pse vec serbisht di ti?Postuar më parë nga ANNUIT COEPTIS
knej na hape i teme sikur po tu digjte shpirti per kosove, po kadal kadal e qite ftyren e vertete, se sje gja tjeter vecse mbeturine greke ose serbe.
Pak te afte!
Shume teafte!
Plotesisht te afte!
pse vec serbisht di ti?Postuar më parë nga ANNUIT COEPTIS
knej na hape i teme sikur po tu digjte shpirti per kosove, po kadal kadal e qite ftyren e vertete, se sje gja tjeter vecse mbeturine greke ose serbe.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
kadal kadal po behet i jave dhe ju ne vend te pergjigjegjeni per temen po me akuzoni jo serb jo bullgar.
O lale sbehet fjale per mua, qofsha dhe armik apo shqiptari me i madh...Une dua te shtroj nje problem, te pakten une mendoj se eshte problem.
E ca rendesie ka kush jam une, po pate gje per temen shkruaje po spate na li rehat.
.......NOVUS ORDO SECLORUM........
me sa une po kuptoj tek ti,mendoj qe ti do jeshe nje perfektsionues i mire i gjuhes Serbe!!Postuar më parë nga ANNUIT COEPTIS
pikerisht edhe Serbet kan te njejtin shqetsim si kur ti,gjoja se kosovaret nuk jan te afte te qeverisin vetvehten!!
per te qen realist duhet pranu se kosovaret nuk jan aq perfekt per te qeverisur,
por ai qe e ndjen vedin shqiptar ne keto momente decizive, per kosoven duhet luftoj qe te ngrit imazhin e kosovarvet!
por keto problemet e keq qeverisjes dalin per dite ne cdo vend te botes,lere me ne kosov e shqiperi , madje Romano prodi u detyrua te jap dorheqje jo me larg se dje pikerisht nga nje mosmirqeverisje,
besoj te me mirkuptosh!
rilexojeni edhe nje here se cfare kam shkruajtur, nqs e keni lexuar ndonjehere dhe me pas pergjitgjuni, ose jo...Postuar më parë nga ANNUIT COEPTIS
por ama e vetmja gje qe skam thene sdo them dhe as sdo mendoj ndonjehere eshte te qenurit armik dhe antishqiptar...
Une nuk e hedh poshte kombin tim mik, as qe me vete ne mendje...por them se a ka gjera qe duhen korrektuar?cilat jane keto?dhe si mung ti korrektojm qe te ecim perpara???
Une jam realist dhe jo nihilist apo anti-shqiptar...
ANNUIT COEPTIUS!!Postuar më parë nga ANNUIT COEPTIS
keta dy rreshta jane cituar nga ti pak me lart!!cfar ke dash te thuash me kete!!????
Akte te tilla mund te behen shkas per nje prishje ekuilibri ne favor te atyre qe me
shume se kushdo tjeter kane dhunuar te drejtat e njeriut, te kombit SERB..
ky eshte citimi jot i plote!!!!!
16 shkurt 2007.
Nje shtet i ri po lind ne ballkan, nje shtet i dyte shqiptar. Aspiratat shekullore te shqiptareve per pavaresi duket sikur po i vjen fundi.Duket sikur finalizimi i endrres qindra vjecare do te mare nje pergjigje nga Keshilli I Sigurimit, i cili pritet se shpejti te diskutoje statusin Final te Kosoves....
Po sa te pergatitur jane vete Shqiptaret te perballen me kete? Jane ata te afte te lexojne midis rreshtave te PAKOS AHTISARI dhe te ndergjegjesohen se vetem nje qendrim dinjitoz mund ti shuaje atyre etjen e gjate per nje shtet krejt te tyrin???
Marr shkas te hap kete teme nga ngjarjet e fundit te cilat ndodhen ne Prishtine.Do te desha qe shqiptaret te tregonin maturi ne kete cast vendimtar, dhe jo te beheshin pre e inskenimeve dhe turbullirave te cilat Serbia me "zagaret" pa dhembe por qe ende arrijne te kafshojne disi, sic eshte Rusia, kane ideuar ne keto minuta te fundit agonije te nje Shteti i cili quhej JUGOSLLAVI dhe qe me ndihmen e te gjithe botes demokratike do marri nje shkelm te fundit.
Mendoj se shqiptaret duhet te tregojne maturi dhe qetesi.
Ata sduhet te behen fokusi i gojeve te liga, qe vec te keqen asgje tjeter si kane dashur shqiptareve. Duke u futur ne kete vorbull, shqiptari po humb shume. Akte te tilla mund te behen shkas per nje prishje ekuilibri ne favor te atyre qe me shume se kushdo tjeter kane dhunuar te drejtat e njeriut, te kombit SERB....
Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 22-02-2007 më 15:28
po pra
Rusia po mbeshtet serbine
Serbia na ka dhunuar historikisht
dhe ka derdhur gjak shqiptari deri ne 99. Tani ne menyre qe ti dergojme nje mesazh paqeje evropes dhe te marrim pavaresine cfare te bejme sipas teje?
Une smendoj se nje pavaresi e panjohur nga fuqite e medha eshte e vlefshme apo jo?Nqs eshte ajo cfare ju doni une terhiqem dhe kerkoj te falur publike per ato qe kam shkruajtur. por jam i bindur qe pavaresia te gezohet brez pas brezi duhet qe ajo te njihet.
Une jam kunder dhunes dhe pro diplomacise dhe mirekuptimit. por kete jo me shkjaun por me bashkesine nderkombetare, angli, amerike, gjermani, te cilet na nevojiten dhe te cilet duhet te na ndihmojne.
CFARE KA ANTISHQIPTARE KETU????
Akte te tilla mund te behen shkas per nje prishje ekuilibri ne favor te atyre qe me shume se kushdo tjeter kane dhunuar te drejtat e njeriut, te kombit SERB....
jo mer burr se sme ke kuptuar
Une kam dashur te them qe kombi qe ka dhuanuar me shume te drejtat e njeriut eshte kombi serb. Me ke kuptuar gabim.
Prandaj te them lexo jo akuzo...
po pranoje gabimin pra,thuaj qe e kam shkruar gabim,e mos me thuaj mu se e lexova gabom!Postuar më parë nga ANNUIT COEPTIS
megjithate po ta sjelli te frsket dhe ta vlersojn te tjeret se kush esht gabim une apo ti!!
Krijoni Kontakt