skam pse ti pys se nuk meti fati i kosoves me u vendos neper forume
kosova ka qit ene do qesi per here figura me luftu dhe me drejtu
ku bazoheni ju kur thoni se shqitaret e kosoves nuk jan te afte te drejtojn shtet?
Pak te afte!
Shume teafte!
Plotesisht te afte!
skam pse ti pys se nuk meti fati i kosoves me u vendos neper forume
kosova ka qit ene do qesi per here figura me luftu dhe me drejtu
ku bazoheni ju kur thoni se shqitaret e kosoves nuk jan te afte te drejtojn shtet?
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
kush te tha ty se nuk jane? por as qe jane se them dot.dhe per te dyja kam alibi pse dhe pse jo....
une prandaj hapa kete teme, qe te shtroj nje pyetja, jane apo jo!!!dhe nga kjo do nxjerr disa konkluzione...
.......NOVUS ORDO SECLORUM........
tashi nuk po te vej shum faj per gabimin qe ke bere!!Postuar më parë nga ANNUIT COEPTIS
kur shkruan gabim,normal qe eshte pasoj e mos leximit te mire!
me spjego pak si do e shkrueshe ndryshe ti fjalen vetevendosje,
meqenese une e paskam shkruar gabim sipas teje!!!
Sa Shpejt E Paske Korrigjuar
Tani E Ke Mire
Bravo!!!
me vjen mire qe tani arrite ta lexosh mire!e njejta ishte dhe me pare!Postuar më parë nga ANNUIT COEPTIS
po qe per korrigjime do kishe korrigjuar ti ate shprehjen tende para meje!
Hallall Behar Se Qenke I Zoti!
Sdua Te Polemizoj.
OK, vetem debat po benim!Postuar më parë nga ANNUIT COEPTIS
nuk vuaj per komplimente!
prandaj nuk ka perse te me thuash i zoti!!
megjithate te pergezoj per qetesin qe te karakterizon ty ne debat!
FALEMIDERIT!!!Postuar më parë nga BEHARI
![]()
Postuar më parë nga derjansi
edhe une jam e ketij mendimi Pamvarsi e Plotë e asgje tjeter !!!!!!
lufta u kry ska mu terta verta ....kushtezime e tjera tjera ...pse serbija i lshir sllovenin e Kroacin ; pse europa tha po ather .....ku asht problemi...
Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 23-02-2007 më 13:38
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Falemiderit, shume interesante versioni qe dhe TI.Postuar më parë nga Dorontina
Eshte e vertete qe Kroacia dhe Sllovenia emorren kollaj pavaresine, gjithashtu dhe Maqedonia ne mos gaboj...
Para disa kohesh kam lexuar nje liber, Sllobodan Milloshec, nga nje autor anglez. Aty prekej tema e shperberjes se ish-Jugosllavise dhe nje nje gje qe me beri pershtypje ishin telefonatat e rregjistruara te Milloshevicit dhe Tudjanit.Njera prej tyre ishte skandaloze. Milloshevici i thoshte atij se te nesermen e kishte radhen JNA(ushtria e jugosllavise) te godiste garden kombetare ose pjesen e JNA ne Kroaci, gjeneral ne te cilen ka qene edhe kryeministi i tanishem i Kosoves, ne mos gabohem
Gjithsesi libri flet per nje plan, te formuluar me pare nga Partia Komuniste Jugosllave ne te cilen merreshin parasysh ndarjet e ndryshme te Jugosllavise. Ne nje rast te tille, Serbia me Kroacine ndanin polet, kuri midis dy shteteve vendosej ne Bosnje.Sipas atij plani formoheshin dy shtete te pavaruara, Kroacia dhe Serbia e Madhe...
Krijoni Kontakt