Close

Rezultati i Sondazhit: Sa te afte dhe te pergatitur jane shqiptaret te qeverisin plotesisht KOSOVEN?

Votues
27. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Pak te afte!

6 22.22%
  • Shume teafte!

4 14.81%
  • Plotesisht te afte!

17 62.96%
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 77
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    po me po se skeni faj ju, apo se sju dhimbte prapanica me TITOn dhe na kendoni tani!!!
    Pse se kerkuat atehere pavaresine?apo se ishte Jugosllavia e forte, leviznit pa viza ku tju donte qefi e punonit si gasterbajtsa neper evrope dhe na benit pordhe se ne skishim leke kur u hapen kufijte.
    tani qe kaluat lumin thoni te dhjefsha kalin, qe i bie Evropa qe ju ndihmoi mos te vriteshit e te priteshit prej shkiut.
    KUJT JE TU I FOL TI ME!
    1981: kemi pasur gjithë të mirat, me hangër me pi, veshë e mbathë. Po u bënë demonstratat për të kërkuar shtet. Kishim të gjitha po nuk kishim shtetin, dhe këtë e kërkuam.
    Në demonstrata tjera, të kohëve të mëvonshme, nuk kishte bukë për të ngrënë këtu, se si mbijetuam zoti e di. Prapë demonstratat për të kërkuar shtetin vazhdonin, dhe nuk u ndërprenë.

Hajt ti se e dimë na ma mirë kush është TITA, s'ke çfarë na tregon ti neve për të.

i/e regjistruar Maska e ANNUIT COEPTIS
    Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    ti e dike me mire he?
    sa vjec je ti pllug qe po na tregon Titon?Flasim bashke po stu mbush menja, dhe kete spo ta them nga mendimi im po do te citoj mendimet e rreth 30 bashkekombesave tane po te tu me shume qe jetojne ketu ku jam dhe une...
    po te duash ti degjosh me bej nje ze.
    .......NOVUS ORDO SECLORUM........

Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    Citim Postuar më parë nga pllugu
    Njeriu me më pak logjik je ti.
    Si mendon ti se të besojmë ne se ti je shqiptar?
    Po ti je shkja more, po ku vie shqiptari këtu të thotë se ne nuk jemi të aftë?
    Hajt se s'ki faj ti. Fajin e kanë këta shkijet e mëdhenj që të lënë të shkruajnë këtu shkrime raciste antishqiptare.
    Heej nanen e shkijeve kur kemi sundu na Romën, Bizantin, e tërë Europën e Azinë, e tash del ni kopil që s'dihet me ke e ka ba nana, e fol fjalë muti.
    TURP.
    Pllug mos e tepro shume.Po spate interes te tema mos shkruaj me.ose meso SHQIP dhe flasim bashk.Perndryshe do te detyrohem te te raportoj tek MODERATORET

Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    Citim Postuar më parë nga pllugu
    1981: kemi pasur gjithë të mirat, me hangër me pi, veshë e mbathë. Po u bënë demonstratat për të kërkuar shtet. Kishim të gjitha po nuk kishim shtetin, dhe këtë e kërkuam.
    Në demonstrata tjera, të kohëve të mëvonshme, nuk kishte bukë për të ngrënë këtu, se si mbijetuam zoti e di. Prapë demonstratat për të kërkuar shtetin vazhdonin, dhe nuk u ndërprenë.

Hajt ti se e dimë na ma mirë kush është TITA, s'ke çfarë na tregon ti neve për të.

Shqiptaret e kane keq kur e fillon dhe i shan por ketu eshte forum dhe une nuk dua te filloj llafe e debate koti se sishte kjo arsyeja qe kam hapur kete etme.Une kerkoj qe njerezit te debatojne ne menyre konstruktive dhe jo si shtaze. Ju lutem bejeni punen tuaj si moderator dhe bejini derman ketij PLLUGUT se ma ka degjeneruar temen, komplet jashte saj....
    Faleminderit
    D.D.

sa homo qe jeni ju serbet annuito. popull homosh ne pergjithesi

Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    Citim Postuar më parë nga proscriptor
    sa homo qe jeni ju serbet annuito. popull homosh ne pergjithesi
    Radikalizimi i popullsise eshte fenomen i vjeter. Por fenomen si ky mbizoteron ne shoqerine tone. Edhe pse pakice ata ia arrijne qellimit te degjohen dhe fjala e tyre le shije te hidhur tek ata te cilet i gjykojne problemt me objektivizem dhe tolerance.
    Serbet dhe kushdo armik tjeter jeni ju te cilet me nje perde syve ecni perpara.duke mos njohur te metat ska ecje perpara.Me mire nje kritike e thelle sot se sa nje deshtim neser....

Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    desha vetem te shtoj se eshte shume e kollajt per mua te ngre ne qiell UNIN shqiptar, dhe besomeni jam teper i afte per kete.nuk kam pse tjua deshmoj se si qysh dhe tek por po ju them kaq, vendosini argumentat dhe piedestalet tuaja ne baze sigurte qe te mos shemben si shtepite ne rere.
    Une jam krenar qe jam shqiptar!!!por ketu spo diskutojme mbi mua PLLUGUN a ku di une. Ketu po diskutojme te metat.Une them se ka.dhe kembengul ne ndreqjen e tyre.
    JENI TE SIGURTE PER TE KUNDERTEN???URDHERONI DHE DISKUTOJME!!!

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ani bre shoq
    grij sallatë grij se ma së mramti vetë ki me ngranë.

Ah ndal t'a përkthej Enverçe:

Grij sallatë sa të duash, se në fund vetë do t'a hash. Në temën tënde nuk po merr pjesë më askush, sepse e ke diskredituar veten, me gënjeshtra antikombëtare që nuk i merr parasysh askush.

Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    Ma perkthe pak serbisht se duhet ta njohesh edhe ate gjuhe!

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    Annuit, po ik o burre i dheut ne forumin serb, mos u sforco kot, se nuk te del.

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •