Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 112
    zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    Sondazhet telefonike, Rama shkon 60%

TIRANË-Më shumë se 60 për qind e të pyeturve, thonë se fotografitë e publikuara nga jeta private e kandidatit opozitar për kryetar të Bashkisë së Tiranës, Edi Rama, më së shumti i kanë shtuar pikët atij se sa e kanë dëmtuar.

Kane harruar te japin sqarimin se sondazhi i eshte drejtuar personelit te bashkise se Tiranes.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Drity perpiqet te mospajtohet me sondazhe pasi pastaj del keq kur te shkoje te votoje 4 here olldashin. E drity???

Se i keni zakon ju "demokratet" manipulimet e zgjedhjeve.... e flisni per demokraci e shani komunistet ne te njejten kohe... Lol Lol Lol
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga JestersWorld
    Drity perpiqet te mospajtohet me sondazhe pasi pastaj del keq kur te shkoje te votoje 4 here olldashin. E drity???
    drity votoi per zgjedhjet lokale ne tetor te 2006
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

i regjistruar Maska e Breshka
    Anëtarësuar
    10-06-2002
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    Keto ngjarjet e fundit te ben te dyshosh se kush i vuri ne te vertete fotot .

Sondazhet telefonike, Rama shkon 60%

TIRANË-Më shumë se 60 për qind e të pyeturve, thonë se fotografitë e publikuara nga jeta private e kandidatit opozitar për kryetar të Bashkisë së Tiranës, Edi Rama, më së shumti i kanë shtuar pikët atij se sa e kanë dëmtuar.
    Paska mbaruar ..... urime Rames dhe te gjithe juve qe e mbeshtesni. Rrofte nudizmi, se qeka dore me nji per me fitu zyra publike.
    Kisha nje pytje, se nuk dukeshe mire...... a ishte bo synet apo akoma jo........
    Cifutet e kane per gjo te modhe synetllikun, dhe keshilltarin e fushates ai e kishte cifut......ne mos gabohem.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Jeni shume interesante te gjithe ketu. Rrofte nudizmi ? Por ju doni dhe Evrope gjasme. Po pse ore qypa car eshte Evropa ? Nudizem eshte, pederasti, prostitucion e droge. Jeni njerez pa bosht dhe shume kontradiktore. Ne jemi nje nga furnizuesit e shumte te ballkanit per momentin qe duam te behemi konsumatore ne te ardhmen. Shkoni nje here ne Londer, Amsterdam e Paris apo neper plazhet e ndryshme europiane e ta shikoni mire nudizmin.

Nuk eshte fare argument i bindshem ai i juaji dhe qytetaret e Tiranes e kane kuptuar kete gje me se miri, dhe do votojne ate qe punon.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-10-2004
    Postime
    705
    [QUOTE=JestersWorld]Ne boten perendimore

nuk ka injorante te kalibrit shqiptar KE KJO KLASE NJERZORE JU JENI PJESMARRES I SAJ qe te publikojne foto te tilla pasi e dine qe demtojne vetem veten

Ndaj nuk di gje ti .PER KETO DINE EDUSHKA DHE NDOJER PEVRESE I FORUMIT

Por sa per kulture te pergjithshme:
    LAndespremierminister Berlin: Eshte nje homoseksual.

E qe ka edhe foto nudo neper plazhe e neper parqe te qytetit KETO I KENI PARE VETE,APO JU KA TREGUAR ADRIAN KLOSI.

Po ka e plote te tjere po nejse se nuk ja vlen.SE NUK I DINI

ti vret mendjen si do ndiheshit po te vinte Rama ne durres e tju takonte lakuriq... LoooooooooooooooooooooooL

Ai ka qene lakuriq ne nje plazh francez ku e shte e lejuar kjo gje PO KY PLAZH KU JANE REALIZUAR FOTOT MORE NAIV OSE ME MIRE ME THENE ORE BABAJ I MUSHKES NUK ESHTE PLAZH NUDISTASH. Deh ekte kur ka qene i ri.

Ti fillon e krijon perralla idiote KETO TE TREGONTE BABAJ JUAJ KUR...

ne ate mendjen tende profane KETU E KENI PATUR FJALEN PER VETE DHE PJESTARET E FAMILJES NGA VINI N.Q.S SE NUK JENI RRITUR NE SHTEPIN E JETIMORVEdhe mendon se mund te thuash ndonej gje me mend.... ncncnc

Eh mjere ai milet qe ka njerez te tille PEVERSET SI JU DHE EDUSHKA me te drejte THONE SHQIPETARET SE QFARE LINDE NGA MACJA GJUAN MINJE

vote PER PEDERASTAT SI JU DHE EDUSHKA NUK DO TE KETE....

mjer PARTI JUA QE INSTALOJ NE SHQIPERI KRIMIN E ORGANIZUAR DHE E KETHEJ SHQIPERIN NE NJE TRAMBOLIN TE KRIMI DREJ EUROPES ! PER JU SAMAR I NGARKUAR ME KOSHAT E PLEHRAVE NJERZORE!
    Ndryshuar për herë të fundit nga TOKE GEGA : 14-02-2007 më 22:50

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar më parë nga drity
    Kane harruar te japin sqarimin se sondazhi i eshte drejtuar personelit te bashkise se Tiranes.
    Sondazhi eshte i Kokedhimes,bashkevjedhes dhe bashkeshperdorues i fondeve sebashku me Ramen.Cudi bile qe nuk e kane nxjerre 75% ne favor te Ramukjes.

dude Maska e smoki
    Anëtarësuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    somewhere
    Postime
    68
    Citim Postuar më parë nga Antimafia
    Kushdo qe ndjek shtypin shqiptar e di shume mire se gazeta "SOT" me kedo mund te kete lidhje, por vetem me PD dhe Berishen nuk ka.

Fotot nudo te Rames i jane servirur gazetes "Sot" me siguri ose nga Nano ose nga Meta.
    Megjithate pamvarsisht se kush i a ka servirur keto foto gazetes "SOT", nje gje duhet thene me te madhe:
    TURPI ESHTE I RAMES dhe asnjeher i distributoreve te ketyre fotografife.

Te mos behemi si personazhet e asaj barsaletes ku

hajduti i xhepave i kunderpergjigjet viktimes se rradhes me fjalet:

- Mua te me vij turp qe te futa doren ne xhep?!
    Turp te te vij ty, goxha burre dhe del nga shtepija pa asnje qindarke ne xhep.

ahaha e forte kjo, gjithsesi jam i mendimit qe KoQo KokDerri eshte nje komunist i betuar, i cili i paguan puntoret e tij me nga 5 mij lek (te vjetra) ne dite..

Njeri me te poshter se Koco skisha pare as nuk do shoh, edhe tani del e derdellit neper gazete si legen.

PS: Kolombi per pergezoj per ate Postim qe ke shkruar, te lumshin duart.
    SHQIPTAR

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Qe futen "Hundet"ne jeten personale te nje njeriu qe eshte publik zakonisht ndodhin keto ne fushaten e zgjedhjeve.Por zakonisht keto gjera vijne me nje fitim ose me nje diference te madhe ne vota.Por mendoj qe keto gjera ndodhin "germojne"personalitetin e nje njeriu ose gabimet e tij te me parshme.

At'qivia Maska e Flori
    Anëtarësuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranë, Albania
    Postime
    2,551
    nuk e kuptoj me cfar mendje i botojn disa foto te tilla ? te gjejn ndonje revist nudistash dhe ti botojn aty ... !
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjilani
    Nga cod3r në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Shteti dhe Individi ne Islam.
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 17-12-2005, 08:55
  4. Intervistë me Karlo Bollino, pronar i Gazeta Shqiptare
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 12:00
  5. KOHA JONE dhe BERISHA.
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 07-08-2002, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •