Close

Rezultati i Sondazhit: Sa te afte dhe te pergatitur jane shqiptaret te qeverisin plotesisht KOSOVEN?

Votues
27. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Pak te afte!

6 22.22%
  • Shume teafte!

4 14.81%
  • Plotesisht te afte!

17 62.96%
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 77
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga ANNUIT COEPTIS
    16 shkurt 2007.
    Nje shtet i ri po lind ne ballkan, nje shtet i dyte shqiptar. Aspiratat shekullore te shqiptareve per pavaresi duket sikur po i vjen fundi.Duket sikur finalizimi i endrres qindra vjecare do te mare nje pergjigje nga Keshilli I Sigurimit, i cili pritet se shpejti te diskutoje statusin Final te Kosoves....
    Po sa te pergatitur jane vete Shqiptaret te perballen me kete? Jane ata te afte te lexojne midis rreshtave te PAKOS AHTISARI dhe te ndergjegjesohen se vetem nje qendrim dinjitoz mund ti shuaje atyre etjen e gjate per nje shtet krejt te tyrin???
    Marr shkas te hap kete teme nga ngjarjet e fundit te cilat ndodhen ne Prishtine.Do te desha qe shqiptaret te tregonin maturi ne kete cast vendimtar, dhe jo te beheshin pre e inskenimeve dhe turbullirave te cilat Serbia me "zagaret" pa dhembe por qe ende arrijne te kafshojne disi, sic eshte Rusia, kane ideuar ne keto minuta te fundit agonije te nje Shteti i cili quhej JUGOSLLAVI dhe qe me ndihmen e te gjithe botes demokratike do marri nje shkelm te fundit.
    Mendoj se shqiptaret duhet te tregojne maturi dhe qetesi.
    Ata sduhet te behen fokusi i gojeve te liga, qe vec te keqen asgje tjeter si kane dashur shqiptareve. Duke u futur ne kete vorbull, shqiptari po humb shume. Akte te tilla mund te behen shkas per nje prishje ekuilibri ne favor te atyre qe me shume se kushdo tjeter kane dhunuar te drejtat e njeriut, te kombit SERB....
    lexoje dhe nje here dy rreshtat e fundit te citimit tend,dhe pranoje qe ke gabuar,ose e ke ber me vetedije!!kurse un e lexoj ashtu sic ti e ke shkruar!!

i/e regjistruar Maska e ANNUIT COEPTIS
    Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    E ke gabim Behar!!!
    Kam menduar se njerezit e kuptojne ku e kam pas piken, jo futja kot!!!une skam dale ketu ti kundervihem dhe te shaj njerezit e mi.mos me bej per budalla!!!une e di cfare kam shkruar dhe skam shkruar ate cfare ti mendon.SINQERISHT
    .......NOVUS ORDO SECLORUM........

Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    Duhet ta kisha bere me te qarte mendimin timI kerkoj ndjese nqs me keni keqkuptuar prej kesaj!!!te pakten tani e dini pikepamjet time, qe eshte e njejte me ate te cdo shqiptari.
    Puna eshte se sdi si ta korrigjoj dhe ta bej me te qarte.Se u bera lemsh me miletin

ASPAK TE AFTE <------ Mungon si opsion.
    The Revolution says " I was, ... I am, and ... I will be!!!".
    RAF

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Edhe njëherë:

Le të mbyllet tema sepse është raciste antishqiptare dhe nuk përkon me rregullat e forumit.

Për më tepër perandori botërore kanë sunduar edhe Xhengis Kani, e Timurlengu që nuk e kanë pasur një ditë shkollë, ndërsa ne kemi plot kuadro të shkolluar, që sistemi i kalbur i Unmikistanit nuk i lë të zhvillojnë vendin e tyre.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga ANNUIT COEPTIS
    Duhet ta kisha bere me te qarte mendimin timI kerkoj ndjese nqs me keni keqkuptuar prej kesaj!!!te pakten tani e dini pikepamjet time, qe eshte e njejte me ate te cdo shqiptari.
    Puna eshte se sdi si ta korrigjoj dhe ta bej me te qarte.Se u bera lemsh me miletin
    tani te pergezoj qe me ne fund pas shum kundershtimesh arrite ta pranosh si gabim dhe te kerkosh ndjes per ate qe ti ke shkruar me doren tende!!
    le ta marrim si gabim teknik njerzor,megjithate te gjitha citimet e tua tani e mbrapa do jene nen nje monitorium te rrepte per te nxjerre konkluzionin a po qellimin e hapjes se kesaj teme nga ana juaj!

Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    Behar Sa Per Gafa Vetevendosje Shkruhet Keshtu Dhe Jo Si E Ke Shkruar Ti
    Ka Moderator Ketu Qe Gjykojne Dhe Jo Te Gjithe Mund Ta Bejne Kete
    Nejse Une Mund Ta Kem Shkruar Gabim Por Di Cfare Kam Dashur Te Them Dhe E Nenvizova Me Siper Per Cdo Lloj Keqkuptimi

Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    Citim Postuar më parë nga pllugu
    Edhe njëherë:

Le të mbyllet tema sepse është raciste antishqiptare dhe nuk përkon me rregullat e forumit.

Për më tepër perandori botërore kanë sunduar edhe Xhengis Kani, e Timurlengu që nuk e kanë pasur një ditë shkollë, ndërsa ne kemi plot kuadro të shkolluar, që sistemi i kalbur i Unmikistanit nuk i lë të zhvillojnë vendin e tyre.
    Lale po ste pelqeu mos shkruaj...e kollajt eshte.
    sa per te kujtuar ka 4 vete qe e quajne kosoven pak te afte per tu perballur me sfidat e kohes dhe nje tjeter qe e konsideron aspak te afte...Une per ty se mbyll temen por do te debatoj derisa te gjithe te konsiderojne plotesisht te afte...

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    e kujt i bohet vone se 4 veta e paskan qujt te pa afte kosoven te vetqeveriset?

ca jan kto kater vete? ma merr menja se asni prej ktyne as se ka pa kosoven me sy naj here, por flasin duke u bazuar ne paragjykime
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    pyeti Derjansi, une per vete nuk kam votuar...

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •