Semtimetet banojn ne zemer per ate thuhet: Zemer.... ma more Zemren ...., ma theve Zemren..., do ta marr Zemren...ma ke mar zmeren, ne Zemer tende banoj tash...., ke zemer lule etj
A ke nji hart se kam humb rrugen ne zemren tende!
Semtimetet banojn ne zemer per ate thuhet: Zemer.... ma more Zemren ...., ma theve Zemren..., do ta marr Zemren...ma ke mar zmeren, ne Zemer tende banoj tash...., ke zemer lule etj
A ke nji hart se kam humb rrugen ne zemren tende!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 08-03-2007 mė 05:14
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Postuar mė parė nga Dorontina
hahahahahahhahahhahahah
po une qe jam ujori c`far zemre duhet te kem?
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Ti qe je Ujori rri i fresket se lulet kan deshir te jetojn ne uj te fresket ...
mos u halit tash ....![]()
Zemra dhe Truri i kan punet e ndara....mirpo existon mundesia edhe te jen te nderlidhura me punet e tyre ne funksionimin sa me te mire te njeriut me boten matriale dhe spirtuale... zemra pergjigjet per territorin e brendshem(mbrenda trupit)ne funksionimin e raporteve te organeve te mbrendshme ne trup,zemra eshte njeherit edhe keshilltari dhe dhe gjykatesi i trurit...luan role ne preventiva ne gabimet qe mund te i beje truri...
ndersa truri eshte ai qe ia matrializon te dhenat per zemren...d.m.th truri eshte pergjegjes per raportet matriale (organet e jashtme)te njeriut...
ja nje perkufizim per rendesin e zemres ne raporte me organete tjera..:
eshte nje cop mishi,qe nese ajo qope mishi eshte e prishure ateher i gjithe trupi eshte i prishur ,ndersa nese ajo cop mishi eshte e shendoshe ateher i tere trupi eshte i shendoshe,e kjo cop mishi eshte "zemra"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 08-03-2007 mė 05:14
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
shum e vertet Zemra asht nji cop mishi qe ka fjalen e fundit per mirfunkcionimin e organeve tjera .Postuar mė parė nga fisniku-student
kur ajo thot jam lodh zdu me ec ?![]()
asgje nuk ec as deshira as vullneti asgje asgje ....rrahjet e Zemres i qesin le levizje te gjitha organet bile edhe bejn stimilimin ...
me falni per humorin tim "kritikuesjaemebel"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 08-03-2007 mė 05:16
Ah tru ,tru i vertete,perse llogjika me zemer eshte kaq pa jete?
Mesoje zemren te rrahi me pak dhe jepi aftesine te mos genjehet gjate!!!!
"Carpe Diem"
Si ka mundesi qe njerezit akoma vazhdojne te mendojne gjepura!!!!
Zemra s'eshte gje tjeter vecse nje pompe. Nqs mendoni qe zemra eshte me shume se nje pompe, viheni ne nje nivel me egjiptianet e lashte.
Nje pyetje. Ku i kane ndjenjat ata qe kane zemer artificale, apo zemer te marre hua nga persona te tjere?
Nese do te ndodhte nje gje e tille atehere nuk do te ishim gje tjeter vecse diktatore...diktatore te qenies sone...pushtetet duhet te jene te ndara dhe te ndikohen nga njeri tjetri vetem per ceshtje te nje rendesie te vecante...Postuar mė parė nga DI_ANA
Postuar mė parė nga gimi3
Po normal Ashtu Asht,nje gja te dhembe e ste ze vendi
Respekt.
truri komandon njeriun, ndersa "zemra" eshte iluzion e njeriut
Krijoni Kontakt