me gjithe qejf,vetem thome diten kur te vish
me gjithe qejf,vetem thome diten kur te vish
Forza Milan
E di si i bi kjo ftesa jote Elna ?
Hecni per dreke se me vjen keq ta hudh.
GOCE kur te na ftosh per dreke merri masat. Vijm me hangerdhe me hanger shume bile.
P.S. po te kishe pas ne i çik damote turshi do mu kishte prish menia...
"Arbeit Macht Frei"
WE DON'T NEED ANOTHER WAR !
Me ne fund gjeta edhe pesh Koran ketu ne Amerike. Eshte sa bishti koka po me kishte shkuar mendja keq se jam rritur me ate. Kam blere nje te fresket, e kam zgjedhur nga akuariumi por perseri se ka shijen si ate te Pogradecit.
O myllamer
Le ti bjerë si të dojë ajo punë e ftesës , e rëndësishme është që në një moment unë mendova për ju të gjithë. Sa për atë të hudhmen mos ki merak se e kisha vënë në ngrirje dhe e nxirrja një herë tjetër kur të më vente mendja për fasule. Kisha afat 6 muaj ngrirje.
p.s po e dave mendjen me ardhë edhe domate turshi të gjej,se kam ca komshinj prishtinali këtu në pallat që kanë shti turshi nga të gjitha llojet , dhe unë me i bo qejfin mysafirit kisha shku e i kisha lyp nja dy damote turshi se s'ishte berë nami jo.
Të përshëndes Elna.
Ket jav spo vij se jom ftu m'dasem ke Tosi ! Ne ti e njef ate, po si vojta une nxefet ne fillo e pi si gamor, ne kom fryk se rref ne grun se ka pije t'keqe dreqi.
"Arbeit Macht Frei"
WE DON'T NEED ANOTHER WAR !
O MULLAYMERI ( kësaj radhe eshkruajat mire emrin)
Ja kalofsh sa më mirë në dasëm dhe dërgoji dhe urimet e mia ciftit ( po para se të ketë pi Tosi , se po na e memr për ters masanej)
O Mullaymeri
A me merr ne mu në dasëm të Tosit me , se lexova diku që do këtë gjona më të mira se groshët e të hënës së shkuar. Jo për gjë po i rri afër ne Xhoit , kur ta hajë nai grusht prej pijes , me e ngushëllu se e kishte vec prej alkolit Tosi , jo ngaqë është i tillë.
Përshëndetje Elna.
Krijoni Kontakt