Kendje nga ne e thone nganjeher nje shprehje
"sHOQERIA MES MASHKULLIT DHE FEMRES OSE PERFUNDON NE SHTRAT OSE PUSHON SE EGZISTUARI"
Une personalisht nuk besoj ne kete thenje,por...
Kendje nga ne e thone nganjeher nje shprehje
"sHOQERIA MES MASHKULLIT DHE FEMRES OSE PERFUNDON NE SHTRAT OSE PUSHON SE EGZISTUARI"
Une personalisht nuk besoj ne kete thenje,por...
Llogjike???Postuar më parë nga Korca_Reli
Pse te mos shkojne? Pse kjo e prish nje miqesi?
E cte keqe ka nese perfundon ne shtrat?
Varet si e quan ti shoqerine.Une per vete mendoj se eshte per ti bere njerezit te rrine bashke,ti besojne shume njeri -tjetrit.Cte keqe ka nese shkojne? Pse duhet se s'ben te perfundoje?
Mund te perfundoje si dashuri por jo si miqesi.
PSh jot eme me tet ate nuk kane qene ne shtrat? Jane miq tani apo lovers?
Jane miq,dashuria konsumohet nje dite kurse miqesia jo.Miqesia s'bazohet ne ato qe bazohet dashuria.Dashuria eshte ndjenje,miqesia lidhje.Dhe kjo perben nje ndryshim.
Ndryshuar për herë të fundit nga Militik : 01-03-2007 më 09:03
Sipas meje kjo eshte nje dukuri dhe nevoje krejtesisht normale. Besoj se ska ca bojm muhabet ne ket teme per arsye se keshtu ne nje menyre japim aktualitet puneve qe duhet ti eliminojme nga e perdithshmja jone.
Normalisht qe njerezit jane formuar te jetojne dhe te shoqerohen ne mes veti. Pa mare parasysh se a jane femra apo meshkuj.
Gjithe neve jemi njerez ore. Cne kjo ndarje keshtu femra / meshkuj.
Shume qesharake.![]()
Ndyshe eshte nje shok dhe ndryshe nje shoqe. Eshte pak turp ta them por shoqeri te paster kam vetem me te shemtuara se te vret zoti te besh shoqe nje bukuroshe. Megjithate mesa kam pare femrat besojne pak ne kete lloj shoqeria dhe kane shume besim qe ti besojne me teper nje mashkulli sesa nje femreje nderkohe ne meshkujt i shohim gjerat me seksualitet , nje femer qe te qendron prane te reflekton me teper seks sesa ndonje gje tjeter.
Une personalisht besoj.Ne pune edhe ne shoqeri,kam edhe shoke edhe shoqeE gjitha konsiston ne faktin qe kam ditur te njoh dhe te mas distancat e kufirit shoqeror,dhe kjo me ka sherbyer qe te kem nje raport te mire shoqeror me shoke ne pune dhe jashte saj.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Asriana : 02-03-2007 më 05:41
Une e hapa kete teme mbas nje debati qe kisha me nje vajze.(lexo mesazhin #1)Postuar më parë nga alnosa
Une ne asnje menyre nuk them se nuk mund te dalesh per kafe me nje shoqe por them se nuk mund te jete shoqeria sikurse midis sexit te njejte(qofte mashkull apo femer) pra ne cdo moment duhet te kesh nje distance.Shumica ngaterohen pak me kete teme (mbase edhe une e kam shprehur gabim).
Po te bej nje pyetje te thjeshte: me nje shoqe a mund te fleni bashke ne nje krevat? po me nje shok?.
Pikerisht kete dua te them
Respekte
Kuptohet,sigurisht qe egziston se gjysma e njerezve femra jane keshtu njerez mos thuani "pse nuk del per kafe me femra"? por puna eshte se deri ku mund te shkoje dhe a eshte njesoj me ate te personeve te te njejtit seks.
PS:Nga Korca jam!
Femrat i shohin gjerat jo me djallezi si djemte. Nese une kam nje shok e shoh si shok dhe asgje me shume. Ashtu sikur kam nje shoqe e respektoj, ashtu respektoj edhe nje shok. Por djemte nese i ke shoke fillojne komentojne cdo gje tenden. Nese do te pyesnit gjithmone jane ata qe e prishin nje shoqeri
Meriton me shume dhe kenaqu me aq!...
Ajo qe the eshte typical bullshit.Nuk eshte e vertete se vajzat jane me te sinqerta se djemte.Varet nga vajza dhe nga djali.Nje shok i vertete te sheh si shoqe dhe shoket komentojne njeri tjetrin.Cdo njeri kur vepron mendon se ka te drejte,shoket jane ata qe na tregojne ate pjese tonen qe ne nuk e shohin dot.Prandaj mos fol per pune komentesh.
Ne pergjithsi shoqeria femer-femer mund te jetoje gjate por edhe mund te mbyllet keq.Plot here vajzat ankohen sesi "shoqet" e tyre ua fusin prapa kraheve dhe cuditen me ligesine e tyre.
Vajzat mund te jene delikate(jo te tera) por jo te pafajshme.Nuk ka njerez te "pafajshem" nese fajesi quhet nese nje djale pelqen nje vajze qe e ka shoqe dhe i shkon mendja per $ex me te. Ky eshte nje mendim,nje instikt,jo nje veprim.Kur te martohesh,burrin nuk do e kesh shok????
Ato martesa qe bazohen ne miqesi qendrojne.Prandaj mos kini frike nga shoqeria mashkull-femer.
Postuar më parë nga Korca_Reli
hahha jo nuk ka shoqeri..jeta e ka tregu ket gje![]()
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Krijoni Kontakt