per te dashuruarit fest shume e bukur shen valentini......falja zemren te dashurit ate dite..e merrja loqken....
per te dashuruarit fest shume e bukur shen valentini......falja zemren te dashurit ate dite..e merrja loqken....
tja besh nje urim te sinqert nga thellsia e zemres
Shen Valentini per mu:
Nje mbremje romantike, magjike dhe me plot dashuri ashtu si dhe shume nete te tjera te vitit e te jetes kur i kalojme me njeriun ton qe kemi perzemer![]()
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
Thjesht dhe bukur duhet te festohet kjo feste. Merre te dashuren, coje ne vendin ku e ke puth per here te pare, puthe perseri, dhuroja dicka te embel dhe domethenese dhe mandej hani nje darke romantike dhe me pas...
¿Quién ganará la Champions? = BARÇA
Urime te gjitheve per festen, per ata qe e festojne dmth.
Sipas mendimit tim si dhurate per diten e Shen Valentinit do ishte e veçante nje Trendafil i Kuq dhe nje puthje plot pasion te cilat te dhuroheshin ne nje xhiro me jaht mes detit, ku jahti te jete i mbuluar nga petale lulesh.
Mendoj se gjerat materiale nuk kane vlere ti dhurosh ne kete dite, pasi ajo dite eshte nje dite qe misheron dashurine dhe kurrsesi dashuria nuk eshte diçka materiale.
Kete vit mesa duket nuk do ta festoj, por nqs kjo do ndodhe vitin tjeter do ta festoja ne nje restorant shume romantik qe te jete pergatitur enkas per ate dite dhe me shije te holla dhe restoranti duhet te ndodhet patjeter buze detit ose ne nje zone turistike malore.
Sa per keto qe thua, Albo nuk u eshte drejtuar saktesisht nje pjese te njerezve por vetem atyre qe e festojne kete feste, nese ti nuk ben pjese ne ata qe e festojne kete feste nuk ke perse ta maresh si urim dhe per ty. Pra ky urim nuk eshte i detyruar.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
po ashtu duhet ta festosh sh.valentinin te shkosh aty ke kaluar pak çaste ne fillim me te dashuren dhe ti dhurosh diçka qe te te kujtohet e kaluara voila.?
shazi
"The key to happiness is having dreams... The key to success is making dreams come true."
Dhurata----Prezenca ime.
Persa i perket vendit qe do ta kaloj se kam vendosur ende.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Dhurata......akoma se kam menduar!!!!
Darke romantike ne shtepi!!
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Krijoni Kontakt