Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 81
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Korca_Reli
    Po te bej nje pyetje te thjeshte: me nje shoqe a mund te fleni bashke ne nje krevat? po me nje shok?.
    Pikerisht kete dua te them
    posi ta jap une pergjigjeN!!
    kur i them shok i them shok nuk i them dashnor per te fjetur me te !
    kete pytje do ishe mire ti beje vetes tende qe kundrejt shoqes tende paske pasur te tjera arsye !!kur te them ty te gjitheve atyre qe mendojne si vetja jote ..
    pastaj pse nuk i thua dashnore apo te dashur se sa sorrollatesh keshtu duke e quajtur shoqe ! se me shoqen nuk mund te flesh dot ne nje krevat ..
    po kjo me duket pyetje shume e cuditshme !!!i

respekte ke dhe nga une ..

Ska shoqeri mes dy gjinive flas te pakten nga pervoja ime.
    Kryemafiozi hajduti me i madh i popullit shqiptar del perseri kryhajdut bashkie.

Citim Postuar më parë nga alnosa
    posi ta jap une pergjigjeN!!
    kur i them shok i them shok nuk i them dashnor per te fjetur me te !
    kete pytje do ishe mire ti beje vetes tende qe kundrejt shoqes tende paske pasur te tjera arsye !!kur te them ty te gjitheve atyre qe mendojne si vetja jote ..
    pastaj pse nuk i thua dashnore apo te dashur se sa sorrollatesh keshtu duke e quajtur shoqe ! se me shoqen nuk mund te flesh dot ne nje krevat ..
    po kjo me duket pyetje shume e cuditshme !!!i

respekte ke dhe nga une ..
    rrespekte per ty alnosa por nga pervoja ime edhe e shum atyre qe njof . nuk ka shoqeri mes mashk e fem.
    Ja ti paske i shok por ska per te zgjat shum ashtu se do komplikohen gjerat. Ja do zihet me te dashuren ai ose ti me te dashurin edhe ne hidherim e siper keni per ti fola ca gjera qe zduhet edhe pastaj lindin gjera qe zduhen lind.
    Kryemafiozi hajduti me i madh i popullit shqiptar del perseri kryhajdut bashkie.

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Njeriu duhet te udhehiqet nga arsyeja,Dhe eshte kjo ajo qe e dallon nga kafshet.Jam me alnosa,kur i them shok e kam shok e jo te dashur.
    Wild and crazy can't be lazy

your "wrost" nightmare Maska e Militik
    Anëtarësuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    A mund te te bej nje pyetje?
    Ku ndryshon shoku me te dashurin?
    Arsyeja balancon instiktin me moralin te cilet jane gjithnje ne kundershtim me njeri tjetrin.

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Po besoj- por ama si cdo gje ne jete - me karar! Gjerat kalojne kufiret qe zduhen vetem nqfse NE i lejojme! Kshq kujdesni- nqfse doni shoqeri te paster- mundojuni ta mbani sa me te paster!

How can she fall, if there is no one there to catch her

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Po,besoj.Shoqerine me te afert e kam me nje cun.Mgjth varet shume dhe nga karakteri i njerezve,me njerez qe shoqerine me nje femer e perkufizojne vetem ne terma krevati s'mund te egzistoje kurre nje shoqeri e tille.E perderisa ne Shqiperi jane ne shume raste akoma ne zine e seksit,s'e konceptojne si te paster nje shoqeri te tille.Mgjth shqoeria shqipetare po evoluon,do vije momenti qe si femrat ashtu dhe meshkujt do perjetojne lirine seksuale e keshtu do munden t'i japin nje perkufizim te ri shoqerise mashkull-femer.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar më parë nga Korca_Reli
    Edhe une ate besoj por te gjitha femrat kundershtojne.
    Pershendetje.
    ca kundershtojne aman ...eshte e vertet....shume ralle jane ata cuna qe te duan me te vertet si shoqe.
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

USER NE ALBASOUL Maska e hari_sweet
    Anëtarësuar
    14-06-2003
    Vendndodhja
    Greece Athens
    Postime
    22

Po besoj verberisht

Nuk ka gje me te bukur se shoqeria ne raportin mashkull femer . Por kujdes duhet te jeni ne cdo moment te vedijeshem per ate cka mendoni dhe shprehni . Shoqeria me shoqen time me te mire me ka bere te ndjehem shume mire ne shume raste ashtuu sic me ka bere edhe keq

Faleminderit : Hari
    UNE JAM AI HaRi_SwEeT (HARIS)

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anëtarësuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    Gocat gjithmon kerkojne ta ndertojne nje shok, por fatkeqsisht cunat jan krejtsisht ndryshe .

Kur shoqeria kalon nje koh te perkohshme cunat e shikojn me nje sy tjeter dhe per hatrin e shoqeris, Gocat bien ne prehrin e tyre, pa e kuptuar .

Keshtu qe shoqeria nuk ka jet te gjat midis dy gjenive ,vet natyra eshte fajtore si Goca ashtu dhe Cuni jan te pa fajshem .

Me pelqen shoqeria midis meje dhe nje Goce ,fatkeqsisht ajo do te mbetet vec nje ender si dhe per pjesen me te madhe te njerzimit .

Nuk behet fjal per nje mrekulli qe mund te ndodhi dikush munde ta ket realizuar por keta njerez qendrojne vec neper Romane te shkruar dhe jo ne realitet

Faleminderit per interesin qe po tregoni ,por do tju lutesha vec pak me konkret ne mendime, sepse vet gjinit nuk na japin mundsi qe te jemi vetem shok .

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shoqëria "Bashkimi" në 100 vjetorin e saj.
    Nga Fiori në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-11-2010, 20:34
  2. Dëshmitarët e Jehovait dhe vetvrasja
    Nga Arrnubi në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 30-12-2008, 06:38
  3. Bursa
    Nga Gerrard në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 13:42
  4. Çfarë është shoqeria për ju dhe sa i besoni asaj?
    Nga ^AngeL^ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-10-2006, 06:55
  5. Shoqëria politike dhe demokracia
    Nga Albo në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 08:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •