ata nuk hyjne ne shoqeria mashkull femer ata kane nje shoqeri te tretePostuar më parë nga DI_ANA
ata nuk hyjne ne shoqeria mashkull femer ata kane nje shoqeri te tretePostuar më parë nga DI_ANA
shoqeria mashkull femer ekziston ,po jo kaq e egzagjeruar sa e beni ti RELI .
te shkosh te flesh ne nje dhome me shokun ,po me mire fli ne nje krevat se shok eshte ??ky eshte mendimi im ,se dhe une kam shok po jo ndonje sa te shkoi me pushime me te dhe te them jemi vetem shoke ,,nje pershendetje hi ,by ,eshte me e mire .....
Postuar më parë nga DI_ANA
hahahahaha e kam nji "shoqe" nga keta por vetem ne telefon ...![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Shoqeria mashkull - femer, e besoj megjithate me shume rezervime.
Psh. nese eshte nje shoqeri e re prej 2-3 vitesh athere do kisha shume rezervime per t'a besuar kete shoqeri. Ne fund te fundit ndjenjat midis dy vetave lindin pa komande nga asnje, dhe dy veta kur bien ne dashuri me njeri tjetrin bien sepse ndihen rehatshem te flasin bashke.
Por nese eshte shoqeri e vjeter, sidomos kur lindin sepse e konsideron tjetrin si moter/vella, athere s'do kisha asnje problem me kete shoqeri, sepse e sheh personin ne prizmin e dashurise vellazerore, dhe s'te shkon nepermend asnje dashuri tjeter me te.
Plus qe ne nje shoqeri te paster, asnje nga palet s'e ve veten ne pozita kompromentuese, per vete natyren e ndjenjave asnje sdo ndihej ok ne raste te tilla.
po mir mi aman,po nuk te digjet telefoni kur flet me ate?ncncnc deri ktu ka arritur rraca njerezore sa te behet me keq se kafsha.te shkoi me seksin e njejt.nejse mos dalim nga tema po per mendimin tim nuk ekziston ajo shoqeri sepse ne mos heret a vone kjo shoqeri do ket probleme te ketij lloj.Postuar më parë nga Dorontina
Reli urime per temen,eshte mjaft e goditur.
mendimi im eshte ky;
shoqeria 100% mund te eksistoje por kjo patjeter me nje kufi,
sepse neqofte se ke nje shok per koke si i thone fjales ,mund ta mbash
kete shoqeri por deri ne nje kufi jo te shkosh e te kalosh pushimet llafi vjen,me te sepse nuk flen dot ne nje dhome me shokun vetem per vetem
sepse do apo sdo ti dicka do te ndodhe.
une e ruaj shoqerine e gjimnazit dhe kam nje shoqeri te persosurr
,dhe gjithmone e vleresoj ndihmen e shoqerise sime per cdo gje qe te kem
aty gjej perkrahje dhe jap kuptohet,por nuk e di si do reagoja nqs nje shoku im do me ftonte ti kaloja pushimet vetem per vetem me te ,jo vetem tani qe jam e martuar por edhe me pare kur ishim ne shkolle,n.q.s. do shkonim te gjithe si shoqeri po. megjithate ne shoqeri ka patjeter nje kufi.....
Pajtohem me ty elbasanlliu ......e kam taku ket njeri (i huj) ne nji udhtim ne aeroplan ai ishte per nji mision te UNMIK une fola frengjisht me te po ai flitete shqip me impresionoi qe flet aq bukur shqip dhe normal i bena respekt e komplimente dhe shkembym emailat dhe numrat e telefonit e nji dit me thirri e me tha qe asht martu me nji shqiptarPostuar më parë nga elbasanlliu_20
...qka te them ? a mundesh ti perzihesh dikujt ne jeten .....por ai me mesoi qe ne KS jan hapur shum (diskoteka kafe )vende per ta .....qka te them une ,po shteti i ka keto gjera ne dorê e jo unê ...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Pa dashur ta zgjas,eshte tamam ajo qe une nenkuptoj.Besoj se i the te gjitha,e dhe shpjegimin me mire se une qe hapa temenPostuar më parë nga zhorzhi
Pershendetje
Edhe une po flas pikerisht per kete gjePostuar më parë nga alnosa
pershendetje
Un them qe kur lahet shoqja, te lahesh edhe ti Reli me te. Atehere e shef se sa shoqeri e forte eshte. LOL
Krijoni Kontakt