Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 81
    azagori Maska e Korca_Reli
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355

Nje shpjegim per temen

Nje shok e nje shoqe po shkonin diku dhe i zuri nata rruges.Te detyruar duhet te flinin diku.
    Shkojne ne nje hotel por e vetmja dhome e disponushme ishte nje dome dyshe me krevat dopio.E diskutuan te dy dhe vendosen ta ndajne krevetin ne mes me nje jastek.Fjeten gjithe naten dhe ne mengjes u nisen per udhetim.
    Vajza mbante nje shami ne dore dhe duke ecur ja mori era dhe e hodhi mbas nje muri.
    Hidhet djali dhe thote:
    Mos u merzit se do ta kaperxej une murin dhe do ta mar shamine
    Vajza:
    TI NUK KAPERXEVE DOT JASTEKUN GJITHE NATEN,DO KAPERXESH MURIN TANI?!KUR U BERE KAQ TRIM

(kujdes se mos e pesoni kete djema)

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga Korca_Reli
    Nje shok e nje shoqe po shkonin diku dhe i zuri nata rruges.Te detyruar duhet te flinin diku.
    Shkojne ne nje hotel por e vetmja dhome e disponushme ishte nje dome dyshe me krevat dopio.E diskutuan te dy dhe vendosen ta ndajne krevetin ne mes me nje jastek.Fjeten gjithe naten dhe ne mengjes u nisen per udhetim.
    Vajza mbante nje shami ne dore dhe duke ecur ja mori era dhe e hodhi mbas nje muri.
    Hidhet djali dhe thote:
    Vajza:
    TI NUK KAPERXEVE DOT JASTEKUN GJITHE NATEN,DO KAPERXESH MURIN TANI?!KUR U BERE KAQ TRIM

HAHAHAHAHAhahahahahahahahahahahahahaa shume e bukur kjo OL

sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Ok, ne historine tende te pare ishte mashkulli qe nuk do duronte dot dhe ne kete te dyten eshte femra ajo qe mezi priste (packa se u zhgenjye), pra sipas teje ne mos njeri, tjetri do e prishi kete shoqeri duke kaluar ne nevoja vetjake?
    Po mire, kur vete ne plazh ti me shoqe, pse nuk te ben pershtypje ti shohesh keto shoqe me te brendshme dhe ne nje dhome te beka kaq peshtypje?
    reli s'e ke mire keshtu
    Personalisht mendoj se eshte shume e mundur. My best friend eshte mashkull. Kemi 15 vjet shoqeri dhe mendoj se s'ka asgje nga ato qe ti permend me lart ne kete mes.
    Megjithate secili flet sipas pervojes personale
    Respekte Reli
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke
    Se une do te te shkruaj...

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Hidhet djali dhe thote:
    Vajza:

paska qene k@rve e keqe kjo. nga me te dobtat bile.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    o eshte anekdote e vjeter odash se kjo s'ka ngjare kurre
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    a anekdote eshte?? sa **** ai cuni!! haahahh
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

azagori Maska e Korca_Reli
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355

Pershendetje Nada

Citim Postuar më parë nga nadule
    Ok, ne historine tende te pare ishte mashkulli qe nuk do duronte dot dhe ne kete te dyten eshte femra ajo qe mezi priste (packa se u zhgenjye), pra sipas teje ne mos njeri, tjetri do e prishi kete shoqeri duke kaluar ne nevoja vetjake?
    Po mire, kur vete ne plazh ti me shoqe, pse nuk te ben pershtypje ti shohesh keto shoqe me te brendshme dhe ne nje dhome te beka kaq peshtypje?
    reli s'e ke mire keshtu
    Personalisht mendoj se eshte shume e mundur. My best friend eshte mashkull. Kemi 15 vjet shoqeri dhe mendoj se s'ka asgje nga ato qe ti permend me lart ne kete mes.
    Megjithate secili flet sipas pervojes personale
    Respekte Reli
    Ne fillim une shkruaj se (Eshte e veshtire per te mos thene e pa mundur)domethene une perjashtoj raste te vecanta si ky i joti qe mund te ndodhe,por ne pergjithesi eshte shume e veshtire.

reli s'e ke mire keshtu
    Tjeter plazhi tjeter dhoma, eshte psikologjike.

PERSHENDETJE BUKUROSHE

sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    E mire si te duash ti e leme.
    Po pse eshte tjeter dhoma e tjeter plazhi?
    Apo se ne palzh se ke mendjen te shoqja e ke mendjen te shohesh te tjeraaaaaaaaaaaaaaat, ndersa ne dhome s'ke c'te besh se vetem me ate do ngelesh?
    He c'je nje ti................
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke
    Se une do te te shkruaj...

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Sdua te gjukoj njeri por kjo varet,,, jo gjithmon ruhen raportet.
    Di nje histori te vertet,,ku nje goce kishte nje shok te ngushte. Fliste cdo gje me te hall probleme te shkolles shoqerise,jetes familjare.Kishin gati 2 vite qe njifeshin ,u ben shum miq , tamam shoqeri e vertet e paster e sinqert mes tyre.Por,,,,, ne nje moment kuptuan qe te dy qe duheshin ,duheshin aq shume sa jan bashke tani ,u fejuan dhe jan te lumtur .Dhe mendoj se ska gje me bukur kur ndodh nje dashuri e till,sepse e njef tjetrin ne shume ,sesa ne nje lidhje te thjeshte dashurie te ben te mos shofesh realitetin,kurse kur nje lidhje nis nepermjet shoqerise dhe me vone pasohet nga dashuria eshte me e sakte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 17-02-2007 më 06:51
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Gezohem shume per ju>>

Ju qenkeni shoke e shoqe te vertete. Ua marr lakmi.

Sa here keni qene ne pushime verore bashke me ate shoqen dhe keni rezervuar je dhome te veteme te perbashket, me dush brenda?

Dhe sa here te ka ndodhur qe kjo shoqja jote te dale prej dushit ashtu fillak sic e ka bere nena dhe te hyj ne dhomen ku gjindesh ti plotesisht e ekspozuar?

Po mendoj, kjo eshte nje situate e dhimbshme, shume prekese. Po ta shihja ne film kete skene, do te kisha qare me lote...

Te me falesh por njeriu normal; Me mend; nuk del as para shoqes e ekspozuar se jo me para shokut. Nuk eshte kulture, kuptohet per nivelin e (ulte te) kultures sime.

P E A C E

Baptist nuk e di cfare mendimesh paske ti, por kjo qe thua ti nuk ka ndodhur asnjeher, e theksova se eshte shoqeri e paster e pa asgje tjeter ne mes. Une as e imagjinoj ndonje skene te atile, apo caste te tjera te ngjashme si keto qe thua ti. Sic e theksova eshte nje shoqeri mese e paster.

Lukas

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shoqëria "Bashkimi" në 100 vjetorin e saj.
    Nga Fiori në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-11-2010, 20:34
  2. Dëshmitarët e Jehovait dhe vetvrasja
    Nga Arrnubi në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 30-12-2008, 06:38
  3. Bursa
    Nga Gerrard në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 13:42
  4. Çfarë është shoqeria për ju dhe sa i besoni asaj?
    Nga ^AngeL^ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-10-2006, 06:55
  5. Shoqëria politike dhe demokracia
    Nga Albo në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 08:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •