Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 81
    azagori Maska e Korca_Reli
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar më parë nga Clauss
    mendimi qe mund te shikoj nje shok te dale nga dushi plus aromen me ben te largohem nga tema.
    Kesaj i thone demokraci te hysh e te dalesh kur te duash(shaka)

Nuk eshte e thene se gjithmone do biem dakort me mendimet e njeri tjetrit

Pershendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga Korca_Reli : 16-02-2007 më 15:49

i/e regjistruar Maska e Anisa_Itali
    Anëtarësuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    diku ne bote por destionacioni eshte vlora.
    Postime
    35
    Citim Postuar më parë nga Korca_Reli
    Kesaj i thone demokraci te hysh e te dalesh kur te duash

Shoqeri e sinqert mes nje cuni dhe nje goce mund te kete por eshte e veshtire,sepse ka momente qe te dy te gabojne jo vetem mashkulli por dhe femra dhe ne kete pike asgje ska me kuptime.Ne shoqeri ndodhin shume gjera qe nuk arihen te shpjegohen sidomos ne nje shoqeri mes nje mashkulli dhe nje femre,pastaje varet nga raporti qe kane ndertuare me njeri tjetrin.Ka shoqeri ku njeri nga te dy eshte i dashuruar por nuk shprehet sepse ka frike te prishe shoqerin,dhe kjo eshte gje jo e bukure,sepse shikon personin qe ti e konsideron (shoke ose shoqe) te vuaje.E do te thoja qe shoqeri 100 % mes nje mashkulli dhe nje femre nuk egziston,pervec disa rasteve te vecanta.Dihet qe nese kalon shume kohe me nje shok ose me nje shoqe vine nje dite qe e shikon me nje sy tjeter dhe kjo ndodhe per fajin e askujt eshte ligje i natyres e asgje me teper.Me respekt ANISA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Po besoj.Nje vajze me nje djal ne lidhje shoqerore eshte shume e rendesishme, meson si mendon nje djal.Cila eshte serioziteti ne shume per vajzat,si i shikojne etj.Kam ne shoqeri me shume djemt sesa vajza.Djemt jane me te sinqert sesa vajzat.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Je me shoqen tende per pushime,fle ne nje dhome.Vajza ben nje banje dhe del nga dushi ashtu e lagur dhe ne trup ka veshur vetem aromen e saj.
    ME THONI SE CILI MASHKULL MUND TA DUROJE KETE???

PERSHENDETJE TE GJITHEVE
    Per fillim, pyet Edi Ramen!

Ok lere te bejme pak heshtje parazgjedhore

Ti ndoshta s'do e duroje por ai mashkulli i shoqes sate a do ta duronte ciftin tend te fleje ne nje dhome me te dashuren e vet?

Kesaj radhe ke bere nje hipotetizim te pamundur, me duhet te them.

Pse, vetem nje shoqe paske ti?
    Me sa di une kur shkohet ne (det) pushime me shoqeri nuk shkohet vetem me nje shok ose nje shoqe. Ne secilen menyre vajtja e tille do te thote dy gjera: ose ke pretendime ndaj atij shokut, ose ndaj asaj shoqes!
    Dhe pergjegja e secilit do te jete negative: (kush do vije tjeter?) jo nuk vij!
    Si e shokut si e shoqes. Se ne rastin e kundert kaa prap dy kuptime:
    1.shoku yt te do per seks, dhe
    2. (alternativa) "shoqja" nuk paska qene shoqe e sinqerte, asnjehere;
    por gjate gjithe kohes paska shpresuar t'i beje ndonje propozim te kesaj natyre, "armiqsore".

Mendoj se situata e pershkruar eshte edhe logjikisht e veteliminueshme, nuk ka mundesi te ndodhe as teorikisht para se te thyhet kushti primar "SHOQERIA".

Sidoqofte, ka qe mendojne edhe me ndryshe...

Pershendetje
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Mbas nje debati qe kisha me nje vajze rreth pyetjes:a mund te kete shoqeri te vertete ndermjet dy sekseve pa menduar "krevatin" nuk mora pergjigje.
    Nga ana ime mendoj se eshte e veshtire per te mos thene e pa mundur.
    Nje shembull i vogel:
    Je me shoqen tende per pushime,fle ne nje dhome.Vajza ben nje banje dhe del nga dushi ashtu e lagur dhe ne trup ka veshur vetem aromen e saj.
    ME THONI SE CILI MASHKULL MUND TA DUROJE KETE???

PERSHENDETJE TE GJITHEVE

Personalisht besoj te nje shoqeri e tille dhe e kam prej vitesh..
    Sigurisht qe shoqeria ekziston sepse jemi njerez mbi te gjitha qe respektohemi dhe na respektojne!
    E di qe eshte e veshtire te gjendet nje shoqeri e tille po mund tju them se ekziston,nuk mund te jete shume e madhe ne numer sepse sic i thone fjales,miqte i numurojme ne gishtat e dores!
    Po shoqeria mashkull_femer ekziston dhe mendoj se eshte akoma me e paster se shoqeria midis femrave vete..

respekte
    "Carpe Diem"

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Normale qe ekziston kjo shoqeri. Une personalisht kam nje shoqe qe ne femijeri, shkoj te shtepia asaj si ne timen dhe gjithashtu edhe ajo vjen ne shtepine time, gjithashtu dhe prinderit tane njihen e takohen, gjithashtu dhe ne raste hidherimesh e festash shkojme familjerisht. Dhe kjo eshte vetem ne sensin e shoqerise, nje shoqeri prej vitesh.

Lukas

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga ^lukas^
    Normale qe ekziston kjo shoqeri. Une personalisht kam nje shoqe qe ne femijeri, shkoj te shtepia asaj si ne timen dhe gjithashtu edhe ajo vjen ne shtepine time, gjithashtu dhe prinderit tane njihen e takohen, gjithashtu dhe ne raste hidherimesh e festash shkojme familjerisht. Dhe kjo eshte vetem ne sensin e shoqerise, nje shoqeri prej vitesh.

Lukas
    Gezohem shume per ju>>

Ju qenkeni shoke e shoqe te vertete. Ua marr lakmi.

Sa here keni qene ne pushime verore bashke me ate shoqen dhe keni rezervuar je dhome te veteme te perbashket, me dush brenda?

Dhe sa here te ka ndodhur qe kjo shoqja jote te dale prej dushit ashtu fillak sic e ka bere nena dhe te hyj ne dhomen ku gjindesh ti plotesisht e ekspozuar?

Po mendoj, kjo eshte nje situate e dhimbshme, shume prekese. Po ta shihja ne film kete skene, do te kisha qare me lote...

Te me falesh por njeriu normal; Me mend; nuk del as para shoqes e ekspozuar se jo me para shokut. Nuk eshte kulture, kuptohet per nivelin e (ulte te) kultures sime.

P E A C E
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    o katnara me i dhom ti fle me te dashmen nuk fle me shoqen.
    kur shko me shoqni cdonjeni ka dhomen e vet. ene me i familje goca ka dhomen e vet ene cuni dhomen e vet
    no glove no love

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga TikTak
    o katnara me i dhom ti fle me te dashmen nuk fle me shoqen.
    kur shko me shoqni cdonjeni ka dhomen e vet. ene me i familje goca ka dhomen e vet ene cuni dhomen e vet
    looool, sa do e thoja kete po Tiku eshte me i shkathet .

Pse do flesh me shoqen me nje dhome , dhe pse u dashka me be dush ajo ne pranine tende ? Ne mes nje shoqe dhe shoku nuk ndodhin keto gjera . Qashtu .
    C'u be kshu , deti kos ? Ncuq .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

azagori Maska e Korca_Reli
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Po e them edhe nje here se une po flas per nje shoqeri 100%.Po te shkojne me pushime 2 meshkuj do flene ne nje dhome,pse jo?!(flasim per meshkuj e jo pushta).Me nje vajze nuk mund ta besh kete.
    Sigurisht qe ka shoqeri mes dy sekseve por eshte si peu qe po e terhoqe pak keputet.
    Me pak fjale do shume kujdes.
    Shembulli qe dhashe eshte pak extrem por e dhashe qe ta kuptoje edhe ai qe ka shkruajtur si me poshte

Te me falesh por njeriu normal; Me mend; nuk del as para shoqes e ekspozuar se jo me para shokut. Nuk eshte kulture, kuptohet per nivelin e (ulte te) kultures sime
    .

Ose disa nuk e kane kuptuar temen,ose une e kam shkruajtur gabim

Ju pershendes te gjitheve

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shoqëria "Bashkimi" në 100 vjetorin e saj.
    Nga Fiori në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-11-2010, 20:34
  2. Dëshmitarët e Jehovait dhe vetvrasja
    Nga Arrnubi në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 30-12-2008, 06:38
  3. Bursa
    Nga Gerrard në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 13:42
  4. Çfarë është shoqeria për ju dhe sa i besoni asaj?
    Nga ^AngeL^ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-10-2006, 06:55
  5. Shoqëria politike dhe demokracia
    Nga Albo në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 08:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •