Dukesh qe je shum e vogel per ato qe do te mendosh dhe mundohesh te kuptosh . Mir i ke ato kukllat me gokun ene planetin namek. ne menien tate existojne ato. ;)Postuar më parë nga xhuliana
Lexoje pak më me vemendje ate qe kam shkruajtur dhe shif naiher thonjzat..;) . Nje femer e martuar nje here , gjithsesi nuk eshte aq e cilter sa nje femer e pamartuar...ne pergjithesi. Sepse te gjitha experiencat i ka me nje burre tjeter...me kte sdu te them qe femrat qe ne do dum te martohena duhet me doemos te jene te virgjera...por dhe te marresh persiper nje martese, bashkjetese posht nje catie me nje person tjeter...sosht gjo e vogel per 10-11 vjecaret...! Kur e ka mor persiper martesen goca huj ka mor parasysh shum gjojna perpara...kshuqe...! Ciftet qe ndahen shumicen e rasteve ndahen per papjekuri familjare...gje qe do te thote se ata qe jan martuar e kane mare si fushe me lule...jo seriozisht ashtu sic duhet te merret...me te drejtat dhe detyrimet perkatese....! Kshuqe shife icik mo thell ate qe kom shkrujt une. Spo mohoj ndjenjat e asnje personi une qofte mashkull apo femer...gjithsesi martesa e dyta nuk eshte e njejte si e para . Ka shum me pak gjera se e para. Dhe shum ndreqje gabimesh nga e para. Gje qe mund te shtyje ne Joorigjinalitet nga ana partnereve nga frika per ndarje. Kuptove tani????
Krijoni Kontakt