Kam vendosur ti bej dhurate shum dashuri. Si cdo dite tjeter e vitit...! Un shen-valentin e kom perdite.Postuar mė parė nga [ARMANI]
![]()
Kam vendosur ti bej dhurate shum dashuri. Si cdo dite tjeter e vitit...! Un shen-valentin e kom perdite.Postuar mė parė nga [ARMANI]
![]()
Shen Valentinin e kam Perdite.
1 Parfum si dhurate.![]()
Une them ti dergoj nje Message in a bottle se eshte larg, shum larg saqe as vete nuk e di se ku.
But i hope, i hope she get my Message in a bottle.![]()
Dicka te tille e kam postuar une para.Se di nese e ke pare apo jo armani po e kam bere un kete pyetje i pari.Postuar mė parė nga [ARMANI]
po parfumi eshte ndarje!Postuar mė parė nga IL__SANTO
apo do ja besh me qellim
Meriton me shume dhe kenaqu me aq!...
Amon mi Raina,pse qenka ndarje parfumi??Postuar mė parė nga *Raina*
Beni cfare dhuratash te keni qejf dhe cfare t'ju ndieje zemra,se nuk vjen ndarja nga parfumi,,,,
![]()
Nėse mendoni tė dhuroni diēka romantike ju mund tė zgjidhni njė unazė, njė byzylyk, njė medaljon zemėr tė ndarė nė dy pjesė, njė fundjavė nė njė vend romantik, apo njė portofol me fotografinė tuaj. Nėse kėrkoni qė tė jeni surprizues me dhuratėn tuaj, atėherė ju mund tė zgjidhni njė kėlysh qeni, njė videokamera apo njė celular. Pėr ato qė pėlqejnė parfumet, mund tė zgjedhin parfumet e preferuara tė partneres, qirinj aromatikė apo esenca parfumesh pėr shtėpi. Por mos harroni dhuratat mė klasike pėr kėtė ditė, njė tufė me trėndafila, apo njė komplet tė brendshmesh.
(THASHE SE MOS NUK U VITE NE MENDJE CFARE DUHET TE BLINIT)
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Dhurata me e bukur: mendoj se do ishte qe ta besh ate te besoj se ka per te fituar per zgjedhjet vendore ''kjo per politikanet'' (LoL): pak shaka.
Mendoj se dhurat e bukur do ishte nqs ishte mundesia te nxirrja zemren prej vendi dhe ta ndaja pergjyse me te![]()
Ndonjehere dhurata me e mire per te dashuren eshte "nje shuplake e nxehte!"
T'ia shkundesh koken nga budalleqet qe ia kane zene trurin qe te shohe dhuraten q'i kish sjellur Zoti para se t'ia zbullosh dhuraten qe i blere.![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt