te duash.
Se mos me thuash ku ka ze s'eshte pa gje, jo per gje po do ishte pergjigje e parashikueshme nga ju femrat dhe eshte bere bajate.![]()
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Vajzat do te thojne qe djemt i kan fajet gjithmon se jane te poshter.
Djemt do te thojne se vajzat i kan fajet kinse ata jane te pafajshem.
Une personalisht mendoj se nga te dy anet vjen ndikimi e jo nga njera ane.
Po mos te ishin zenkat sdo te kishte pakez "action" ne nje lidhje![]()
Sui generis
Ndryshuar për herë të fundit nga theodora* : 03-01-2008 më 13:21
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Krijoni Kontakt