shdo femer qe punon ne rug e ka mundesin te thrasi policin nese ajo mbahet me zor
per ato qe punojn vet cte them jan debile![]()
shdo femer qe punon ne rug e ka mundesin te thrasi policin nese ajo mbahet me zor
per ato qe punojn vet cte them jan debile![]()
Partizoni
angel mos u merzit jam i sigurt qe te gjith bejn gjera qe sdeshirojn ne kete jet mendoj se dhe ti je ndodhur ne ndonje rrethan qe ke ber dicka pa te pelqyer vet( ne pergjithsi po flas se mos keqkuptohesh) por mesa shoh ti qenke tip qe i bie shkurt nejse cdo gje ne kete jet ka dicka kryesore mendoj............ VARET NGA RRETHANATPostuar më parë nga ^AngeL^
meqe po hapim muabete ato qe kam bere une ne jete der tani nuk i bie pishmon sepse ska as nje gje qe mund ta vrasi sedren time..........Postuar më parë nga -x-
une i bie shkurt normal,jap mendimin tim,ti nuk e di perse po tregohesh kaq tolerant?? nejse e cuditshme por si dihet cfare fshehet pas nje identiteti fallco.
naten
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
meqe po hapim muabete ato qe kam bere une ne jete der tani nuk i bie pishmon sepse ska as nje gje qe mund ta vrasi sedren time..........Postuar më parë nga -x-
une i bie shkurt normal,jap mendimin tim,ti nuk e di perse po tregohesh kaq tolerant?? nejse e cuditshme por si dihet cfare fshehet pas nje identiteti fallco.
naten
Pse keshtu si e tregon ti meduket teper e lehte, sa eshte e vertete ne praktike kjo?Postuar më parë nga mario_kingu
Nese vertete gjinden ne rruge nuk do te thote se jane te lira te zgjedhin ikjen , -disa rruge nuk shpiejn askund!
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
toleranca eshte virtyt i fisnikeris........zemerPostuar më parë nga ^AngeL^
nuk e di ne ke mundesi te lexosh suplementin e gazetes "shqip" dhe do kuptosh fare qart se cfar them un keshtu qe nuk po e zgjas me
Realiteti este ajo qe ka thene ^Angel^ dhe pse sa do qe e hidhet eshte ajo qe themi ky eshte realiteti i jetes nuk kemi cbejme, nuk kemi cfare te ndryshojme.
dmth ndonje aresye tenden nuk ke per kete "tolerancen" ? pervec te asajt te gazetes "shqip"?Postuar më parë nga -x-
pra nje gazete tjeter thote " numri i prositutave me kombesi shqiptare po i ulin vlerat e Fjales Shqiperi dhe po ndyjne Emrine e saj.
nese do ndoj te dhene tjeter persa i perket kesajt bujrum, Ask.....
Dhe te tregohesh tolerant eshte e kot sepse nuk po ndreq gje, me mire thuaj ate qe ke ne mendje ,qe e mendon vertet,se sa ate qe eshte me e mire per te thene.
jo per ndoj gje,por kjo toleranca jote don't know por si ta them,sikur po ja fut kot,vec se te thuash jam me kohen 2007, por edhe te jashtmit kur femit e tyre marin nje rruge te till nuk ju flasin me.
e di perse?
sepse jeten njeriu e nderton vete,por fatit duhet ti ruhesh..
pra kur njeriu ecen me kemb per toke,i shef gjerat realisht dhe i gjykon sic duhet.
kur nuk te mjafton ajo arsye per tolerancen seshte faji im zemerPostuar më parë nga ^AngeL^
nje keshill nga -X- mos i mer gjerat kaq seriozisht zemer be cool
te thash qe dhe shembuj te till por ne shkrimin tim te par po ta rikujtoj se thash qe " ku me ha atje krruhem" kjo per shumicen e femrave qe bejn ate profesion
dhe dicka pse duhet ti gjykojm se si zgjedhin jeten e tyre ka plot kriminela e hajduter ne shqiperi keshtu qe kjo ceshtje eshte nder te fundit qe duhet zgjidhur
be COOL............ZEMER
kte po themi edhe ne qe njeriu zgjedh vet per veten nuk eshte se i detyron njeri me zor,sepse ato kan mundesi per te dal nga ajo situate ne shume menyre nese ato i kan mar me dhune,sic e permendi dikush ne nje postim..Postuar më parë nga -x-
dhe sa per tolerancen zogu,,doja te thoja,,,perdor mendjen tende te japesh nje pergjigjje jo te shofesh ne gazet ose liber,,,sepse njeriu gjithmone ka nje mendim te tijin personal.
une spo i mar seriozisht por ju e rotulloni muabetin dhe kur vjen fundi thoni ate qe kemi permend qe ne postimet e para.
lajlajilalla ca bote![]()
Krijoni Kontakt