lexoje dhe nje here dy rreshtat e fundit te citimit tend,dhe pranoje qe ke gabuar,ose e ke ber me vetedije!!kurse un e lexoj ashtu sic ti e ke shkruar!!Postuar më parë nga ANNUIT COEPTIS
Pak te afte!
Shume teafte!
Plotesisht te afte!
lexoje dhe nje here dy rreshtat e fundit te citimit tend,dhe pranoje qe ke gabuar,ose e ke ber me vetedije!!kurse un e lexoj ashtu sic ti e ke shkruar!!Postuar më parë nga ANNUIT COEPTIS
E ke gabim Behar!!!
Kam menduar se njerezit e kuptojne ku e kam pas piken, jo futja kot!!!une skam dale ketu ti kundervihem dhe te shaj njerezit e mi.mos me bej per budalla!!!une e di cfare kam shkruar dhe skam shkruar ate cfare ti mendon.SINQERISHT
.......NOVUS ORDO SECLORUM........
Duhet ta kisha bere me te qarte mendimin timI kerkoj ndjese nqs me keni keqkuptuar prej kesaj!!!te pakten tani e dini pikepamjet time, qe eshte e njejte me ate te cdo shqiptari.
Puna eshte se sdi si ta korrigjoj dhe ta bej me te qarte.Se u bera lemsh me miletin
ASPAK TE AFTE <------ Mungon si opsion.
The Revolution says " I was, ... I am, and ... I will be!!!".
RAF
Edhe njëherë:
Le të mbyllet tema sepse është raciste antishqiptare dhe nuk përkon me rregullat e forumit.
Për më tepër perandori botërore kanë sunduar edhe Xhengis Kani, e Timurlengu që nuk e kanë pasur një ditë shkollë, ndërsa ne kemi plot kuadro të shkolluar, që sistemi i kalbur i Unmikistanit nuk i lë të zhvillojnë vendin e tyre.
tani te pergezoj qe me ne fund pas shum kundershtimesh arrite ta pranosh si gabim dhe te kerkosh ndjes per ate qe ti ke shkruar me doren tende!!Postuar më parë nga ANNUIT COEPTIS
le ta marrim si gabim teknik njerzor,megjithate te gjitha citimet e tua tani e mbrapa do jene nen nje monitorium te rrepte per te nxjerre konkluzionin a po qellimin e hapjes se kesaj teme nga ana juaj!
Behar Sa Per Gafa Vetevendosje Shkruhet Keshtu Dhe Jo Si E Ke Shkruar Ti
Ka Moderator Ketu Qe Gjykojne Dhe Jo Te Gjithe Mund Ta Bejne Kete
Nejse Une Mund Ta Kem Shkruar Gabim Por Di Cfare Kam Dashur Te Them Dhe E Nenvizova Me Siper Per Cdo Lloj Keqkuptimi
Lale po ste pelqeu mos shkruaj...e kollajt eshte.Postuar më parë nga pllugu
sa per te kujtuar ka 4 vete qe e quajne kosoven pak te afte per tu perballur me sfidat e kohes dhe nje tjeter qe e konsideron aspak te afte...Une per ty se mbyll temen por do te debatoj derisa te gjithe te konsiderojne plotesisht te afte...
e kujt i bohet vone se 4 veta e paskan qujt te pa afte kosoven te vetqeveriset?
ca jan kto kater vete? ma merr menja se asni prej ktyne as se ka pa kosoven me sy naj here, por flasin duke u bazuar ne paragjykime
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
pyeti Derjansi, une per vete nuk kam votuar...
Krijoni Kontakt