Per mua dhurata me me mire jane Lulet![]()
Per mua dhurata me me mire jane Lulet![]()
Dhuraten me te madhe ja kam ba te shtunen, qe jam kthy pas 2 jave qe skam qene me te, ndersa sot ja kam dhuru nje jastek ku shkrun "QKA DO QE TE NDODH, MOS HARO SE TE KAM DESHTE SHUME..."
ylli i mėngjesit
Per shen valentinin te dashures sime sot i bera dhurate speciale , me qe ra bore ketu ku jetoj une , i bleva nje lopate te vogel per ta pastruar boren nga makina
Ishte aq e kenaqur me dhuraten sa qe me tha se kjo qenka dhurate me e bukur qe deri me tani qe ka marre![]()
une i dhurova nje ore movado.si perfundim dhurata i pelqeu shume.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Mua me sollen ... edhe kete tullumbacin!![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MI CORAZON : 16-02-2007 mė 00:44
Where does a thought go when it's forgotten?
Me jepni nje ide, cfare dhurate ti bej te dashurit tim per 1 vjetorin e lidhjes?? Merrni parasysh qe eshte tip serioz, eshte akoma ne shkolle, ne kemi mundesi te kalojme 1 dite(nate) te tere bashke.
Klejla,Postuar mė parė nga klejla
Mund ti blesh nje varese argjendi ose floriri sipas mundesive,ne forme zemre,ne te cilen mund te shkruash emrin e tij mbrapa....
Zakonisht ketu ku jam une kjo dhurate perdoret shume,ose nje parfum meshkujsh.![]()
vazhdim te mbare te dyve
respekte
"Carpe Diem"
nese e pin duhanin mendij nje cakmak zibo do ishte bukur! ndersa per naten esht sipas deshires tende! ja kalofshit mirePostuar mė parė nga klejla
Krijoni Kontakt