Postuar më parë nga Lioness
Kane harruar te japin sqarimin se sondazhi i eshte drejtuar personelit te bashkise se Tiranes.
Postuar më parë nga Lioness
Kane harruar te japin sqarimin se sondazhi i eshte drejtuar personelit te bashkise se Tiranes.
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Drity perpiqet te mospajtohet me sondazhe pasi pastaj del keq kur te shkoje te votoje 4 here olldashin. E drity???
Se i keni zakon ju "demokratet" manipulimet e zgjedhjeve.... e flisni per demokraci e shani komunistet ne te njejten kohe... Lol Lol Lol
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
drity votoi per zgjedhjet lokale ne tetor te 2006Postuar më parë nga JestersWorld
![]()
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Paska mbaruar ..... urime Rames dhe te gjithe juve qe e mbeshtesni. Rrofte nudizmi, se qeka dore me nji per me fitu zyra publike.Postuar më parë nga Lioness
Kisha nje pytje, se nuk dukeshe mire...... a ishte bo synet apo akoma jo........
Cifutet e kane per gjo te modhe synetllikun, dhe keshilltarin e fushates ai e kishte cifut......ne mos gabohem.![]()
Jeni shume interesante te gjithe ketu. Rrofte nudizmi ? Por ju doni dhe Evrope gjasme. Po pse ore qypa car eshte Evropa ? Nudizem eshte, pederasti, prostitucion e droge. Jeni njerez pa bosht dhe shume kontradiktore. Ne jemi nje nga furnizuesit e shumte te ballkanit per momentin qe duam te behemi konsumatore ne te ardhmen. Shkoni nje here ne Londer, Amsterdam e Paris apo neper plazhet e ndryshme europiane e ta shikoni mire nudizmin.
Nuk eshte fare argument i bindshem ai i juaji dhe qytetaret e Tiranes e kane kuptuar kete gje me se miri, dhe do votojne ate qe punon.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
[QUOTE=JestersWorld]Ne boten perendimore
nuk ka injorante te kalibrit shqiptar KE KJO KLASE NJERZORE JU JENI PJESMARRES I SAJ qe te publikojne foto te tilla pasi e dine qe demtojne vetem veten![]()
Ndaj nuk di gje ti .PER KETO DINE EDUSHKA DHE NDOJER PEVRESE I FORUMIT
Por sa per kulture te pergjithshme:
LAndespremierminister Berlin: Eshte nje homoseksual.
E qe ka edhe foto nudo neper plazhe e neper parqe te qytetit KETO I KENI PARE VETE,APO JU KA TREGUAR ADRIAN KLOSI.
Po ka e plote te tjere po nejse se nuk ja vlen.SE NUK I DINI
ti vret mendjen si do ndiheshit po te vinte Rama ne durres e tju takonte lakuriq... LoooooooooooooooooooooooL
Ai ka qene lakuriq ne nje plazh francez ku e shte e lejuar kjo gje PO KY PLAZH KU JANE REALIZUAR FOTOT MORE NAIV OSE ME MIRE ME THENE ORE BABAJ I MUSHKES NUK ESHTE PLAZH NUDISTASH. Deh ekte kur ka qene i ri.
Ti fillon e krijon perralla idiote KETO TE TREGONTE BABAJ JUAJ KUR...
ne ate mendjen tende profane KETU E KENI PATUR FJALEN PER VETE DHE PJESTARET E FAMILJES NGA VINI N.Q.S SE NUK JENI RRITUR NE SHTEPIN E JETIMORVEdhe mendon se mund te thuash ndonej gje me mend.... ncncnc
Eh mjere ai milet qe ka njerez te tille PEVERSET SI JU DHE EDUSHKA me te drejte THONE SHQIPETARET SE QFARE LINDE NGA MACJA GJUAN MINJE
vote PER PEDERASTAT SI JU DHE EDUSHKA NUK DO TE KETE....
mjer PARTI JUA QE INSTALOJ NE SHQIPERI KRIMIN E ORGANIZUAR DHE E KETHEJ SHQIPERIN NE NJE TRAMBOLIN TE KRIMI DREJ EUROPES ! PER JU SAMAR I NGARKUAR ME KOSHAT E PLEHRAVE NJERZORE!
Ndryshuar për herë të fundit nga TOKE GEGA : 14-02-2007 më 22:50
Sondazhi eshte i Kokedhimes,bashkevjedhes dhe bashkeshperdorues i fondeve sebashku me Ramen.Cudi bile qe nuk e kane nxjerre 75% ne favor te Ramukjes.Postuar më parë nga drity
Postuar më parë nga Antimafia
ahaha e forte kjo, gjithsesi jam i mendimit qe KoQo KokDerri eshte nje komunist i betuar, i cili i paguan puntoret e tij me nga 5 mij lek (te vjetra) ne dite..
Njeri me te poshter se Koco skisha pare as nuk do shoh, edhe tani del e derdellit neper gazete si legen.
PS: Kolombi per pergezoj per ate Postim qe ke shkruar, te lumshin duart.
SHQIPTAR
Qe futen "Hundet"ne jeten personale te nje njeriu qe eshte publik zakonisht ndodhin keto ne fushaten e zgjedhjeve.Por zakonisht keto gjera vijne me nje fitim ose me nje diference te madhe ne vota.Por mendoj qe keto gjera ndodhin "germojne"personalitetin e nje njeriu ose gabimet e tij te me parshme.
nuk e kuptoj me cfar mendje i botojn disa foto te tilla ? te gjejn ndonje revist nudistash dhe ti botojn aty ... !
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Krijoni Kontakt