po ata qe nuk duhen por jan te martuar dhe i mban bashke vetem familja dmth femijet....do ta lejonin (duronin) tradhtine???Postuar më parë nga KOKASHTA
ps: opinion 13 vjecari ky.....i joti kokasht
po ata qe nuk duhen por jan te martuar dhe i mban bashke vetem familja dmth femijet....do ta lejonin (duronin) tradhtine???Postuar më parë nga KOKASHTA
ps: opinion 13 vjecari ky.....i joti kokasht
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Pse duhet me u martu me i rob kur se do ? Po flasim per ceshtje dashurie ... jo mbleserie.Postuar më parë nga xhuliana
mirePostuar më parë nga KOKASHTA
tamam ashtu eshte.
se mashkulli e ka ne gjak tradhetine![]()
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
ti thua se mashkulli e ka ne gjak tradhetine!! po sikur femra mos ti jepej mashkullit ca do ndodhte?? e ke gabim se femrat jane me provokuese sesa meshkujt ato arrine deri aty sa qe ndajne edhe ciftet apo jo?Postuar më parë nga theodora*
Pershendetje!!
Jan shum faktore qe te cojne ne zenka, nuk mund te percaktosh dot kush eshte inisiatori i perhershem i zenkave, se ne cift ka dhe ndarje njeri eshte i duruar e tjetri eshte impulsiv, ky eshte nje kombin qe gjithmon del me sukses dhe nuk zgjatet zenka qe te behet qimja tra
Eshte xhelozia impulsiviteti etj qe te cojne ne zenka.
Kalofshi Mire
Trendafili
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
PershendejtePostuar më parë nga theodora*
Gjithmon ne tradheti fajesohet burri? Si ka mundesi kaq te ndershme jan femrat sa nuk arrijne ndonjeher te tradhetojne burrin!! Shum e habitshme, gjithmon shikoj qe femrat akuzojne seksin mashkull ndersa meshkujt seksin femer. Ne te dy sekset ka tradheti dhe nuk mund te ndahen se per dite po degjojme filani vrau filanen se e kapi me nje person tjeter e tek tuk. Duhet te jemi realist per ate qe shprehim jo te mbajme anarshi se i perkasim atij seksi. Tradhetia ka lindur me njeriu dhe do vdesi me njeriun nuk ka percaktim kush tradheton me shum apo me pak. Te dy jan qenie te gjalla dhe arrin ne epshe dhe flirte te ndryshme, me pas ne nje tradheti pa vetedije apo me vetedije.
Kalofshi Mire
Trendafili
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Shershe La Fo (Gruaja eshte molla e sherrit)
PS: Me falni per frengjishten e keqe
Lukas
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Shume lidhje apo martesa deshtojne jo per probleme te rendesishme,por per gjera te vogla te perditshme.Shume njerez nuk kuptojne rendesine e respektimit te disa hapesirave dhe nevojave te tjetrit dhe po aq nuk kuptojne qe kjo merret si mungese konsiderate.Respekti,kur behet fjale per gjera te vogla eshte mbi te gjitha shenje inteligjence sepse do te thote te heqesh dore nga pak dhe te shpetosh shume.
La vida es un carnaval
Nuk eshte e lehte te "drejtosh" trurin njerezor dhe te ndryshosh sjelljet qe i kane rrenjet ne thellesi (ndonje dell i pa bindur i trasheguar), por kush nuk del dot nga ngurtesia eshte i humbur sepse do te humbase ate qe ka ne zemer.
Ngurtesi eshte kur insiston qe ke te drejte kur gjerat nuk jane dhe aq te qarta dhe prestigji nuk qendron ne ate qe te "fitosh " gjithmone ,me cdo kusht, si tek zenkat e femijeve. Nje batute mund te zgjidhe gjithcka, dhe te rrish gjithmone sa me larg nga armikja e jetes se perditshme;merzia
La vida es un carnaval
Postuar më parë nga theodora*
Krenari Femerore.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt