Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 67

Tema: Depresioni

i/e regjistruar Maska e blertua
    Anėtarėsuar
    24-01-2012
    Postime
    4

Po vuaj shumee

Pershendetje,
    ndoshta po ju bezdis kohe pas kohe po jam ne gjendje shume te veshtire.
    Kam rene ne depresion ka gati nje muaj e gjysem pas disa problemeve me te dashurin tim dhe gjendjen e kam shume te keqe sdua te rri me askend rri vetem e izoluar nuk dal jasht u be kaq shume kohe..nuk ha kam rene shume ne peshe kam te gjitha simptomat e depresionit.

i/e regjistruar Maska e par
    Anėtarėsuar
    10-09-2010
    Postime
    818
    Blerta me vjen shume keq qe ke rene ne depresion, por une mendoj se do te dish ti kalosh problemet dhe sikur te jete ndarje , JETA VAZHDON e dashur, mund te gje dike me te kuptushem, me solidar, me te shoqerushem,
    JETA ESHTE E BUKUR

sfidoje,

Askush nuk eshte pa probleme dhe mundime, thjeshte i anashkalojme dhe i perballojme me kalimin e kohes.
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

Anėtarėsuar
    24-01-2012
    Postime
    4
    Eshte shume e veshtire apo me duket muaaa...

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga blertua Lexo Postimin
    Eshte shume e veshtire apo me duket muaaa...
    Sigurisht eshte e veshtire eshte semundje si gjithe te tjerat por vetmia e ben me te veshtire per ty.

Merru me aktivitete me familjen ose me shoqerin. Nese keto nuk te ndihmojn konsultou me mjekun per mjekim mos e ler pas dore. Stresi eshte shume i keq. Good luck!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 14-02-2012 mė 12:37
    I LOVE GOD

j&g

Edhe une kam rene ne depresion

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 15-02-2012 mė 02:21
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Anėtarėsuar
    24-01-2012
    Postime
    4
    Falemderit per keshillat..

P-51 Maska e heimat
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Vendndodhja
    Wir schützen die Heimat
    Postime
    29
    oh honey, s'e ki pa depresionin me sy pėrderisa s'tė ndalen zorrt s'funksionumi. Po hajt mos u mėrzit, ushqehu mirė edhe dil n'ajėr t'pastėr.
    n'gadi

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    Me vjen keq por une pres vetem lajme te mira, flej shume mire, pa ..desha te them; se, a luan rol edhe moti ne depresion ? nuk ka me shkurt se kjo pyetje.
    Ju falemenderit !
    po moti i keq dhe pa diell luan nje rol mbi depresionin, prandaj edhe personat nordik jane me te deprimuar se mesdhetaret.
    Per kete arsye ne vendetnordike kane filluar te japin te pijne vitamina d si ilac kunder depresionit, duke e ditur qe vitaminen d ne menyre normale e marim nga dielli
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 19-04-2012 mė 04:20

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    shume e vertet kjo marya, quhet 'seasonal depression"....saper blerteun....mundohu te shikosh anet pozitive dhe bllokoji ato negativet, mendimi negativ te ben te hysh ne depression, je e vetmia ti qe mund te besh dicka per shendetin tend, prandaj mundohu te kurosh mendjen dhe trupin
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Citim Postuar mė parė nga blertua Lexo Postimin
    Pershendetje,
    ndoshta po ju bezdis kohe pas kohe po jam ne gjendje shume te veshtire.
    Kam rene ne depresion ka gati nje muaj e gjysem pas disa problemeve me te dashurin tim dhe gjendjen e kam shume te keqe sdua te rri me askend rri vetem e izoluar nuk dal jasht u be kaq shume kohe..nuk ha kam rene shume ne peshe kam te gjitha simptomat e depresionit.
    Ndonjehere, mund te mos vije si natyrale, por njeriu ka nevoje te shtyje veteveten. Eshte mire ta shtysh veten te dalesh, psh si fillim dicka e shkurter, deri tek fundi i rruges, disa dite me rradhe. Mundesisht thirr dike me te cilin te pelqen biseda dhe zgjate cdo dite distancen e shetitjes... Ditet e para, jane shume problem. Eshte nje bezdi e tmerrshme, por vjen nje dite dhe pothuajse ke qejf ta besh ose do te te mungoj nese nuk del. Si cdo fillim, do jete i veshtire, por jo i pamundur. Nese vertete do te dalesh nga kjo gjendje, do jete nje motiv per te te shtyre dhe nje hap i pare...
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Depresioni dhe sėmundjet e zemrės
    Nga Gimi3 nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-03-2007, 08:56
  2. Depresioni ???
    Nga Virtuali nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 18-12-2005, 13:43
  3. Depresioni, nėse nuk punon
    Nga Davius nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 27-04-2005, 14:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •