Per zenkat ne familje , i ka ai ose ajo qe e mbajne vehten si me te zgjuar, dhe duan te bejne ligjin ne familje.
Ku nuk ka tolerance , dhe komunikimi shkon drejt 0.
Per zenkat ne familje , i ka ai ose ajo qe e mbajne vehten si me te zgjuar, dhe duan te bejne ligjin ne familje.
Ku nuk ka tolerance , dhe komunikimi shkon drejt 0.
Ne nje lidhje mund te ndodh gjithcka se perndyshe per mendimin tim sdo quhej lidhje. Problemi eshte se si keto grinda ti zgjidhim sa me shpejt pa kaluar ne ndarje. Po ne keto grinda smund te percaktohet se kush e ka fajin sepse ndodh qe njeher e ka vajza njeher e ka cuni sepse e tille eshte jeta.Postuar më parë nga theodora*
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
e po mire
e kane te dy fajin ateren,50-50
por ama ngaqe natyra e djalit esht ashtu sic esht,ai tradheton me shum.kaq![]()
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
djali keto tradheti i ben me goca !!! si kemi vene pishtarin ne qe te shikojme keto goca jane single apo jane edhe ato tradhetare !!! 50 me 50 qe te mbetet jetim si gjithmone faji !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Ne nje vend te njohur egziston nje zakon kuriozPostuar më parë nga theodora*
Kur martohet nje cift hedhin nje zar
(kub ,si ai qe lozet tavull ) mbi tavoline ; Numri qe del tregon per gruan numrin e viteve qe do te kalojne para se te tradhetoje burrin, .,,,ndersa per burrin numrin e
muajve qe do kalojne para se te tradhetoje gruan.
La vida es un carnaval
Femrat jane shume me te keqija ne tradhetine psikologjike,kurse meshkujt bejne hapin me shpejt ne tradhetine fizike.Kur te tradheton nje femer dije mire qe ka shume djallezi mbas atij akt,eshte shume e miremenduar dhe ajo lidhje me bashkeshortin ka marre fund emocionalisht.Meshkujt jane pak me mendjelehte ne kete prizem: hajt mo,me doli kjo dhe po e provoj njehere.Pra s'kane nevoje per lidhje emocionale per te tradhetuar fizikisht. Meshkujt jane shume lozonjare,nganjehere dhe kokepeshk por ky eshte efekti anesor i species se tyrePostuar më parë nga brandon
![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
koha shpesh her ka treguar se;burri keq ben dhe gruan e keqe!
por nje grua e mire mban burrin dhe shtepine!
Postuar më parë nga Blue_sky
Pershendetje Blue_sky...
Eshte shume e vertete kjo qe thua ne lidhje me te dy sekset....po per mendimin tim ajo tradhetia psikologjike e nje femre eshte me pak e demshme se ajo fizike e nje mashkulli!
Nuk mund ti quaja kokepeshk se do me dukej si nje lavderim!
Thjesht do te thoja qe shume meshkuj bejne keq me vetedije dhe kalojne shume shpejt ne dicka tjeter!
"l;homme est un lache"!
respekte
"Carpe Diem"
uaPostuar më parë nga halloween_21
po le te prese ca mashkulli more
se nuk i jepet femra car do besoje ai?do deshtoje?pse nuk rri dot pa... mashkulli?
e shikon?nxire vet konkluzionin se pastaj me thoni qe jam un e lige
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
A e mbyllni kete tem se skeni per te gjet zgjidhje sepse femrat do mborjn anen e tyre meshkujt te tyren.
Per mendimin tim te dy palet kan faj.
Ai eshte nje moment dhe ne ate moment cdo kush mund te gaboj
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Krijoni Kontakt