Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Ske nevoj as ti justifikosh por as ti gjykosh sespe ske te drejte ti te merresh me identitetin personal te individit. Ai eshte pergjegjes per identitetin e tij, sido qe te ndihet ai. Por nje gje e dij se armiqet e shqiptareve jane te shumte ne numer dhe atyre iu nevojiten njrez si shqiptare, duke ditur qe kemi nje shtim me te madh punojne ne ate drejtim per ti asimiluar shqiptaret sidomos greket dhe italianet, qe ne te arhmen femijet e ketyre shqiptareve te kene emra dhe ta ndiejne veten grek dhe italian e jo shqiptare.
    Barca

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Nuk ke si e ndryshon kombesine tende.Je ai qe je.Nenshtetesine po,por kombesine tende jo akoma edhe ne pashaporten e nenshtetesise qe merr e shkruan kombesine.Nuk ka justifikim per kete gje.Ata qe e bejne kete gje ndoshta e kane per turp te thone qe jane shqiptare.Sepse kuptim tjeter nuk ka.

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga YaSmiN
    Nuk ke si e ndryshon kombesine tende.Je ai qe je.Nenshtetesine po,por kombesine tende jo akoma edhe ne pashaporten e nenshtetesise qe merr e shkruan kombesine.Nuk ka justifikim per kete gje.Ata qe e bejne kete gje ndoshta e kane per turp te thone qe jane shqiptare.Sepse kuptim tjeter nuk ka.
    bravo per shkrimin

ose kane interesa te tjera .dhe nuk duan te duken shqiptare

shko n'RRS be njeri....!! Maska e xHeneta_18..kS
    Anëtarësuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    103
    mohimi i kombit nuk o i arsyetushem..........m'vjen keq per ata njerz (kosovar, shqiptare, gjerman, italian apo qfardo kombesie t'jen) qe e mohojn identitetin e tyre............ncuk ncuk shhhhhhhhhhhhh keq valla!!!!!!!!!!!!

Bashkimi Kombëtar
    Anëtarësuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    61
    Nuk eshte puna se ata e mohojn me deshire por, për gjëra tjera (mund te jenë edhe personale) por shumica e rasteve qe në vendet tjera ata mund te marrin nenshtetesin e cildo shteti që të jetojë më mirë dhe m qetë..(së paku nga kushtet finiancare)...

_-bluesman-_ Maska e Jimi_Hendrix
    Anëtarësuar
    22-12-2006
    Vendndodhja
    Arkivol
    Postime
    116
    Shqiptar nuk te ben nje dokument, sic nuk te ben Shqiptar lindja ne Shqiperi. Shqiptar JE ose nuk JE!

Pra nuk eshte nevoja per justifikime. Si popull me probleme qe jemi dhe me shqetesime dokumentash, besoj se nuk ka ndonje problem nese marrim pashaporte te huaj.

Për një Shqipëri ETNIKE Maska e Ylber_Experti
    Anëtarësuar
    14-11-2006
    Vendndodhja
    Në Enciklopedinë: alb.exp@hotmail.com
    Postime
    25
    Mohimi i kombesise SHQIPTARE, pra pjeses se identitetit, eshte gabim i patolerueshem e ku mbet te justifikohet!

Te pranuarit e nje passaporte tjeter nuk don te thote se ke humbur kombesine shqiptare, porse thjesht eshte dokument qe te sherben per te punuar apo gjera te tjera, sepse shqiptarija nuk shikohet ne letra te atilla, porse shikohet ne vepra qe e kemi deshmuar veten nder shekuj o vllazen e motra shqiptare.

Une jam nga Maqedonija, dhe shpesh kam hasur probleme ne ca vende te Botes kur kam qene ne seminare, kur me pyesnin per nacionalitetin i thoja se jam shqiptar, dhe me thonin je nga Shqiperija, e une ua ktheja se jam nga Maqedonija, dhe i detyroja me cdo kusht deri ne fund me cdo tentim te me shkruajnen ne index se jam shqiptar, edhe pse prap se prap ne kellapa e shkruanin (Nga Maqedonija).

Jemi nje popull i madhe, duke filluar nga te paret tane pellazget e me tutje, e nuk duhet te shitemi per ca lek te mallkuara te grekut e per te u bere armiq te popullit, sikur ca te mallkuar qe ishin ketu qe vetem urrejtje po mbjellnin ne mes anetareve shqiptar, porse syt e grekeve i kishin, dallohej kjo qe ne postimet e para te tyre.

Me te vertete eshte krenari te jesh shqiptar,... neve po shkruhemi ne kapitullin e madhe te kesaj bote, mbase kemi nje histori enciklopedi e vertete... mos harroni e verteta do te triumfoj, gjuha pellazge prap do jete gjuha me e madhe ne Bote.

Ju o grek qe jeni ne forum kendej, mos harroni se gjuha shqipe eshte meme e gjuhes suaj dhe shumices se gjuheve ne Bote.

Experti!
    Personaliteti i njeriut vishet me moral, ndërgjegje, sinqeritet dhe karakter të fortë. © Ylberi

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anëtarësuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Turp tju vije atyre qe e mohojne qe jane Shqiptare...te gjithe kemi hasur probleme ,por une personalisht asnjehre ne bote nuk do e mohoja qe jam shqiptare pasi jam krenare per kete gje edhe nuk ma ndjen si shume se cfare mendojne te huajt per ne.

Ata qe ndrojne emra qe te mos njihen shqiptare ashtu le te rrin nuk kemi nevoj per keta njerez qe mohojne origjinen e tyre....pastaj jan vip me origjin shqiptare edhe nuk e mohojne asnjehre neper kamera Por thojne "Jam shqiptare".
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    secili duhet te jete i lire te beje ate qe ndien...bravo atyre qe se mohojne

Eri_eri DjAl KuCoVaR Maska e EnRy
    Anëtarësuar
    07-05-2006
    Vendndodhja
    Verdalle
    Postime
    310
    A mund të justifikohet mohimi i kombësisë shqiptare?
    Nese mohon kombesine je nje njeri pa krye dhe i humbur.
    Shum shtetas Shqipetare kane nderuar kombesine per te levizur me kollaj neper shtete te ndryshme po nuk duhet ta mohojne se jane Shqipetare.
    ,,,,,,,,,,,,((((""""))))
    ~<@@@(((EnRY)))@@@>~
    """"""""'''((((,,,,,))))

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •