Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 98 prej 98
    zhapik buster Maska e drity
    Anėtarėsuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar mė parė nga Akili-A
    Me duket se tu pergjigja me nje shprehje te iluministeve gjerman....
    po, e the nje shprehje te iluministeve por pastaj rame dakort qe kjo nuk ishte teme fetare.
    Prandaj ajo pergjigje nuk eshte e vlefshme.

Megjithate do ta analizoj ne shkrimin e ardhshem....
    Nuk ka nevoje per analize, nje pergjigje e thjeshte dhe e shkurter do ishte mese e mjaftushme.

Po ti Kaēak, e fute Akilin ne qorrsokak dhe tashti e le te vetem ?
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Ky eshte edhe mentaliteti i botes islame.......Ata e urrejne perendimin se deri ne 1945 ishin kolonizatoret e tyre.....nen udheheqjen e kesaj urrejtje te kultivuar bota islame,
    Akili ketu nuk po flitet per famile as boten islame as krishtere por per...
    Krenarin shqiptare se pari te tregoj qe shqiptaret kan tre Fé ndaq merre ndaq Lé !

Une mendoj qe shqiptaret kan vujt si pupujt tjer e kemi mbijetu dhe ka ardh koha qe kemi tash koken mbi uj jo qe po na ndihmojn JO JO por po e ndihmojm^^e veten me dije ...
    me ka then nji pacient qe kishte punu ne nji zyre ska rendesi ku por ne ish You e erdhi mu sheru ne vendlindje ne perendim e me tha abimi me i madh qe asht ba nga XXX qe hapi universitetin ne Prishtinź ....edhe te medhejt gabojn ose gabim me qellim neve shqiptarve na ka vy...
    te paret tonź: si kan mujt kan rujt historin...me kengź patriotike, me prralla me tregime por e kan rujt ...
    Tradita asht krenari shum e madhe edhe qe kemi qenź te okupum kemi rujt traditat ..
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anėtarėsuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Ne jemi krenare se njohim veten tone dhe e dijme qe jemi popull i mire kemi kulture te mire dhe tradita te mira. Te tjeret nuk na njohin keshtu por shpejt do te vie nje dite kur edhe te tjeret do te kuptojne se jemi te mire. Ne cdo mal ka ujk edhe tek ne jane ato gjerat qe sna pelqejne dhe per fat te keq me se shumti e prezantojme popullin me ato gjera qe ne fakt nuk i kemi pasur kurre si popull.
    Te gjithe jane krenar madje edhe suedezet si popull shum pacifist, por me nje ndjenje nacionalizmi dhe krenarie kombetare, qe e shprehin ne menyra tjera, si psh blerja e produkteve vetem vendore dhe mendimi se cdo qe tjeter evropiane apo amerikane nuk e ka cilesine e asaj suedeze, si dhe mendimi qe jane nje nga popujt me tolerant edhe kjo i ben krenare.
    Edhe ne jemi si te tjeret krenare per ate qe jane vetem se e shprehim ne menyre te ndryshme.

Proud to be Albanian
    Barca

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    me pelqen nji fjalź belge : Jemi belg te vegjel po jemi krenar (ju kan zili zvicranet dhe frnaqezet gjeth i ngucin belget )...
    belgu asht shum puntorź shum shum shum...mbram festum ditlindjen e kojshis 88 vjet e tha :thojn pune te mbyt qe une qka me ka gjet kam fillu punen 12 vjeēe ....
    edhe shqiptari punon por perpara kan punu me shum....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599
    Dirty.
    Shprehja e iluministave ishte se i puthnin kembet romakeve te lashte qe i kolonizuan e i'u hapen syte i mbushen me kulture.
    Une nuk e lash Akilin ne qorrsokak, sepse roli im ne kete teme eshte te nxjerr konkluzionin e nje pyetje qe kam kohe qe nuk gjej pergjigjie.
    Gjithashtu roli im ne kete teme eshte t'ju falenderoj juve qe jepni mendime te bazuara ne mendime akademike dhe ekperienca te gjata njerezore.
    Ose te debatoj kundrejt atyre qe japin mendime jo shume me baza te forta.

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    E bukur ka dale e?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Wild and crazy can't be lazy

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    un kete shprehjen proud to be ... e kam degjuar vetem nga greket qe punoja te pizzeria, edhe nga shqiptaret ketu ne internet. "proud to be" e perdorin dhe amerikanet por ne kuptim krenar per nje arritje ne pun ne shkoll apo ne sport.

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Me sa kam pa e kam degju jemi i vetmi shtet qe jemi kaq krenar per vendin tone edhe pse nuk na ka ofruar asgje te mire gjithesesi eshte vendlindja jone ehde kurr nuk duhet mohuar....Me bene te ndihem krenare se kemi nje temperament shume te fort,nje mentalitetet me te mbyllur se vendet e tjera e jo si keta qe mbeten tu dal nudo neper rruge.
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Ē'ėshtė krenaria
    Nga ajzberg nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-05-2007, 06:25
  3. Krenaria e ekonomise kosovare Musa Limani
    Nga Deti i Madh nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-11-2006, 17:13
  4. Krenaria E Kombit E Thurrur Ne Vargje
    Nga Poeti nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 06-01-2006, 06:50
  5. Ēlirimi i Frymės
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 12:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •