mendoj qe njeriun(e zgjuar) e komandon zemra dhe truri njekohesisht,pra vendimet merren me ane te ndjenjave(zemres)por dhe me tru(zgjuarsi)mendoj qe ecin paralel!
mendoj qe njeriun(e zgjuar) e komandon zemra dhe truri njekohesisht,pra vendimet merren me ane te ndjenjave(zemres)por dhe me tru(zgjuarsi)mendoj qe ecin paralel!
Kesaj i thone bej si them une, por mos bej si bej une.
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Njeriun here e komandon zemra, here truri... Mire do te ishte qe zemra dhe truri te benin nje akt-marreveshje qe te urdheronin gjithmone te njejten gje! :-)
Them se njeriu duhet te vendose nje ekuiliber mes zemres dhe trurit, dhe te mos anashkaloje asnjehere asnjeren nga te dyja!
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
me mua e kishe?Postuar mė parė nga Igli_Vlonjati
Postuar mė parė nga de Balzak
Jo shoku thjesht i jam pergjigjur temes.
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
NJeriun e urdheron truri!!!
Did it hurt?
what?
when u fell from heaven?!
ok moj shoqe!Postuar mė parė nga Igli_Vlonjati
ja ke fut kot po ec,,,,,,,,,,,,,,,,,shkoni pyetni nje shkenctar ose doktorr se ju tregon kush e udheheq njeriun nese nuk e din.Postuar mė parė nga de Balzak
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
pergjigjje me mend,,,,,,,,eshte postimi i pare qe kam par nje pergjigjje te tille,shkurt dhe korrekte pa brockulla mbrapa.Postuar mė parė nga Ole
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Mire do ishte te na komandonte gjithmone truri, por kur kemi te bejme me ndjenjat athere komandon zemra dhe truri ze vend sekondar. Megjithate eshte krejtesisht ne doren e njeriut te zgjedhe te degjoje zemren ose trurin dhe ne keto raste.
There is no reply to the ignorant like keeping silence!
Krijoni Kontakt