Pershendetje Marsela!..se pari do te doja ti ktheja nje pergjigje asaj shakase,Postuar më parë nga marsela
me fal qe nuk po e le menjane...e kuptoj me se miri ate shaka por dua te te jap nje pergjigje...une nuk jam aspak komunist,thjesht me pelqen te jem nje ironizues i atij sistemi dhe i atyre njerezve te cilet per fatin tone te keq i kemi akoma neper kembe,u shpreha gabim,"i kemi akoma ne krye"....besoj se u sqaruam ne kete pike!
Se dyti,politikane te ndershem dhe qe gezojne mbeshtetje ne popull si'c eshte Bamir Topi,Shqiperia ka plot por kryeministri aktual,nuk deshiron te vere ne poste kyce te tille njerez...ai ka nevoje per kukulla dhe jo per njerez te afte per te drejtuar....partia demokratike e drejtuar nga ky njeri,pervec fitores se pare triumfuese me rrezimin e sistemit komunist,nuk ka njohur me fitore...e nisi mire por humbi rruges...kjo humbje na ka kushtuar shume...bashke me kete humbje humben edhe shpresat tona per te krijuar nje shtet, bazat e te cilit te ishin demokracija dhe lirija....te njejten gje beri edhe ish kryeministri Nano...largoi
nga sistemet drejtuese njerezit e afte dhe i zevendesoi ata me kukulla"
keta dy njerez nuk mund te ndryshojne...keta jane epiqendra e kancerrit qe po e
vret dita dites vendin tone...keta komuniste te kamufluar duhen larguar nje here
e pergjithmone nga jeta politike shqiptare bashke me kukullat e tyre"....e perseris,ka plot njerez te afte dhe me nje vullnet te paster qe duan te punojne
per ndryshim,keta jane politikane aktuale dhe aktiviste te forumeve rinore
te partive te ndryshme por keta njerez duhet te kene rruge te lire dhe nuk duhet kurresesi te ecin me idealet cinike te krereve te ketyre partive....duhet qe keta njerez te gjejne forcen per tju kundervene nje here e mire ketyre politikave
te mbrapshta....duhet qe keta njerez te ngrehin zerin pasi te jene te sigurt se do te gjejne mbeshtetje te plote ne popull...
Krijoni Kontakt