Close
Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 173
    ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Thumbs down ...

Citim Postuar më parë nga xhuliana
    pse mendon se femra e ndare kur gjen nje tjeter do me i ngel ne dore....
    Vetem pse ka qene me pare e martuar??? edhe ajo njeri eshte ashtu si djemte dhe don te filloje 1 jete te re...cte keqe ka?
    cdo te thuash "do me i ngel ne dore"??? Pse mendon se femra paska kaq shume nevoje me e vene jeten e vet se sben ne duart e 1 mashkulli??????????
    Po me ben te qesh ti se me lart ke folur sikur vajza don me ja kall djalit!!!:@pp :@pp
    e po jeta ne cift nuk kalohet me te kallme por me mirekuptim dhe respekt ndaj neri tjetrit

PS:eshte me mire qe ti te rrish in your fucking paradise me keto mendime qe ke!!!!!!!!!!!!
    Dukesh qe je shum e vogel per ato qe do te mendosh dhe mundohesh te kuptosh . Mir i ke ato kukllat me gokun ene planetin namek. ne menien tate existojne ato. ;)
    Lexoje pak më me vemendje ate qe kam shkruajtur dhe shif naiher thonjzat..;) . Nje femer e martuar nje here , gjithsesi nuk eshte aq e cilter sa nje femer e pamartuar...ne pergjithesi. Sepse te gjitha experiencat i ka me nje burre tjeter...me kte sdu te them qe femrat qe ne do dum te martohena duhet me doemos te jene te virgjera...por dhe te marresh persiper nje martese, bashkjetese posht nje catie me nje person tjeter...sosht gjo e vogel per 10-11 vjecaret...! Kur e ka mor persiper martesen goca huj ka mor parasysh shum gjojna perpara...kshuqe...! Ciftet qe ndahen shumicen e rasteve ndahen per papjekuri familjare...gje qe do te thote se ata qe jan martuar e kane mare si fushe me lule...jo seriozisht ashtu sic duhet te merret...me te drejtat dhe detyrimet perkatese....! Kshuqe shife icik mo thell ate qe kom shkrujt une. Spo mohoj ndjenjat e asnje personi une qofte mashkull apo femer...gjithsesi martesa e dyta nuk eshte e njejte si e para . Ka shum me pak gjera se e para. Dhe shum ndreqje gabimesh nga e para. Gje qe mund te shtyje ne Joorigjinalitet nga ana partnereve nga frika per ndarje. Kuptove tani????

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Zenkat ndodhin sepse kerkojme me shume se mundesite ose aftesite tona dhe sidomos te rejat (provincialet ne pergjithesi) te ushqyera me fantazira romantike nuk dine te pershtaten ne ambientet e dashurise (apo marteses) ,me njerez te thjeshte
    dhe duke mos ju pershtatur mjedisit ne te cilin jetohet duke akumuluar keshtu mllef dhe falimentime tragjike ne kerkim te realizimit te enderrave ,gje qe con ne nje
    pakenaqesi te parrefyeshme................
    La vida es un carnaval

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar më parë nga LlaCiPaCi
    Dukesh qe je shum e vogel per ato qe do te mendosh dhe mundohesh te kuptosh . Mir i ke ato kukllat me gokun ene planetin namek. ne menien tate existojne ato.
    Lexoje pak më me vemendje ate qe kam shkruajtur dhe shif naiher thonjzat.. . Nje femer e martuar nje here , gjithsesi nuk eshte aq e cilter sa nje femer e pamartuar...ne pergjithesi. Sepse te gjitha experiencat i ka me nje burre tjeter...me kte sdu te them qe femrat qe ne do dum te martohena duhet me doemos te jene te virgjera...por dhe te marresh persiper nje martese, bashkjetese posht nje catie me nje person tjeter...sosht gjo e vogel per 10-11 vjecaret...! Kur e ka mor persiper martesen goca huj ka mor parasysh shum gjojna perpara...kshuqe...! Ciftet qe ndahen shumicen e rasteve ndahen per papjekuri familjare...gje qe do te thote se ata qe jan martuar e kane mare si fushe me lule...jo seriozisht ashtu sic duhet te merret...me te drejtat dhe detyrimet perkatese....! Kshuqe shife icik mo thell ate qe kom shkrujt une. Spo mohoj ndjenjat e asnje personi une qofte mashkull apo femer...gjithsesi martesa e dyta nuk eshte e njejte si e para . Ka shum me pak gjera se e para. Dhe shum ndreqje gabimesh nga e para. Gje qe mund te shtyje ne Joorigjinalitet nga ana partnereve nga frika per ndarje. Kuptove tani????
    Mos u mundo te mohosh ate qe ke postuar me pare se eshte akoma aty e zeze mbi te bardhe...por nejse...e shoh se ti i gjykonke njerzit thjesht nga prezantimi i tyre...nga 1 foto apo nga 1 shprehje....
    nuk diskutohet qe njeriu kur vendos te martohet merr parasysh shume gjera por cti besh se shume gjera nuk shkojne ashtu si ishin parashikuar keshtuqe mendoj se femer apo mashkoll njeriu ka nevoje...i duhet 1 mundesi e dyte kur gjerat nuk shkojne mire me te paren

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga SaS
    ne te pakten e bejme me vetedije kurse femrat jane te painformuara qe nuk e shtypin butonin stop edhe ua mesojme ne meshkujt !!! edhe prape nuk e mesojne :P
    )))))))))) :PPPPPP
    Po,po qe e beni me vetedije se luan as topi,ka meshkuj qe me sjelljen e tyre i erodojne femrat e tyre pak nga pak emocionalisht e pastaj habiten se perse plasin nga nervat.
    Ama per faktin qe meshkujt me sjelljen e siperpermendur mund t'i mesojne gje nje femre dyshoj goxha se te ishin aq te aftes'do erodonin njeriun qe dashurojne.Mgjth,meshkujt mund te na ndricojne udhen e ca ceshtjeve hormonale dhe sjelljeve qe jane te asociuara me keto ceshtje por s'po i thellojme me tutje
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Jonela_vl
    Anëtarësuar
    27-02-2007
    Vendndodhja
    atje ku sme gjen dot ti...
    Postime
    40
    besoj se xhelozia eshte kryesorja qe shkakton zenka midis nje cifti

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Hormonet: jetoj ne shtepi me 5 vajza ( te gjitha kane bf) edhe shum paster mund ti shpjegoshe grindjet e tyre- pasi vijne ne sezione. 1 jave 1 cift, 1 jave cifte tjeter- 1 jave 2 ciftet e tjera e keshtu me radhe...

Edhe kur perplasesh me vajzen... e pyet cke mi... e vetmja pergjigje qe mund te kete (qe e thote me shum here) eshte 'time of the month'.

Kjo nuk do te thote qe meshkujt jane flori e shkuar floririt!E vetmja gje qe mund te kshaktoje sa me pak lidhje, eshte qe ti japesh shije nga medicali i tija.
    Dmth nqfse ai eshte sjellur ne nje menyre- qe ty te merzit- edhe ti sillu po ne ate menyre! Po nuk i vure gjerat ne praktike- cfare premtimesh ato bejen do jene vetem fjale
    How can she fall, if there is no one there to catch her

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,067
    Kush e ka fajin për zënkat e shpeshta?
    ne shqiperi eshte injoranca e madhe qe dominon ne ditet e sotme ,shikoni se cfare brockulle gjeta ne faqet e shtypit shqiptar, nje e ashtuquajtur pseudo psikollogje aludon direkt apo terthorazi tradhtine,duke mos e bere alarmante dhe dramatike

hajde dhe mos ulurit po deshe me kete degradim mendor qe eshte ulur kembekryq ne shqiperi sot

ZOT na mbro qe te mos biem ne duart e ketyre sharlataneve

shikoni me poshte keshillat e kesaj debileje me arsim te larte

Tradhtia është pjesë e martesës

gazeta tiranes

Psikologia Eri Maçi thotë se tradhtia është pjesë e martesës. Madje kohët e sotme ka dalë edhe në “modë”. “Në fakt, të gjithë jemi egoistë dhe nuk e pranojmë tradhtinë e partnerit. Por në disa raste ajo duhet toleruar kur nuk cenon dashurinë e çiftit”, tha ajo. Sipas saj, meshkujt janë më të prirur për të tradhtuar, ata e duan ndryshimin. Por kjo nuk do të thotë se ata nuk dashurojnë gruan e tyre. Është e vështirë që një mashkull të dashurojë një femër tjetër, edhe pse ajo është më e bukur dhe në krevat është më e mirë se gruaja e tij. Bashkëshortët nuk duan që ta lëndojnë gruan e tyre, ata i ruhen kësaj. Jo vetëm se nuk duan të prishin familjen, por edhe se nuk e mendojnë dot ndarjen nga bashkëshortja. Janë përshtatur e duan njëri-tjetrin, i kanë përballuar problemet bashkë. “Nuk ka femër që të mendojë se një bashkëshort s’e ka tradhtuar të paktën një herë. E vështirë është për ta pranuar këtë tradhti. Por kur kjo nuk është diçka serioze, duhet toleruar”, theksoi Maçi

artikullin e plote e keni ketu poshte:

http://www.gazetaetiranes.com.al/ind...ws&lajmID=4243
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 08-03-2007 më 09:58

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga arturo
    ne shqiperi eshte injoranca e madhe qe dominon ne ditet e sotme ,shikoni se cfare brockulle gjeta ne faqet e shtypit shqiptar, nje e ashtuquajtur pseudo psikollogje aludon direkt apo terthorazi tradhtine,duke mos e bere alarmante dhe dramatike

hajde dhe mos ulurit po deshe me kete degradim mendor qe eshte ulur kembekryq ne shqiperi sot

ZOT na mbro qe te mos biem ne duart e ketyre sharlataneve

Tradhtia është pjesë e martesës

gazeta tiranes

Psikologia Eri Maçi thotë se tradhtia është pjesë e martesës. Madje kohët e sotme ka dalë edhe në “modë”. “Në fakt, të gjithë jemi egoistë dhe nuk e pranojmë tradhtinë e partnerit. Por në disa raste ajo duhet toleruar kur nuk cenon dashurinë e çiftit”, tha ajo. Sipas saj, meshkujt janë më të prirur për të

tradhtuar, ata e duan ndryshimin. Por kjo nuk do të thotë se ata nuk dashurojnë

gruan e tyre. Është e vështirë që një mashkull të dashurojë një femër tjetër,

edhe pse ajo është më e bukur dhe në krevat është më e mirë se gruaja e tij. Bashkëshortët nuk duan që ta lëndojnë gruan e tyre, ata i ruhen kësaj. Jo vetëm se nuk duan të prishin familjen, por edhe se nuk e mendojnë dot ndarjen nga bashkëshortja. Janë përshtatur e duan njëri-tjetrin, i kanë përballuar problemet bashkë. “Nuk ka femër që të mendojë se një bashkëshort s’e ka tradhtuar të paktën një herë. E vështirë është për ta pranuar këtë tradhti. Por kur kjo nuk është diçka serioze, duhet toleruar”, theksoi Maçi
    hmmmmmmmm pak e habitshme kjo keshille nga nje psikolog,,,,,
    por mbase ti duhet ta japesh me te plote ,,,pra pyetjen qe i eshte bere,apo ndihmen qe i kan kerkuar psikologut,se keshtu si e ke thon ti eshte pak absurde,,,ose do jet per vete ne kriz identiteti ky psikolog
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Po le te kthjellohemi pak:"l amore non e bello se non e litigarello"(dashuria s eshte e bukur n q s s ka zenka).Keshtu thote nje kenge.Por kjo eshte e vertete per te dashuruarit,dhe eshte po aq e vertete qe keto lloj zenkash mund te zgjidhen ne menyre akoma me te apasionuar ne shtrat ne dhomen e gjumit.
    Por te zihesh ne menyre te keqe te plagos edhe sepse thuhen gjera qe s kane te bejne fare me muhabetin dhe perdoren si gure per te bere keq.
    Nxirren episode te viteve te kaluara dhe shqiptohen fraza te dala ne momente zemerimi.
    N q s do te prishet nje lidhje mjafon te besh zenka te ketij tipi dy here ne jave,
    La vida es un carnaval

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar më parë nga theodora*
    te dashur forumiste e forumista

perse nje cift zihet per gjera te vogla fare?
    kush e ka fajin?
    mos valle nga qe duhen shume?mos valle nuk duhen fare?apo mos valle djali e ka fajin pak me shume se do te tregoje qe cfar thot ai duhet te behet?
    Zenkat lindin nga te dyja palet. "gabon" nje here mashkulli ngren zerin femra. "gabon" femra egersohet mashkulli e kshu me radhe...
    Kjo vjen sepse duhen mjaftueshem dhe nuk i lejojne njeri tjetrit tradhtime dhe gabime.

Hajt pra
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  2. Zënkat me Prindërit.
    Nga shefqeti11 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 14:20
  3. Top-lista e kërkimeve më të shpeshta në Japoni
    Nga Davius në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 15:37
  4. Pytje te shpeshta nga Historia e Arkitekturë...
    Nga Postmodern në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-04-2005, 21:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •