Filloi shume mire (me lule)
Vazhdoi shume shume mire (dhuratat)
Mbaroi shume shume shume mire (nje darke romantike ne nje lokal shume romantik, dhe megjithese nuk jam fare romantike prap me pelqeu shume)
Nuk mbaroi vertet ketu jo, po kaq per sot.![]()
![]()
Filloi shume mire (me lule)
Vazhdoi shume shume mire (dhuratat)
Mbaroi shume shume shume mire (nje darke romantike ne nje lokal shume romantik, dhe megjithese nuk jam fare romantike prap me pelqeu shume)
Nuk mbaroi vertet ketu jo, po kaq per sot.![]()
![]()
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
Une ju gezova dites pasi ishte mjaft e bukur.Hej shoku tanku pse nuk me the qe ke qene i merzitur ?I kishim fut na i peshk me Raki Skrapari per qejf.
Gezuar vesten per te gjith te dashuruarit
eeee ta qaj hallin .pse vetem ti e ke kaluar ne pune ?Postuar mė parė nga shoku_tanku
a me keto te mberthyerat ty !po si kishe kohe qe te merreshe me melankolin ?
uneska me mire .ne pune .me nje burre 53 vjec ,me nje vajz ,grua ti them se ka ndrruar 3 deri tani ,prap me nje grua 45 ,edhe me nje tjeter ,nuk e disa eshte ,edhe me nje djal 30 ,po keshtu prap me nje grua qe ka syze si kavanoz ,po ti ze te gjith njerezit me te cilet punoj do me duhet nja 2 ore ti numeroj .po une mire u ula ne mengjes ,shyqyr kam vendin afer dritares ,gjith diten kam pare boren te binte qe vertet te sillte melankoli ......
alnosa paske qen vertet per te qajt hallin.Postuar mė parė nga alnosa
mire se na erdhe i her dhe ja kalofsh mire ne shoqerine time sidomos.
![]()
---------------------------------------------------
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 15-02-2007 mė 23:15
Me bukur s'behet !
Koha e mire duket qe ne mengjes , thote populli. Dhe ne fakt ishte kohe shume e bukur dje. Temperatura ishte perfikt... 76 . Ne mengjes dola per kafe dhe nje shetitje rrotull qytetit. Hengra lunch jashte...u ktheva ne shtepi, bera gati rrobat per darke dhe fjeta gjume. U cova nga ora 6 p.m. u vesha ( aksidentalisht jo shume bukur ...lol...me coi dreqi e vesha xhinse, qe s'vesh shpesh, por meqenese mi kishin sjelle dhurate nga "SEVEN" , hajt mo thashe...) dhe dola me taku miqte me te cilet e kishim lene nje dite me pare. Miqte kishin marre me vete edhe ca miq te tyre, te cilet kur i takova...i perqafova dhe i putha fort, se i kisha pas ne shkolle 8 vjecare dhe ne te njejten lagje, ov kors...
me te cilet s'isha pare gati 20 vjet )
Tani e imagjinoni vete ju, se si ia kemi kaluar mbreme, deri ne 3 a.m.
Sot, megjithese pa gjume, ia kalova mire ne pune. Beja c'beja dhe qeshja, se mu kujtonin muhabetet e mbremshme.
P.S. Si shkruhet ne origjinal "Ikarus(z) ...emri i autobuzave qe kane qene ne Shqiperi ne kohen e qepes ? Po "Vibert" ?
Se o gjej foto te tyre sonte une, o plas !![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Ikarus me s Kore edhe Vibert si e ke shkrujt vet hahaha po car tu kujtun Ikarusat mi goc lool
RIPPR
Aman po s'me gjete nje foto te modelit te vjeter...lol
me thuj linjen qe ka bo ne Tr ... tirona re , porcelani, kombinati , unaza ?
lol
hahahaha
RIPPR
Tirana e re kalonte para KQ , keshtu qe ka pas Vibertat e kuq ( vishnje ) se dro i shifte shoku Enver nga penxherja e duhet te ishin dinjitoze.Postuar mė parė nga Acid_Burn
![]()
Une e kam fjalen per ikaruzet qe benin unazen. Po ato me rimorkjo, cfare ishin ( si quheshin ) ?![]()
Krijoni Kontakt