Sa pėrgjigje e menēur. Nėse mendon... je... nėse nuk mendon...Postuar mė parė nga cimmy
Njeriu i menēur e di pikėrisht se si ėshtė e ēfarė ėshtė, tė tjerėt vetėm mendojnė se janė ashtu apo kėshtu!!
hajt pėrshėndetje o shqiptarė
Sa pėrgjigje e menēur. Nėse mendon... je... nėse nuk mendon...Postuar mė parė nga cimmy
Njeriu i menēur e di pikėrisht se si ėshtė e ēfarė ėshtė, tė tjerėt vetėm mendojnė se janė ashtu apo kėshtu!!
hajt pėrshėndetje o shqiptarė
I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps
Mendoj budallai apo i mencuri duket ke ato qe flet,
nuk varet nga fakti flet shume apo pak.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Postuar mė parė nga bebushja
jam dakort me ty bebushja !!! por dua te them edhe nje gje shtese !!! ai qe mencurine e perdor per qellime te keqija nuk mund ta quaj me te mencur !!! e quaj dinak !!! pekte te gjitheve !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
me nje fjale : memecet jane njerez te mencur, ku mi gjeni keto parulla marksiste leniniste mor aman
apo lexoni akma librat e dulles
jo mo inside man e ngaaterrove nje cik,nuk eshte puna te memecet eshte tjeter gje ajo,ajo eshte thjesht semundje dhe aty nuk shfaqet deshira e njeriut se kur do apo jo te flasePostuar mė parė nga Inside_man
Sot heshtja eshte derivat i paditurise per te mos u shprehur pak me #.
Ai qe flet ndoshta ka propabilitetin te gaboje me shume me fjalet e tij dhe si rrjedhoje te mesoje e ti permiresoje me shume ato.
Nuk ka asgje me dramatike dhe te qarte se heshtja sot nenkupton vetem thatesine e shpirtit...
Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi
Jo, nuk eshte e vertete! Njerezit qe nuk flasin, jane pa pike bote ne karakterin e tyre! Edhe e folura ka nje limit, por me duket anormale te thuash qe sa me pak te flasesh, aq me i mencur je! Pffff, shume kot! Njeriu duhet te flase, qe te le nje "njolle", jo te rrije si kengetaret e BBF kur i ftojne e TOP SHOW!!! Apo jane te mencur ata, meqe nuk flasin fare....kete nuk e kam per te gjithe kengetaret!!!
Meowwwwwwwww?
une do thoja se me i mencur eshte ai qe flet ne momentin e duhur...
Postuar mė parė nga engjellorja
edhe une keshtu them............ai qe flet ne momentin e duhur,dhe thote gjene e duhur.![]()
dont worry be happy
Krijoni Kontakt