Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 41
    In Flames Maska e dimegeni
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Göteborg
    Postime
    371
    Ju qekeni kallcuke te gjithe me jahu,po te doje vajza te iki me zezak jepini bekimin se cdo njeri ka jeten e vet.Une jo se jam simpatizant per rracen e zeze po kur nje vajze do te shkoje me nje zezak kuptohet qe cilesite e djalit(ne kete rast te shqiptarit) kane qene te dobta.Dhe ne ca bejme ne kete rast ja vejme fajin asaj goces.Rrituni njerez dhe hapni syte.
    Ka goca shqiptare qe shkojne me zezak po jane goca te mira dhe neve po s'na pelqeu te shkojme me ato eshte pune tjeter po jo ti gjykojme sic kemi gjykuar gjthe jeten.
    Discover me like emptiness.......

Stela angel Maska e stela
    Anėtarėsuar
    24-08-2002
    Vendndodhja
    Greqi, tani per tani
    Postime
    81
    un di kete: qe kur nje njeri ta ben per borxh, kur behet i bezdishem atehere mund ti flasesh ne nje menyre jo te hijshme.

jetoj_x_ty_a..... Maska e eni3
    Anėtarėsuar
    28-10-2002
    Vendndodhja
    ne zemren tende A.....
    Postime
    136
    jo te gjithe gishtat jane njesoj.
    Forza Milan

Dimegeni
    ajo goc shqiptare qe shkon me zezak haram gjumshti nones.
    :^zilet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-10-2002
    Vendndodhja
    far away from the things that i love
    Postime
    42
    Pershendetje adilondon
    a ka mundesi me me shpjegu ca bejne vajzat shqiptare ne uk, pasi une per veten time me sa di nuk kam pa as degjuar ndonje lajthitje te gocave shqiptare ketu ne uk (mesa di une!!!).
    Pastaj per sa i perket fjalorit se kane fajin ato fajin e ka familja qe i ka edukuar ne ate menyre!!!
    ciao
    Un bacio crea una bella storia d'amore, ma la poesia la rende infinita!!!!

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Dime me pelqeu pergjigja. (megjithese vetem pas 10 min pasi e kisha lexuar e kuptova qe kishe shkruar kallēuk...si polici dhe une)

Tipi qe jam, zezaket cuna, nuk me kane terhequr asnjehere ne syrin me shume se shoke. Madje as i kam konsideruar si "option", nuk i kam pare ndonjehere si cuna dhe qe jane te zotet te lidhen me nje vajze (kjo ka rrenje tek racizmi im ndoshta, megjithate histori tjeter kjo), gjithsesi asnjehere nuk do quaja nje vajze/apo cun shqiptar, te shkaterruar apo ku ta di une ca epiteti i keni vene ju vetem sepse shkon me nje zezak. Secili ka jeten e vet dhe e ben si i pelqen dhe me ate qe i behet me mire. Se per cuna shqiptare e langaraqe (ashtu si dhe goca) ka plot jo bota po dhe Shqiperia brenda.

Sigurisht shume vajza bejne zgjedhje te pamenduara ne jete (ashtu sic bejne dhe cunat zgjedhjet e tyre te pamenduara) por kjo eshte thjesht sepse aq ju thote llogjika, ashtu e shikojne jeten dhe nuk eshte vendi i asnjerit nga ju me lart qe as e keni takuar jeten deri tani, e as vendi i ndonjerit qe eshte ne fund te jetes ti quaje keta njerez te pamoralshem. Kam pare cuna shqiptare jashte vendit qe i kane quajtur shqiptaret (motra) 100 lloj emrash vetem sepse ato nuk dilnin me ta dhe kam pare dhe nga ata te cilet e kane ngritur femren shqiptare ne majat e saj edhe pse nga pikpamjet e disave ato nuk e kane merituar.

Nga e gjithe eksperienca ime nje keshille te vogel qe do e jepja per cunat shqiptare (jo per te gjithe kjo) - mos u ktheni ne gra dhe te merreni ju me "llogje" e fjale pa fund per njerin dhe per tjetren, shikoni si te ndertoni e shijoni jeten tuaj ashtu sic eshte me mire, dhe fjalet lerjauni gocave qe kane pak me shume kohe per tu marre me to. Bejuni te zotet te dini te trajtoni femren shqiptare, dhe ka per tju ndenjtur me shume se "gati tu"

maniac AMORPHIS fan Maska e Jeans-boy
    Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239
    Eshte normale qe vajzat shqiptare (ashtu si edhe djemte) ndryshojne pak kur largohen nga Shqiperia, ka edhe nga ato gjera qe ndryshojne per keq,......po ti badkiller me duket se i shikon gjerat ca si shume bardh'e zi

Badkiller
    Pastaj ti qe paske bredhur gjithe Evropen nuk duhet ta kishe harruar kaq shume shqipen saqe te thuash "murgeshe" ne vend
    te "mergimtare" se murgeshat jane tjeter gje...
    ...Dhe, desha te te kujtoj se keto vajzat per te cilat e ke llafin ti, i kemi kusherira , ne mos motra.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jeans-boy : 09-11-2002 mė 08:14
    ...niente che amassi di piu'...

Stela angel Maska e stela
    Anėtarėsuar
    24-08-2002
    Vendndodhja
    Greqi, tani per tani
    Postime
    81
    une jam e mendimit se vajzat emigrant jane me te pjekura dhe me te zonja. Besoj se ne dime me mire se c'duam nga jeta dhe jemi te zonja te bazohemi tek forcat tona dhe jo tek potofoli i te tjereve
    Kjo per arsye sepse kemi filluar dhe ndertuar nje jete te re ketu jasht.
    dhe nuk eshte e lehte!!!

i/e regjistruar Maska e zima
    Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    32
    O bad killer mos aro ,qe ne uk 80%e gocave shqiptare jane me pimsa.keshtu qe rasti qe ke par mund te ket qen nje nga ato.Ndersa per temen qe diskutohet, do thosha qe, vajzat e verteta shqiptare jan shum speciale, sepse jan ndeshur me shum veshtiresi qe ti krijon mergimi,si shoqerin,gjuhen,punen,shkollen,dhe me menyren e jeteses ne nje vend te huaj.pra shum nga to i kane perballuar .Pra nje qenie e brishte sic eshte femra ka aritur ti kaloj keto veshtiresi .Me pak fjal per mendimin tim ,femra shqiptare ne mergim ka shume vlera.

Postuar mė parė nga Tironsja
    Dimegeni
    ajo goc shqiptare qe shkon me zezak haram gjumshti nones.
    Tamam e ke thene!!!

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A jeni prekur nga rracizmi nė mėrgim?
    Nga riminum nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 100
    Postimi i Fundit: 14-11-2009, 18:41
  2. Vėshtrim analitik nga Mergim Korca
    Nga Brari nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-08-2006, 01:48
  3. Shqiptare te humbur ne mergim !
    Nga ALBA nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 09-05-2004, 19:41
  4. Ne dhe jeta ne mergim.
    Nga kolombi nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 19-01-2004, 07:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •