Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 41
    PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    lolz amon amon plasi keq ketej!!!

Vallai roza me sa kam pare dhe kam degjuar une e vertet eshte

qe ka plot cuna Shqiptare qe jan martuar me gra te moshesh se

madhe ketu ne Londer ( mbase per arsye letrash) por ku ta dish

Sa per prosti, them qe i nxjerrin me punu por jo ti ken dashnore

vet! Pastaj edhe mbase i mbasj si dashnore , vetem po nuk paten pik yndyre (Turp)

Ciaoz!!
    Jam JETUS jo TREGUS!.

~*PlaYfuLl*~*Pr|nCeS*~ Maska e Vo|i
    Anėtarėsuar
    14-06-2003
    Vendndodhja
    Analulu:)
    Postime
    108
    Badkiller me vjen mire qe ke hap kete teme por aman jo vetem per vajzat e njejta dhe dhe per djemte ju mos hiqni veten per me te mire. Ke te drejte per disa nga vajzat shqiptare qe dalin me te zinj (per disa aman jo te gjitha). Por me shume keq me vin per vajzat e moshave te reja fare 14, 15 vjecare. Vine ketu ne vend te huaj i jepet cik liri me shume dhe eshte gjynaf ti shofesh pa kaluar femijerine mire me nga 2, 3 b/f gje qe ndodh nga lirija e tepert qe i jep familja nga perkedhelija dhe nga ambjenti qe jetojne. Persa i perket te dalesh jashte me te huaj u lap te drejte disa vajzave. per arsye se ju cunat i mbani sa i mbani mer apo smerni cdeshironi dhe kur ndaheni me to le qe ikni por nisni flisni poshte e perpjete mbrapa krave te tyre, kjo i ben vajzat shqiptare qe te dalin dhe me te huaj. Ndersa per per sa i perket propozimeve bashkohem me mendimin e tirances, sepse ju djemte sa shifni nje vajze shqiptare ku do qofte ne ruge apo vend tjeter thoni hajd ec te shkojm ta propozojme po le te dali cte dali. Ju kerkoj falje nese fola pak si teper jam vajze vete nuk dua te gjykoj asnjeri qofte cun apo vajze se te gjithe nuk jan njesoj. Na pelqen sna pelqen ky eshte nje fakt dhe eshte e verteta. Nejse sikush ka mendjen e vet e dine ceshte e mira dhe e keqja por do ishte mire qe para se te benin ne gje te mendonin pasojat qe do sillnin ne familje dhe pershtypjet qe len per veten e tyre te njerzit. Kaq kisha pe te then me shani ndac me luvdoni sikush ka opinionin e vet.
    Ju pershendes te gjithve vajzat dhe djemte shqiptare jeni shume te mire Pacim
    Te Dua Ty
    ndoshta eshte e kot
    Por si loti ne sy
    nuk te largoj dot
    Por do jete shume vone
    s'ke per te me takuar mua
    Edhe pse ende do te Dua.
    :^xhan

BeAuTiFuL Maska e roza
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    263
    CODE_CRACKER: thanks qe me kuptoni (te pakten ti lal) se ky bad killer do ket shkel me nanji derras te kalbme dhe gjynof i shef gjonat bardh e zi.

Bad killera akoma ylber lal !

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-06-2003
    Vendndodhja
    Ne shpirtin e dikujt qe e dua shume.....
    Postime
    28
    Pershendetje te gjitheve!!!!

Per sa i perkete gocave shqiptare qe shkojne me zezake eshte e vertete se eshte nji goce nga tirana qe shkon me zezakun e afrikes qe ta shikosh ate zezakun te bie te fiket.Dhe kur vjen te kolegji vjen ajo perpara dhe ai mbara se ta shikoj babi i asaj e ka djeg si femer bashke me zezakun.Nuk them qe ti fus te gjitha gocat ne nje thes se une jam goce vete por nese une shkoj me zezakun atehere kot sa i them vetes shqiptare eshte injoranca me e madhe qe te kalosh me rracen tjeter dhe pse jo me te vendit tend.(jo se jam rraciste)

ju pershendes te gjitheve kudo qe jeni.

me respekt Mira

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    ti mundesisht te rrish vetem me burrelsa dhe mundesisht vetem me njerin hahahaah mos luaj prej tradite se ne burrelsit skemi nderruar lekure ndonjehere lale,dhe per sa i perket asaj tironses miira,lere ate lal se tironsit e kane pare para nesh boten hahahah jane demokrate ata lale,ne te mbledhim ate radaken tone te te bejme te tjeret te bejne cte duan lool ate pune kane
    K.F.B

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-06-2003
    Vendndodhja
    Ne shpirtin e dikujt qe e dua shume.....
    Postime
    28
    Postuar mė parė nga ac/dc
    ti mundesisht te rrish vetem me burrelsa dhe mundesisht vetem me njerin hahahaah mos luaj prej tradite se ne burrelsit skemi nderruar lekure ndonjehere lale,dhe per sa i perket asaj tironses miira,lere ate lal se tironsit e kane pare para nesh boten hahahah jane demokrate ata lale,ne te mbledhim ate radaken tone te te bejme te tjeret te bejne cte duan lool ate pune kane
    hahahahaa kush qenka ky njoni me se nuk po e marr vesh apo thuaj........dhe mos u merzit se nuk luaj une ok dhe nuk eshte nevoja qe te me thuash ashtu po une vetem thash nje mendim ok dhe futa dhe ate gocen ketu qe te tregoja se cfare bejne por megjithate nuk ka rendesi .

me respekt Mira_uk

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    ahahahahaa ok ok se dhe une e vura ne dije lool se e di qe sluan dhe e ke mendjen top fare thanks bye lali
    K.F.B

mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176
    Jeta ne mergim e nje vajze.

Te nderuar forumnista,eshte e vertete qe fenomene te rralla qe mund te ndodhin me disa femra godasin rende ne zemren e secilit nga ne,por ajo femer qe shkon me zezak tregon personlitetin e vet,familjen nga e cila vjen,ku eshte e shperfytiruar nga cdo ndjenje,dhe backgroundin ne fjale.

Mergimi ka dhe gjerat negative qe besoj secili nga ne i ka perjetuar e po i perjeton,por nuk duhet te flasim ne emer te femres ne vecanti se kurbeti infiltron ne te dy sekset.

E nese do ta quanim ekstreme dhe te pa pranueshme nese nje femer shqipetare shkon me zezak qe raporti mendoj se eshte shume i vogel,duke perjashtuar prositutet se ato nuk quhen shqipetare,cfare mendimi keni per meshkujt qe shkojne me zezake,duke i gjetur ne rruge disko apo ku ta di une, qe do te me dukej shume abnormale,dhe po ky mashkull do ti gezohet nje femre shqipetare ne te ardhmen duke menduar te kaloje nje jete te tere te ndaje gezimin e lumturine,e ndoshta edhe AIDEN qe i ka dhene zezakja.

Ti flasim realitetit ne gjuhen e perditeshme,sic kemi qene e si duhet te jemi.

Kristali

~@~ROZ@F@~@~ Maska e DhArMa
    Anėtarėsuar
    01-06-2003
    Vendndodhja
    22031
    Postime
    98
    Shume rracista qenkeni ju ketu wow (edhe ju qe thoni nuk jemi rraciste). Mendoja se do te ishit me pak paragjykues, meqe keni vite qe jeni ne mergim. Une them qe c'do njeri ka normat e veta morale dhe nuk ka pse te gjykohet nga te tjeret per zgjedhjet qe ben ne jete. Duhet ta kuptoni qe njeriu eshte me teper se ngjyra e lekures, apo tiparet e fytyres.
    Ne fun te fundit, nje djal apo vajze shqiptare mund te gjeje dashurine e vertet apo Soulmate tek nje njeri me kombesi apo rrace tjeter. Dashuria eshte e verber nuk njef moshe, ngjyre apo gjuhe. LOL Lerini njerezit te lire ta jetojne jeten, ne qofte se juve nuk ju pelqen ateher nuk keni pse te shoqeroheni me persona "te pamoralshem" per ju. Mos i fusni vehtes telashe me punet e te tjerve...

Ps: Be open Minded, and Never Say Never
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DhArMa : 20-07-2003 mė 16:36
    Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping!

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    Dharma e bukur pergjigjja jote zemra
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A jeni prekur nga rracizmi nė mėrgim?
    Nga riminum nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 100
    Postimi i Fundit: 14-11-2009, 18:41
  2. Vėshtrim analitik nga Mergim Korca
    Nga Brari nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-08-2006, 01:48
  3. Shqiptare te humbur ne mergim !
    Nga ALBA nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 09-05-2004, 19:41
  4. Ne dhe jeta ne mergim.
    Nga kolombi nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 19-01-2004, 07:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •