Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 81
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga TikTak
    o katnara me i dhom ti fle me te dashmen nuk fle me shoqen.
    kur shko me shoqni cdonjeni ka dhomen e vet. ene me i familje goca ka dhomen e vet ene cuni dhomen e vet

TikaTak flm qe me ke ndihmuar dhe ti ne shpjegim, por varet se cfare ka dashur te thote me ate, pastaj ndoshta ndoshta mund te jete dhe manjak edhe ti ma mer mendja e di se manjaket imagjinojne lloj lloj skenash, pavaresisht se asnjeher nuk u behen realitet.

Lukas

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga ^lukas^
    Baptist nuk e di cfare mendimesh paske ti, por kjo qe thua ti nuk ka ndodhur asnjeher, e theksova se eshte shoqeri e paster e pa asgje tjeter ne mes. Une as e imagjinoj ndonje skene te atile, apo caste te tjera te ngjashme si keto qe thua ti. Sic e theksova eshte nje shoqeri mese e paster.

Lukas
    Ti tjera here lexo mesazhet para se te pergjigjesh se une pikerisht ate pothoja vraje trurin pak, -vec kujdes monitorin!

Se une po thoje qe miqte e vertete nuk mund ta bijne veten ne situate te tille dhe se qysh ne fillim kisha cekur se pyetja eshte e pacendrueshme dhesi e tille pa mbeshtjetje ne logjiken e gjerave reale.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Korca_Reli
    Mbas nje debati qe kisha me nje vajze rreth pyetjes:a mund te kete shoqeri te vertete ndermjet dy sekseve pa menduar "krevatin" nuk mora pergjigje.
    Nga ana ime mendoj se eshte e veshtire per te mos thene e pa mundur.
    Nje shembull i vogel:
    Je me shoqen tende per pushime,fle ne nje dhome.Vajza ben nje banje dhe del nga dushi ashtu e lagur dhe ne trup ka veshur vetem aromen e saj.
    ME THONI SE CILI MASHKULL MUND TA DUROJE KETE???
    ti the a mundet me pas shoqeri mashkull femer ?, une po te them po , por shembulli qe ke marr ti femra e lagur del nga banjo etj etj etj etj qfar shoki deshet para teje hej ....duhet me kerku falje po shkoj ne banjo e ti ik , mbulo koken me jorgan _e mos merr frym...

jo nese je aq afer e vetun me nji dhom, aty nji bela asht .....ska aty shoqni veq nese jeni tuj e prit trenin
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    182
    ku ka shoqni aty mer daje po vazhdo detyren qe ke,dhe tregoje veten je apo jo burr!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    182

qetesia_e_shpirtit_m

Citim Postuar më parë nga YaSmiN
    Po besoj.Nje vajze me nje djal ne lidhje shoqerore eshte shume e rendesishme, meson si mendon nje djal.Cila eshte serioziteti ne shume per vajzat,si i shikojne etj.Kam ne shoqeri me shume djemt sesa vajza.Djemt jane me te sinqert sesa vajzat.
    hallall te qofte per kete qe ke then!ja ku na e pranuan edhe vet vajzat qe ne djemt jemi me te sinqert!

azagori Maska e Korca_Reli
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar më parë nga Dorontina
    ti the a mundet me pas shoqeri mashkull femer ?, une po te them po , por shembulli qe ke marr ti femra e lagur del nga banjo etj etj etj etj qfar shoki deshet para teje hej ....duhet me kerku falje po shkoj ne banjo e ti ik , mbulo koken me jorgan _e mos merr frym...

jo nese je aq afer e vetun me nji dhom, aty nji bela asht .....ska aty shoqni veq nese jeni tuj e prit trenin
    Te gjithe vertitemi reth te njejtit mendim por disa nuk duan ta pranojn

Pershendetje

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    Po shoqeria mashkull_femer ekziston dhe mendoj se eshte akoma me e paster se shoqeria midis femrave vete..

respekte
    200% pajtohem me ket fjali ...shoqeria me nji mashkull asht ma e paster se mes femrave ...nji dit aq jam idhnu ne nji femer (stjuardese) shoqe e imja.
    i kam then femna asht aq budalle qe veq mashkujt mujn me to ate e kapi nji efori hahahahahaha qesh qesh qesh dhe me tha une me mashkuj smuj HIQ ! po me pedera ? me pedera tha po
    =========
    me falni per vicin e vertet....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Dorontina
    200% pajtohem me ket fjali ...shoqeria me nji mashkull asht ma e paster se mes femrave ...nji dit aq jam idhnu ne nji femer (stjuardese) shoqe e imja.
    i kam then femna asht aq budalle qe veq mashkujt mujn me to ate e kapi nji efori hahahahahaha qesh qesh qesh dhe me tha une me mashkuj smuj HIQ ! po me pedera ? me pedera tha po
    =========
    me falni per vicin e vertet....
    pershendetje ma voisine....

Desha te shtoja qe shoqeria me homosexuele eshte shume e paster,kam njohur te tille dhe mund te them qe ishin njerez te vecante....Nuk mund ti gjykoj per ate gje qe i gjykojne te tjeret ,per faktin se per mua rendesi ka njeriu!

respekte
    "Carpe Diem"

azagori Maska e Korca_Reli
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    pershendetje ma voisine....

Desha te shtoja qe shoqeria me homosexuele eshte shume e paster,kam njohur te tille dhe mund te them qe ishin njerez te vecante....Nuk mund ti gjykoj per ate gje qe i gjykojne te tjeret ,per faktin se per mua rendesi ka njeriu!

respekte
    Duke folur per homosexuale po dalim fare nga tema.Ne ketu po diskutojme per shoqerine e sekseve te ndryshme

respekte

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Korca_Reli
    Duke folur per homosexuale po dalim fare nga tema.Ne ketu po diskutojme per shoqerine e sekseve te ndryshme

respekte

Me fal po te shoqeria mashkull-femer hyjne edhe keta...
    "Carpe Diem"

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shoqëria "Bashkimi" në 100 vjetorin e saj.
    Nga Fiori në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-11-2010, 20:34
  2. Dëshmitarët e Jehovait dhe vetvrasja
    Nga Arrnubi në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 30-12-2008, 06:38
  3. Bursa
    Nga Gerrard në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 13:42
  4. Çfarë është shoqeria për ju dhe sa i besoni asaj?
    Nga ^AngeL^ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-10-2006, 06:55
  5. Shoqëria politike dhe demokracia
    Nga Albo në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 08:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •