Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 51
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Te urojme qe + tufes se luleve te kesh marre dhe 5-sen

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga ajzberg
    Corason ,ato sende me duket se e kane origjinen nga Rusia,...........
    Une e dija italian ( se thashe mos jane kusherinj me Caruson ), por ashtu si lindor duket .
    Where does a thought go when it's forgotten?

e embel
    Anėtarėsuar
    12-10-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    173
    shume kendshem e kalova une.
    te fejuarin e kisha ne pune, ndaj u zgjova me nge9 meqe e kisha dhe pushim)dhe nga ora 1.00 shkova te puna e te fejuarit se kishte nje ore pushim ne dreke.
    u takuam thjesht per nje kafe (sa per te mos ta lene ta pinte kafen me ato gocat e punes)
    ne darke erdhi me mori,u bera me e bukur se kurre
    me kishte sjelle nje tufe me lule origjinale dhe nje kopmlet varese dhe vath shume elegante.
    pime nga nje gote vere ne nj elokal shume te qete dhe pastaj hengrem nje darke me ushqime deti ( eshte per tu theksuar qe ishin te gjitha te fresketa)
    biseduam per fillimin tone te dashurise,si ishim lidhur,puthjen e pare etj si keto qe na benin te ndiheshim te lumtur.
    me vone patem planin te shkonim ne ndonje club por pastaj u ndjeme te lodhur dhe plus qe do ishim te dy ne pune te nesermen perfunduam ne shtepi.
    e vetmja gje jo e kendshme ishte se dhuraten qe kisha blere per te e harova ne shtepi ne fakt qesha shume kur mu kujtua por gjera qe ndodhin,rendesi ka qe ja dhashe po ate nate.

tironce aop #shqiperia Maska e chicita_bonita
    Anėtarėsuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    77
    well une u cova ne mengjes dhe sa hapa syte i fejuari me dha nje te puthur dhe me tha gezuar shen valentinin pastaj ashtu si pertace avash avash u cova edhe u bera gati per pune pasi kisha gjysem dite deri ne 12 . Sa shkoj ne pune me vjen nje xhaxhi dhe me sjell nje buqete me lule dhe tek lulet fshihej dhe nje kartoline e vogel qe shkruhej "i will love u for ever and ever "end emri i te fejuarit tim ne fund. Pasi mbaroj punen vete me nje shoqe ne parukeri te rregulloja floket .Me pas shkoj ne shtepi dhe u nisem per ne Chicago pasi do organizohej nje party dhe kishin ftuar aurela gacen , xhevahir zenelin dhe koco devolen. etj spo i pershkruaj shum hollesisht po pas party vajtem ne nje vend shume romantic e aty shkembyem dhe dhuratat qe i kishim bere njeri tjetrrit

shpresoj qe dhe ju te tjeret te ja keni kaluar sa me mire festen e te dashurarve .

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    o korazone si ka pas ken ajo konga mi

balon tauke
    balon tabake
    i hypi sates
    ene shkoj nlaprake

hahahahah

atabuzat ishin sata mi dreq.
    no glove no love

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Edhe ne Amerike nuk i le thashethemet ti moj te marrte dreqi koken te marrte
    po leri moj grate ne punen e tyre...edhe mos u zgjat shume nga dritarja se do biesh poshte pastaj dhe nuk kam me ke te zihem pastaj une...he te keqen!
    Une per vete nuk kisha se si ta ngushelloja veten se kur jam ne pune nuk me lene as ta shoh me sy ate partneren time te permotshme...edhe vitin tjeter,ben gaf e nuk e feston shen valentinin e ta tregoj une ty pastaj)))

epo cfar te bejme tani !per thashetheme jemi te paret ne ,ku doqe te vemi ...
    a me vjen keq per ty qe skishe me cfar e ngushelloje veten ,po pse nuk more ndonje cumcakiz dhe beje tullumbace ,qe te kalonte sa me shpejt koha ,sbesoj se do kishe problem ne pune per kete ..se une e ngushellova veten me dhuratat qe mora prandaj mos te jesh shume i sigurt ti qe kam qene vetem une .....
    a per vitin tjeter e ke fjalen ti ?te jemi gjall deri ateher .
    gjith te mirat shoku tanku ,

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Po ju tregoj ca i kishte ndodh nje shoqes sime ne kete dite...
    Shkoj ne nje diskoteke dhe papritur pa dike qe e kish njohur para ca vitesh dhe qe ishte nje tip don zhuani...
    Dialogu i tyre.......

Mashkulli........Me duket se te kam pare diku?!

Femra.........Po prandaj nuk shkoj me ne ate vend!

MASHKULLI......Mos kemi shkuar bashke nje here ose dy here?!

Femra.......Heren e pare me duket se po ,po se besoj te bej te njejtin gabim heren e dyte!

Mashkulli......'insiston'.....Do ikim tek ty kete rradhe apo te une?!

Femra...........Do i bejme te dyja,ti shko ne shtepine tende dhe une te e imja!

Ngacmimet ne evrope!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    hahahah e bukur kjo
    Une diten e te dashurve e kam kaluar fort mirź, kam shku me ble dhurata lule jam lazdru deri sa i kam then vetes a don tjeter send ? dhe kam pergadit nji drek e dark dhe e kam hanger vetun askush s'ishte me mu perzi
    ajo dit asht me teper per Don Juan e jo per njerz normal
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina
    hahahah e bukur kjo
    Une diten e te dashurve e kam kaluar fort mirź, kam shku me ble dhurata lule jam lazdru deri sa i kam then vetes a don tjeter send ? dhe kam pergadit nji drek e dark dhe e kam hanger vetun askush s'ishte me mu perzi
    ajo dit asht me teper per Don Juan e jo per njerz normal
    Shume bukur e paske kaluar...

Ta kisha bere edhe une me qene!

respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    do ta perserisim me gjith deshirź .... festa e shen Valentinit asht mitollogji e bukur .
    lule ka ne qdo sezon eja te festojm se bashku
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •